Tím bych se moc nechlubil.
Printable View
myslim ze do 5 rokoch to kotel urcite urobi :)
Ale ja sa aj bojím toho že nové mody by boli možno aj trošku nepríjemne myslím ako dalšie hádky,konflikty atd :-)
Určitě bych nějáké ty mody přidal :) jako třeba zombie, metrix, only scout :)
To by už bolo 5xmodov: schovka,prestrelka,zombie,metrix,only scout a ked berem aj HVD čo mod až taky nieje to by bolo prehnané aspoň podla mňa každý by chcel len hrať mod,mod a mod potom by bolo oveľa menej simonovania ak sa nemýlim mody 2X po sebe nejdu to by bolo kolo,mod,kolo,mod,kolo,mod aspoň podla mňa možno 2xmody aspoň na skúšku by šli a potom by sa mohlo vidieť ako sa to bude zvládať no je to na kotlovy :-)
Jj mrkvicka ma pravdu. Ale to by sa museli vymysliet nove pravidla ci ne? a piki tie hadky a konflikty su stale(ked niekoho zabijes zaspamuje ta ze FK. minule mi tak nadaval jeden pri prestrelke. ak sa teda nenaucia pravidla tak hadky a konflikty budu stale)
Samozdřejmě by to nebylo co 2. kolo :) Ale HVD bych teda do modu nepočítal :), protože za to většinou může simon a né vězni
Tak dal bych spuštění modu nejpozději po 30 secundách po startu kola. A dal bych mod co 3 kolo max tj. Simon(VD), Simon(VD), Mod...