Odpověď: [ zákaz k posouzení ] Reformed --> Milk CZ
Já mám pár lidí známých na GS, tak nebudu ani na tebe nějaká zlá :))), protože vím, že se mezi nimi najdou i slušní a normální admini.
V první řadě, pokud sis chtěl u nás zahrát a podívat se, jak to chodí, tak si měl jít pouze k T. Kdyby sis pořádně ty pravidla četl, tak je tam napsané, že hráč může být u CT až po nějaké době, kdy už ovládá pravidla za CT. Pokud tomu tak není a už dělá chyby, tak následuje zákaz a je to jen za to, protože nesplnil dané pravidlo. Jakmile někdo poví u CT ať jdou "na zadní stěnu" tak už je jasné odkud daný hráč pochází, takže si ani nemusel nikde psát, že jsi z GS, takové pravidlo u nás není. Pokud ho povíš, tak vězni jdou opravdu na tu zadní stěnu, což je zadní stěna boxu - nahoře a za to je nemůžeš zabit. No a tím se vlastně vracím k tomu základnímu pravidlu, že neznáš naše pravidla a neměl bys u CT vůbec být. Jestli ti naši admini dali šanci, tak to byla pouze jejich dobrá vůle. Na nadávky do voicu bys musel mít nějaký důkaz, takže tohle se zde nemůže ani řešit.
Tím pádem je zákaz v pořádku. Koneckonců ho máš pouze na týden, což o proti tvým kolegům z GS je ještě nic, někteří rovnou dostávali permanentní bany. Takže tvým úkolem je naučit se naše pravidla a pobýt nějakou u T, abys vůbec chtěl si zahrát u CT, tam se nejlíp naučíš odposlechem co se správně říká. Jediné co bych mohla vytknout byl reason banu, který mohl být normální a ne třeba vůči tobě nějak útočný, ale už se změnil.
Citovat:
Původně založeno
Nakladana Okurka
Souhlasím s každým slovem, až na to, ze reason banu odpovídá tomu, čím si s těma hráčema musíme poslední dobou procházet.
Chápu čím si asi musíte v těchto případech procházet, ale s tím reasonem jde hráč si žádat o UB a pak to vypadá blbě, jako vizitka admina pro náš portál. Je lepší, když tam bude normální důvod.
Souhlasím s každým slovem, až na to, ze reason banu odpovídá tomu, čím si s těma hráčema musíme poslední dobou procházet.
@Britny
Na serveru jsem již předtím hrál, pravidla znám, na začátku jsem se kvůli tomu, na co jsem zvyklý přeřekl, ale od dalšího kola jsem to říkal správně, to se stát může.
"Kdyby sis pořádně ty pravidla četl, tak je tam napsané, že hráč může být u CT až po nějaké době, kdy už ovládá pravidla za CT." Žádné taková pravidlo jsem nenašel, je to jakousi samozřejmostí, ale nikde není explicitně napsáno, takže jsem měl dle mého názoru zkušeností dost. Každopádně i přesto, že jsem dal ten příkaz chybně, nezabíjel jsem, protože mi to hned posléze došlo a vlastně tím nedošlo k porušení pravidel. Děkuji za hezkou odpověď, ale stále mě zajímá důvod banu, který nebudu schopen si rozumně a v souladu s pravidly obhájit.
ban oprávnený
E: + ešte som si pozrel len tak banlist z GS s nickom REFORMED a našlo mi toto -> http://csko.cz/XBo9 tak asi vieme prečo sa sem chodia vyblbnúť
Tak ty jsi dobrý random, bráško :DDD Hledá bany podle nicku a ne podle Steam ID, to zaprvé, a zadruhé, já mám čistě REFORMED a ne nějaké kydy kolem toho :DDD WP, vážně jsi v určitém směru "spešl" :D
E: Milý Kaco, když už chceš dělat takové psí kusy, tak se hodí alespoň používat hlavičku. Proč bych si kupoval CS (a tudíž měl Steam ID), když můžu CS stáhnout a cheatovat spokojeně (případně dělat bordel) na Non-Steamu (tedy s Valve ID)?? Ne, rozhodně to nejsem já, a mohlo by tě zarazit už jen to, jak moc se liší ty jména ve stylu... -_-
Za 1. prečo by som mal hľadať iba podla ID ? :D a za 2. čisto REFORMED tu kludne môžeš mať no na iných portáloch si mohol mať aj iný nick takže až taký random to nieje si myslím :)
Re: [ zákaz k posouzení ] Reformed --> Milk CZ
Vyjádřilo se tady 8 adminů a až na jednoho pro zkrácení jsou všichni za to, že je zákaz oprávněný. Hráčovi bylo několikrát důrazně vysvětleno, co udělal špatně a jak to vlastně s pravidly je. Myslím si, že k dořešení už tu nic není. Zákaz končí za tři a půl dne.
Vyjádřilo se tady 8 adminů a až na jednoho pro zkrácení jsou všichni za to, že je zákaz oprávněný. Hráčovi bylo několikrát důrazně vysvětleno, co udělal špatně a jak to vlastně s pravidly je. Myslím si, že k dořešení už tu nic není. Zákaz končí za tři a půl dne.
Lck.