Pokud jsem ve hře, ne ve spectu a hráči si nestěžují a ani já sám nic nezaznamenám, pak nemám proč. Navíc práva nevlastním a když vidím, že je mezi námi admin, je to jeho starost, za to jste zodpovědní VY, proto ty práva vlastníte.
Printable View
Pokud jsem ve hře, ne ve spectu a hráči si nestěžují a ani já sám nic nezaznamenám, pak nemám proč. Navíc práva nevlastním a když vidím, že je mezi námi admin, je to jeho starost, za to jste zodpovědní VY, proto ty práva vlastníte.
Nikdo z nás není “svatý” a ruku na srdce, nikdy jsi ve hře nepoužil hrubá slova ?
Co se týká cheatingu, přiznal jsem jen to, že je to z mé IP ale ne odemne a kdyby ano, nezdržoval bych se se žádostí o práva. Co říct, snadno se ukazuje na někoho prstem, ale hůř se dá dokázat jaká je pravda.
Pokud nemáš jak se obhájit před f4akovým nálezem a nejsi schopen dokázat, že ban není opravdu tvůj, pak je tahle debata stejně zbytečná.
Zbytečné jsou akorát Tvé příspěvky, navíc těžko dokážu, že na mém PC hrál někdo jiný, leda bych ho u toho hraní natáčel.... :smile:
Proti.
Lock na vlastnú žiadosť.