Objasni logicky tyto časy.
Printable View
to že kukam do steny a kempim to ešte nič neznamena a keď mam radar tak vídim kde sa pohybuju a keď že mam repraky (občas aj sluchatka) tak počujem kde sa pohynuje na ktoru stranu ... a to že som v zbrojke a čakam kedy pride ct tak aj to počujem a ešte aj keď sa otvoria dvere tak aj to je pocut a este aj ked ide ct po rebriku tak aj to je pocut
Právě proto jsem tě žádal o vysvětlení uvedených časů. Něco vypadá jako wh, něco bych dokázal vysvětlit. To znamená, že popiš situace a řekni, proč jsi se při nich zachoval tak, jak zachoval.
Tady není co obhajovat, časy perfektně sedí na WH. u Smookyho ten poslední kill - jak věděl přesně kde stojí obě ct, když byl v cele a zbylé časy také. Nemohl tušit, že Simon bude v boxu s něma, mohl být kdekoliv, ale už si předměřuje. Za mě je to 100% WH a nemusí ani nic obhajovat, protože to ani nejde a dále bych to neprodlužovala, at si zakoupí originální hru přes steam a hrá čistě bez cheatů.
To by si musel mít boží informace o tom, kde se které CTčko.
Osobně se mi líbí poslední čas.
Simon vchází do cely s gunou (Ano, byl dostatečně slyšet, jak střílí a jde). Krásný prefire, ale ne na obvyklé místo, kde by každý to CT čekal. Tohle si musel vědět jenom díky WH.
Vzal sis M4A1 a hned si věděl, kde je to poslední CTčko. Neváhal si. Nemohl být třeba na boxu nebo u zbrojky.
Za mě tedy WH.
Je tam pouze 1 čas, který nelze odvodit nijak logicky, proto jsem po něm chtěl, aby se pokusil všechno nějak vysvětlit. To je ale jedno, protože o vysvětlení časů očividně žadatel nemá zájem. Neřekl jsem, že tam wh není, řekl jsem že JÁ bych časy dokázal objasnit a mezitím bych využil pravidla, že na zabanování wh musí být alespoň 3 jasné časy.
Uzamyká se tedy jako wh, je už jen žadatelova smůla, že nespolupracoval.
Vítejte na herním portálu csko.cz, děkujeme Vám za podání žádosti o zrušení banu. Mrzí nás, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz cheatovalo. Uvědomte si prosím, že cheating je závažné porušení pravidel a má velký vliv na chod herního serveru. Abychom zajistili hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v boji vůči cheatingu, nemůžeme právoplatně udělený ban za cheaty zrušit na základě žádosti a to bez ohledu na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.). Váš ban bude zrušen po jednom roce od udělení banu. Poté se opět připojíte. Pokud si pořídíte originální hru, ihned se připojíte a můžete opět hrát. Pamatujte však prosím na to, že v případě opětovného cheatingu z originální hry již bude Váš přístup na herní servery trvale zablokován.