Odpověď: Lageris --> ObriJahoda
Citovat:
Původně založeno
ObriJahoda
Nebolo to in-game, v tomto chate si nadávajú ľudia inak a keby im mám za to dávať bany tak neviem no. Prepáč ale fakt je to kokotina aby si za toto predĺžil ban na 5 dní... Som zvedavý či by si aj niekomu inému rozdal bany keby ti napíše, že si prijebaný alebo že či si kokot. Stále som pre unban, toto je nezmyselný ban...
Toto je ještě víc stupidní ban než tu byli před nedávnem z jb. Jsem pro okamžitý unban.
Není to sice moje sekce, ale nemůžu si dovolit tu nenapsat můj názor. Jelikož operuju na JB, kde jsem za celou tu dobu na sebe dostal a někdy i dostávám takových nadávek, urážek apod. tak si pořád musím udržet chladnou hlavu a tyhle lidi budto mutnout a upozornit nebo uklidnit a až pak jednat, pokud by se to stupňovalo. Jsem rozhodně za UB co se týče toho prodloužení.
Vám to asi nedošlo tá moja reakcia. Ja som mal takú reakciu lebo mi dal random a potom sa oháňal pravidlami preto taká reakcia
E: ak to pomôže prepáč jahoda za reakciu :) ale uvedom si fakt že akcia vyvolá reakciu a si prvý admin čo mi dal ban na TTT :) za random takže asi nebude problém vo mne
řešte si svoje komplexy jinak než banem, jsem pro unban
12:22 <ObriJahoda> uzij si to :)
12:22 <ObriJahoda> ale muze za to tvuj kamarad
12:21 <ObriJahoda> uz sem ti ho chtel dat
12:21 <ObriJahoda> a ani mit nebudes
Jaj tebe som asi musel moc ublížiť že ? Aký môj kamarát ja nemám kamarátov. :(
Asi myslel WhiteWolfa podle reportu - na jednu stranu se ani nedivím, že tam reaguje, na druhou stranu mu to může být šumák, jeho se to netýká a jeho chování prověříme. Každopádně Lageris s tím nemá nic společné, že se k tomu vyjadřují ostatní hráči, ban - prodloužení je úplný nesmysl. Takže bys mu mohl dát prosím UB. Pokud se hráči dopustí větší vulgarity na webu řeší se to zvlášť, do hry to nepatří.
I když tady na fóru ta nadávka padla, je to pořád jen jedna nadávka a ke všemu na fóru, takže by se to nějak extra řešit nemuselo a pokud jo, tak banem na fórum (do hry se to přetahuje pouze v určitých situacích). Ban za random si žadatel odpykal, příště může dostat ban vyšší. Dávám unban.