-
Odpověď: Garou
Na server sme ťa prišli s Troyom pozrieť spoločne. Ten bhop sa nám nepozdával, a je to primárny dôvod za ktorý si dostal ban.
Tvoj scan z WG dokazuje, že upraviť súbory / použiť externý program na nejakú úpravu hry ti nerobí problém (narážam na crosshair.exe a ostatné upravené modely ktoré WG vyhodnotil ako nepovolené z dňa 11.5.).
Odpovedz mi prosím na nasledujúce otázky:
Ten cross ktorý máš na YT videu je robený cez externý program? Napíš mi tvoje rate commandy + na koľko fps zvykneš hrávať na aim serveroch.
-
Ten crosshair je pres program Crosshair X, ten crosshair pouzivam normalne na CSGO / CS2 bez problemu
VAC ani zadny jiny AC nedetekuje Crosshair X jako cheat, myslim ze je i povolen devs, uz jen tim ze je na steamu a nikdo za to nedostal ban > https://store.steampowered.com/app/1366800/Crosshair_X/
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
rate "25000"
A pokud nemam lock fps na 101 tak treba 700+- fps
Klidne poslu svuj celej config.cfg
-
Očividne si bol pripravený že dostaneš ban, tak si to poďme rozobrať. Je fajn že si poslal wg a sefovi config, bez tychto dvoch vecí by sa táto žiadosť ťahala možno dlhšie. Ten cross na awp nás pobavil, pretože je to niečo čo obsahuje x multihackov a preto sme ťa hneď odpísali. Pozreli sme moje demo znovu a dopodrobna + sme pozreli tvoj cfg. Tvoj bhop bol divný kvôli viacerým príkazom ktoré máš v nastaveniach. Nie su to defaulty a na jumpoch sú zakázané. No ban si dostal na classicu, čiže ti to v tomto prípade odpustím. Tvoj recoil vysvetľujú tvoje nastavenia, kde sme sa dohodli čo treba pomeniť na default. Berme to tak, že ban za cross si si už odsedel, môžeš ísť hrať.
-