-
Re: Nejaky ten Dotaz
neviem co tu riesite,
1. ta mapka sa zrusila asi z nejakych dovodov ako kedysi jail_desert(-najhranejsia mapka na JB)
2. ak ta to spesl stve tak to je uz tvoj problem, teraz to tam vedu hraci co to ovladaju a vecsinou bez FK, MFK, inac suhlasim s Larom + hrava to dlhsie a teda to vie lepsie porovnat s predoslim a terajsim JB.
-
Drban ako kto hovori že som lepši než oni? Skus si kúpiť okuliare a potom píš na forko ok ?
-
Nie mne ide o to, že keď bola classic starý Jail, neboli hádky, nikto proti nemu nič nemal, všetci sa zabávali, bol klud... Teraz väčšina hráčov otravuje adminov " dajte mi spešl ja viem pravidlá"... Ja som proti celému spešl ! Takmer adminské práva.. Navrhujem clasic starú formu k CT... m2m2m2m2m2... Ak by bol niekto v specte viac ako 30 sekúnd, kick alebo ban na 3 minúty.
-
gejzik oči mám dobré ale ty si skoro jako nekdo z CSKILL pořád akorat si na něco stěžovavt pořád musim být u CT pořád musim mít všechno nejlepši pořád musim být 1. v ranku atd. ale ty to sem píšeš jen proto aby si mohl dostat taky spešl .. si myslíš že admini se kouknou že si sem něco napsal a budeš mít hned spešl ??? a eště si myslíš že to tvoje myšlení nikdo nepochopí... to si musiš kamarade pěkně oddřít aby si to spešl mal ...
-
Ja necem spesl ak to nechapes tak to je zle s tebou. Ja cem stary jail !!!!!
-
Grinis by vůbec neměl mít spešl. Simona umí to jo, ale neví jak to v tom chodí, jak už jsem psal že mě otravoval s tím přesunem...
-
Grinis ani já už nejsem spešl. Admini se dohodli jen na opravdu pár lidech. Pokud chcete být spešl musíte si ho zasloužit, hrát dobře jak za T, tak i simona a dělat hru pro T zajímavou a zábavnou. Spešl nedostanete ze dne na den, jako Ti, kteří tady hrajou už bud od počátků kotelny nebo jen JB. Musíte se snažit a hrát, ale ne zase u toho prosedět celé dny. Nehádejte se kdo je lepší a kdo horší, každý jste dobrý v něčem jiném ;))
E: s těmi vzpourami je to fakt. Mě osobně rehab nikdy něják moc nebavil.
-
Tak pekne že sa tu hadate o spesl ale ten moj 1. dotaz skoro nikto nekomentuje hlavne z adminov preco sa zrusila jail_rehab ?
-
Protože se na ní nedaly dělat vzpoury pokud se nepletu.
-
Vzpoury tam šly dělat, jen málo lidí se odvážilo. Když jsme u těch map, tak vymažte jail_crime, to je totiž mapa kde jsou vzpoury častější než normální kolo.
-
tak ale vzpoury se dělali , dělají se , budou se dělat to nijak neovlivníme...
-
Tentokrat zcasti pravda co hovori Drban ale zas aj larodar ma pravdu je to mapa v ktorej sa z 10 kol urobi 7 krat vzpura .