Už tu byl i Ragnarok nebo jak se to jmenuje, není to pouze CS portal... Každopádně i já bych byl pro pro MC server.
Printable View
Podle mě super nápad s tím MC server,minecraft jsem hrál je to hra která je čistě o tvořivosti hráčů a začalo to hrát dost lidí.Jsem PRO
Tak a kdo to udělá?
Myslím že by som sa mohol na tom podujať. Na minecrafte mám už niečo odohrané a server som si už takisto robil. Viem aké základné pluginy tam nahádzať atď.
Samozrejme bude potreba vytvoriť nejakú peknú mapku pre server najlepšie cez nejaký editor.
Syrius pokud kotel svoli mohly by jsme spolupracovat, ucil jsem se s worldeditem a umim take s udrzbou serveru
Určite som za :)
Zde je hosting http://www.minecraft-hosting.cz/?gcl...FYUw3wodGS2E1w, pokud svoli Kotel
Myslím že hosting nebude potreba. Kotelna má vlastný stroj.
Ajo, zapomnel jsem
Když už, tak kotel by si to hostoval sám - má vlastní mašiny. Si myslíš, že CS servery má u hostingu? :D A jinak, jsem rozhodně proti. Je to ošklivá pixelovatá kravina.
Server hostni doma pokud na to máš dostatečně rychlý net a dost paměti... nastavíš, dáš pluginy a otestuješ a když by fungoval tak super... a rovnou ti řeknu, s placeným hostingem tu neuspěješ... :D
Zombiebot, nazor ti neberu, ale tim je ta sandboxovka originalni :)