Na práva se klidně čeká měsíc, tak měj prosím trpělivost :)
Printable View
Na práva se klidně čeká měsíc, tak měj prosím trpělivost :)
jenže já nečekám na práva ale na vyjádření adminů , aby mi řekli jestli ty práva vůbec někdy budou :-)
No tak ted jsi to zazdil...
Mozna by to slo, ale lepsi je nechat zadost pekne ulezet.
dozraj nam jak vino :D
Snad nebouchnu jak šampus :-)
Takže , mám pořízený nový steam , starý pořád vlastním , ale na novém steamu mám mnohem víc her , takže hraji na něm.(Ode dneška)
http://steamidconverter.com/hladik
STEAM_0:0:53465194
76561198067196116
hlásí cheatery o 106 a jeste sem nevidel ze by se spletl, jsem PRO
Můžete to zamčít nemám čas na to abych byl admin , končím s aktivním hraním cska , nikomu se nedá věřit ....
Samozdřejmě vám budu dál hlásit podvodníky když si půjdu zahrát , nevím jak toto rozchodím....
takže GL HF , csko mě zabavilo na 6 let , já ale dál nemůžu.... Mějte se
Dobře..
Moje osobní problémy se nejakým způsobem vyřešily za 20 dní , což jsem považoval za nemožné , čekal jsem že to bude trvat tak 3 měsíce.
No nic , jsem zpět a snad budu mít v budoucnu dost času na hlášení a podobně , takže kdo mě chce zpovídat a vyjádřit se tak budu rád.
Ovšem teď bych měl zájem o CTF , a public (onlyDust2 též). Na Dm ted moc nechodim , abych se přiznal tak nejvíc času trávím na ne moc populárních vlaječkách :-)
Na CTF jsem ho dnes potkal, na d2only ho taky vídávám. Vulgarnosti co si tak pamatuju jsem u něj taky viceméně neviděl, vystupuje jako docela v pohodě chlapík :-)
Jestli to není přetvářka :think: :mml:
Ja bych byl pro.
Dobre.
Tak vitaj :)