zajímavý je, že ti v obou LP (toho druhého dílu) někdo volal ve stejnou dobu, ale ok :D
E: Jinak je to good :-)
Printable View
zajímavý je, že ti v obou LP (toho druhého dílu) někdo volal ve stejnou dobu, ale ok :D
E: Jinak je to good :-)
Pinere me volaji at du do prace ale me se o vikendu nechce tak jsem na to sral.. :D musel jsem delat esej z AJ o 1000 slovech o svym zivote tkze ani nvm jak jsem to dal takze love pro :D
Nervozitou si to kazíš:-) více odvahy by to chtělo.
Jj kdyz vidim ze to mate radi tak skusim trochu vic srandy do toho at vas to bavi..
jinak jeste vetsi pecka sehnal jsem si sponzora nebo spis on si sehnal me jak na konci zminuju ammag takze to my tky pridalo na duvere..zejtra nevim jestli bude dil prijedu ze skoly asi az tak v 7 tak nvm jak to stihnu a chci se zeptat mam vam sem i dal davat ty videa nebo ne?
Poslední post:minecrafak má hodně odběrů kvůli svým failům a svýmu vtipu,takže asi tak:-)
Nemusi to byt posledni post je to offtopic tkze je to uplne jedno jen kdyz se mluvi k tematu ja crafak beru jako tatku lets playera :D a je to takovy vzor kam bych to chtel aspon dostat i kdyz to se nestane jinak uz jsem si pripravil ten tutorial na wheat farmu bude lehka nenarocna na material bude poloautomaticka musis jen sazet tkze je to dobre muze to byt klidne na 100 pater to uz bude na vas ja vam ukazu asi 2.. A zbytek je furt dokola..
Docela mi při tom vadí to točení obrazu..Nevím, můj názor. Jinak se mi to líbí..
Jaky toceni obrazu? Myslis kvalitu? Jinak dekuju :) na kvalite furt pracuju koukam na navody jak vylepsit video az na vrchol ale je to celkem tezky a vazne se snazim
zkus méně říkat takové to nervozní ou ooo a podobně, jinak je to moc dobrý
Dekuju knoxi jak rikam jsem v tom novacek a jsem nervozni u toho hodne ale budu se snazit diky :)
Hlasem se nesnazim takovy hlas mam normalne a menit ho plastikou nebudu :D
Nevím jestli je to kvalitou, vypadá to spíš jak přidaný efekt. Když pohneš myší, tak se obraz otočí dle směru pohnutí..
O tom nic nevim a nikdo si na to zatim nestezoval me to nic takoveho nedela..tkze nvm jak to spravit..
Hlavně mi neříkejte že mi selhávají oči.. nechci umřít.
Při tom prvním videu to nedělá.. Až při tom druhém..
No jo tyvole haluz :D u tohodle dilu uz to mam po 2 to prvni jsem kvuli tomu vymazal a dal tam nove nvm co s tim na tom youtubu delaj omg pred chvili slo uplne normalne..
Ted uz nejsem na pc zejtra se to pokusim ve skole spravit..
To jsem rad..uz vim co tam dela problem je to tim sizerem mam tam neco spatne nastavene pristi video uz bude ok bude v HD and awesome doufam :D
I hope so. :d
Nic proti tobě, ale natáčej radši lets playe o jiných hrách. Minekráva je toho plný youtube.
Minecraft je takova klasika hra me bavi rpoto to tocim a do budoucna chci zacit i se skyrim a amnesii jinak je toho plnej net ale je malo tech dobrych a kvalitnich videi a ja bych chtel aby ma videa byla originalni kvalitni a aby se na to lidi radi divali a tesili se na dalsi..to je jen muj plan do budoucna zatim v tom jsem novacek a snazim se aby videa byla co nejlepsi..az na tomu prijdu poradne na zub tak to bude lepsi .)
Jak dlouho uploaduješ na YT?
20-ti min. video asi 5 minut
máš ryhclej net co? :D já to jednou nahrával 3 hodiny asi 12 minutový video :D
Wolf net :D nvm kolik mb/s ale 3 hodiny nahravat 12-minutove video tak se na to asi vykaslu :D jinak uz mam natoceny 1. Tutorial na wheat farmu nevim jestli ho uploadnu jeste dnes nebo zitra tak uvidime.. :)
oukej první tutorial https://www.youtube.com/watch?v=3JTFs7PHjrU snad se bude líbit je to hlavně na žádost darka jinak je to primitivní ale účinná pro ty začáteční hráče .)
třetí díl :) https://www.youtube.com/watch?v=79SGkzTzpn8
a máte to dokonce vo full hd :D 1080p
To okno vyzerá 100x lepšie. Bol by som rád za tú farmu na piesok keby teraz urobíš. Neviem ako sa to robí a hľadať videá po internete sa mi nechce. Ešte, ak sekáš strom rukou alebo mečom ide to tak isto, akurát že ruku si neničíš. Aspoň mne to tak príde, keď som to skúšal. Každopádne diel sa mi páčil, len tak ďalej.
děkuju farmu na písek udělám zejtra ted jsi 4 co mi o to píše tkže ráno jí natočím a odpoledne tu už bude .)
Hele koukal jsem jak na tvůj tutorial tak na 3. díl LP. Ty LP jsou super, ale ten tut. - farma na wheat je docela k ničemu :D Příště jí udělej teda větší a učinnější, ale za snahu máš taky + :D
+ Nastav si minecraft do AJ, jen loupáci natáčí s češtinou :D Aspoň se trochu víc zorientuješ v těch anglických názvech :-)
dobře :D tutorial jsem dělal kvůli tomu že mi o něj napsali..ten na wheat farmu
druhý tutorial farma na písek 420ks písku za minutu https://www.youtube.com/watch?v=E2YORxPmjl8 :) snad se bude líbit :)
Jen kdyby tohle chtěl někdo stavět na serveru, tak přesně tohle je tam zakázaný :). Jinak fajnej tutorial
sry bezdáku to jsem nevěděl :D ale fajné že já to tam mam..pak zo skopu nevěděl jsem to..
a diky :)
ještě mě neuběhlo ani 5 sec videa a hned mě tam něco zarazilo. Je to sice prkotina, ale nechápu proč když děláš českej lets play proč máš název anglicky?
U tutorialu je jedno jak je to napsane a jak mluvis tuhle farmu mam od anglickeho lets playera koukal jsem na nej pred dvema mesicemu uz netoci a per minute nebral jsem to ani tak anglicky rikam to taknormalne ale jestli vam to vadi klidne to zmenim..
tim jsem chtel rict ze ja neumim anglicky ale tu farmu stejne umim takze kdyz je nazev anglicky tak by na to mohlo koukat vic lidi..
Prosím tě, kde stáhnu ty oranžové checkpointy? Dá se na ně nějak portovat? A ještě prosím tě, kde jsi stáhl minimapu?
E: Díky Vojto :)
Je to trosku slozitejsi musis mit jeste mod loader ten tky stahnes najdes zlozku .minecraft tam das bin a minecraft to otevri v 7zipu a tam vloz jak modloader tak minimapku :)
Lp 2 uz jsem opravil takze obraz uz by mel byt naprosto v poradku :)
Kedy bude 4 LP ?