Ja ked som hraval som na Wotlku mal aj hodinovu arenu :D btw co to je za arena ze sa vam nezmenil rating? skrimsch? ci jak sa to vola?
Printable View
Ja ked som hraval som na Wotlku mal aj hodinovu arenu :D btw co to je za arena ze sa vam nezmenil rating? skrimsch? ci jak sa to vola?
to neni arenou ale bugom serveru, rating sa zmeni ale neukaze ti to v tej tabulke
Podte hrat na twinstar tbc,server bezi mesiac klasicky blizz rate len z tym ze xp rate je 7 .
su tam open hc dungy a karazhan ked mas pre Q .
bg sa tam chodi vkuse,ked tak napis mi http://tbcarmory.twinstar.cz/charact...+Armory&cn=Fix
http://www.q3.cz/images/52WoWScrnShot_012313_151.jpg
DMG sa celkom podaril
Pre náročnejších twinstar? :D si robíš asi srandu nie? Na Twinstare som hral asi pol roka, čístý shit polka vecí nejde, preboho veď teraz tam ešte neni otvorený ani icecrown... Ak hrať wowko tak JEDINE na offi, inak to nemá význama hru si vôbec tak neužijete :) Hru aj s datadiskamy kúpite v akcii tak za 40e no a mesačne to vychádza tuším 13eur... :)
Burton mam 18 mas pocit ze mam cas a peniaze kupovat si offik wowko? tez hram na twine a ze tam nejde icc no a co trvam im to dlhsie ale lepsie jak anthoria co nevyfixuje polku veci a dava cata rad by som mal MoP ale neni prachov tak hravam twin no a ? :D
potom zisti aky je to debil :-D :-D
hah tak to jo :D
Příloha 2256
sem odnekud vyhrabal :D
Celkom pekné fotky čo tu prezerám.Hraje už niekto na mists of pandaria? Už je aj na freečku.
ale čo si kámo 13e na mesiac je nič :D veď to zarobíš pri brigádnickom plate za 5hodín, proste je to nič :D a zober si hrával som to denne tak 8hodín :D takže cca 200hodín mesačne čo vychádza 0,065eura na hodinu! no nekúp to :D
no dobre no :D
Hraje tu niekto vlastne na Freečku? okrem shinobiho
jojo ja na twinu tamten obrazek sem vytahl jeste z doby na offiku jenom :D
attachment nefunguje, daj to tu znova alebo na q3.cz :-D chcem sa pozrieet :-D
http://q3.cz/images/74WoWScrnShot_061209_234.jpg tu to je znovu
pekne
Burton ja nehovorim ze si nato neviem zarobit alebo zeby nato nemam peniaze ale mam pocit ze ked su free servery aj ked mierne zabugovane tak viem lepsie minut tie peniaze ako davat ich na hru.... ja tiez hram na twine kto je tu z hordy?
Hral som na mystiqu[tbc], project-nemesis[wotlk], a pred pol rokom ešte na twinstare[wotlk] a chvíľku som hral aj cataclysm , ale už nevie názov portálu. Podľa mňa je cataclysm somarina, wotlk je posledný dobrý datadisk a od neho je to len des a hrôza..
Ak niekto rozmýšľa hrať wowko, tak odporúčam twinstar wotlk/tbc to je proste top! project-nemesis prosím Vás, hral som tam, to tam boli často a dosť veľké rollbacky, kopu veci tam nešlo a veľa veci bolo bugnutých. S twinstarom som bol max. spokojný veľa ľudí, všetko išlo nemám čo vytknúť. Teraz môj kamoš hraje na twinstare tbc a je spokojný.
keby som nemal na monster full ruthless tak idem na ten twin :-D
ja uz tedka vlastne nehraju nikde :D dla sem si pauzu od WoWka sem zvedavej kdy me zase chytne :D
dnes som nasel na nete WoW: MoP free server + download co ma 2,5mb (iba launcher ale to neva) :-D
www.pandashan.com je to FR server ale to neva :-D
idem skusit a uvidim, skuste tiez :-D
pokud te to chytne tak mi nedela problem tam hrat s tebou :)
chytilo ma to :-D ked som videl o 87 ten spell na hunta ze zavola vsetkych petov na enemy na 30 sec a pet ma o 20%dmg viac tak uhhhh epic :-D
e: ale neviem koho si dat, na cata mam hunta ale tu si ho asi nedam..
btw. server bezi mesiac a nevsimol som si ziadny bug + uz tam maju 5k hracov
jdi za co chces ja bych sel bud healera druida nebo prista nebo dps asi maga. a pokud pujdes k horde tak pujdu taky atspon to zkusim :D
skusim tiez maga, druid je tiez fajn ale asi naj ako healer je priest si myslim:-) mop som nejak nehral takze neviem aka class je op :-D
co ja sem teda slysel tak ze tam je prej nejlepsi healer priest tak nvm no jdu to stahnout a juknout se tam :D
Priest se hodně používá na healovani tanka kvůli silným target healum. Druid zas má zbytek raidu kvůli plošným a hot.
Na wotlku bol fajny aj pala...ak ma aj na pande ten spell, ze to co healuje seba healne aj spoluhraca tak by bol do areny celkom good.
jojo pala sem mel sice na deffendru ale jinak dobrej healer to je
na areny jednoznacne priest... priest ma vela spellov na disarm a nake sracky na absorb... ale do raidu naj kombinacia druid, priest - aspon na cata... pala na cata neni moc dobry healer...
tak cata sem nehral ze takze nvm. :D
akoze to tam mam zas expit od zaciatku ako chlapci isiel by som s vami na to MoP :D len sa mi to dako neste expit .D asi by som isiel monka co vy nato a pojdem za hordu :D
ak monk tak nie panda, nejaka pokazena tam, ja skusil locka a to tam je asi najviac op class
no ako je to tam dost zabugovane
tu poznam len myslim ze uz na cata a ani na MoP sa to neda tam levelujes cez guildu
Nehraje někdo Ofik ?
Já hraju Ofik WoW na serveru Drak´thul tak kdyby se někdo chtěl připojit a nebo už tu hraje tak ať řekne zrovna mi vypršel čas na hraní ale kdyžtak bych si ho zaplatil :)