Odpověď: Steam CS 1.6 NEJEDE!!!
A zkoušel si tam zadat ty příkazy? na roztažení obrazovky? Protože máš asi špatně nastavené rozlišení v tom nastavení. Jinak určitě neměn na Software to potom máš z toho minecraft, musíš změnit rozlišení, nejlépe zkusit v tom options vide dát display mode normal, což mám já a je to ok, přes widescreen už nastavuješ hodnoty
nevím mám to takhle a nevím jak dál https://ctrlv.cz/Ue94 jeste kousek doprava aktivovat mi vip vratit body rank atd a hotovo :D
Citovat:
Původně založeno
Detektor
Daj tam tieto dva príkazy -stretchaspect -nofbo
To tam napis
Odpověď: Re: Steam CS 1.6 NEJEDE!!!
Toto vypíše keď hráš dve CS 1.6 (zo steamu a bez steamu čiže stiahnuté z ulož.to napríklad). Skús napísať toto do launch options (-w 1024 -h 768) bez zátvoriek. :) Mne to pomohlo :)
Jo to -nofbo pomohlo :) ještě potřebuju vrátit levely atd. :) a VIP nejlépe :)
To sa už musíš obrátiť na kotla alebo niekoho kto to môže vrátiť :) a to isté z VIP ak ti nevypršalo :)
vymaz si launch optoin jestli nejaky mas, jdi do slozky kde mas steamapps a vymaz cely half life slozku a ve steamu klikni na delete local content <--- jen to nestaci musis i ten HL. pak by to melo fakcit.
Citovat:
Původně založeno
ser
vymaz si launch optoin jestli nejaky mas, jdi do slozky kde mas steamapps a vymaz cely half life slozku a ve steamu klikni na delete local content <--- jen to nestaci musis i ten HL. pak by to melo fakcit.
Už mu to dááááávno ide. :van18: