Odpověď: kar3l (jiny hrac) --> pweredbytvaroh
Čas Cardoxe je v cajku, ale na prvním hltv je zapnuto i AB.
3:03 hlava za běhu, pak ty katy a reflex od 4:50, kdy si ho neslyšel, pořádně ani neviděl a vyjelo ti to na něj, byl taktéž obdivuhodný. Byly tam ještě nějaké časy + předchozí bany na SID, já mám jasno..
pa
Citovat:
Původně založeno
Britny
To by mě zajímalo jak si na toto došel a k tomu "dalšího" Týpka ani nepoznám..
Ale prosím tě, v chatlogu jsem zahlédl, jak se 16.4. chlubí, že tě šuká. Bohužel se obávám, že už to tam nenajdeš, protože to byl jeden z nejstarších postů, které měl včera chatlog uložen
Citovat:
Původně založeno
wowz0r
Ale prosím tě, v chatlogu jsem zahlédl, jak se 16.4. chlubí, že tě šuká. Bohužel se obávám, že už to tam nenajdeš, protože to byl jeden z nejstarších postů, které měl včera chatlog uložen
No já právě koukala log, kde sem nic nenašla, proto mě to zajímalo, jak si na to přišel. Ale díky za vysvětlení, ten log sem projela a je pravda, že ho má dost pestrý. Každopádně ty bany mluví za vše.
.Máme tu dalšího, co šuká Britny...[/QUOTE]
I kdyz se s Britny nijak nebavime, tak nechapu, proc do ni ryjes takovyma narazkama, reste si to nekde jinde, kdyz uz mas tu potrebu..
Od Koprakeka - Určitě souhlasím, bez podmětné a zbytečné komentáře si pište v chatu, ne tady. *za chvíli pomažu.
Prosím tě, přestaňte si hrát na uraženou třináctku. Není to poprvé, co se tu řešily nějaké narážky na Britny. Nedávno se tu řešil Britny ban týpkovi, kterej se na serveru choval jak idiot a psal podobný sračky, proto jsem napsal, že je tu "další", kterej (dle toho, co sám psal v chatu na serveru) "šuká Britny". Zdůraznil jsem tím, že má poměrně zajímavý chatlog. To je celý. Snad nejsme v mateřské škole, abychom se museli cítit pohoršení takovou píčovinou. Bože...
Re: kar3l (jiny hrac) --> pweredbytvaroh
Spíš mi přijde, že kamil nečetl tu větu předtím :D
No hejt plís, jen mě to zajímalo, protože sem v tom logu nic na mě neviděla a wowzor to pak napsal sem, nic víc. Klído to smažte, nebo rovnou dejte lock, stejně tu pán UB nedostane.
Za mě má zapnuto..Sledoval jsem ho už ve hře..
kua kucii jak můžete někdo napsat, že je tohle čistý...
Protoze to cisty je ? :DD Tohle uz nema smysl, dejte lock. Jinak to, co jsem napsal o Britny, chtel jsem si udelat srandu, jelikoz uz me stvaly ty decka, co porad plakali, ze mam mezi adminy kamose... Skoda ze nepriznate chybu...
Cheating potvrdili v podstate ti nejzkusenejsi, co se jeste na kotelne nejak aktivne pohybuji. Navic historie banu za cheating, nevim, kde beres to presvedceni, ze je to cisty, ale ok :D
Vítejte na herním portálu csko.cz,
děkujeme Vám za podání žádosti o zrušení banu. Mrzí nás, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz cheatovalo. Uvědomte si prosím, že cheating je závažné porušení pravidel a má velký vliv na chod herního serveru. Abychom zajistili hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v boji vůči cheatingu, nemůžeme právoplatně udělený ban za cheaty zrušit na základě žádosti a to bez ohledu na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Váš ban bude zrušen po jednom roce od udělení banu. Poté se opět připojíte.
Pokud si pořídíte originální hru, ihned se připojíte a můžete opět hrát. Pamatujte však prosím na to, že v případě opětovného cheatingu z originální hry již bude Váš přístup na herní servery trvale zablokován.