je to lepší, hlavně na zimu, to nikdo neví co skrýváš pod bundou :D
Printable View
je to lepší, hlavně na zimu, to nikdo neví co skrýváš pod bundou :D
Natěšený do toho :D kks hlavně sa odpal hned 2 den a pak se týden válej u TV :D
proteinovej jídelníček ti je na hovno když chceš první nabrat, teď máš 62 kilo, běž se vysrat a máš stejně jako včera :D to nejde tak rychle jak si asi myslíš, musíš do toho dát hodně času :)
Slunko,jak si psal,že z tuku se tvoří nejlíp svalová hmota.Však je to pravda,ale když máš po pivní a grilovací sezoně,tak z toho břicha to jde hodně pomalu,spíš musíš ten tuk prostě spálit,než přeměnit na sval. hmotu.
Nejprv nabrat... To se lehko řekne, ale těžko udělá. Já mám nějakej divnej metabolismus, mohl bych dny a noci sedět u PC ládovat se o 106 a nenaberu ani deko.
Nikdo žádné fotky ? :D
Neone zacni, ja sem potom taky neco dam ale nebudu davat fotky s ksichtem ;)
To nabirani je mozna jeste horsi nez spalovani Giussepe ale kazdymu to jde jinak, je to vazne podle toho co mas v sobe, treba me to slo taky tezko tak jsem prave zacal brat ty kvasnice abych furt zral, do toho jsem bral jeste gainer a ladoval jsem se tema nejvetsima srackama..a nekdo sni cokoladu a ma o 5 kilo navic :D
A taky nerikam ze jsem buhvijak namakanej, mam par cm navic na bicaku, trosku lepsi telo ale ani zdaleka nejsem tam kde chci byt a nemyslim si ze jsem nejakej rambo..
takže fokta když jsem začínal Příloha 2428 minulý rok v květnu :))
60 kg
a toto je tušim z listopadu minulého roku Příloha 2431 - 80 kg
a nejnovější foto nemám ale náké si pořídím a pak to postnu, tohle je jen co se bicáku týče :)
Já nemám žádné svaly :D Ale pokoušel jsem se začínat cvičit tak 50 x a 50 x jsem skončil jsem moc lechkomyslnej..
jak říkma, bez motivaci nic nezvládneš, pro mě je největší týpek tenhle kluk (byl do roku 2011 :( )
https://www.youtube.com/watch?v=BmddUjlV6tk když se koukneš z čeho dokázal to co byl na konci svýho života v 22 letech, tenhle kluk je pro mě vším ve fitness kultuře a motivoval mě natolik že prostě nejde přestat i kdybych chtěl.. a pak? cvičil "pouhých" 5 let https://www.youtube.com/watch?v=4HHIA0mQuMo soporučuji kouknout na celé díly o něm a jste motivováni do konce života :))
Ok začínám cvičit ,,oficiálně''
to kvůli tomu videu nebo ses rozhodl zase jednodenně? :D
on nosí pončo :D
btw slnko, máš pěkný pracky, to teda jo. takovy nemam ani obe nohy dohromady. Ale na můj vkus možna az moc velky. Všeho s mírou.
Pončo :DDD
Já trička nenosím když nemusím :D ale pár už jich roztžených mam..né, tam na fotce je průměr cca 40 + cm a to není moc, říkam že jsem ještě slaboušek :D
co blázníš? však to jsem teprve v polovině práce, všichni mi říkaj že mám ručičky jak holčička, tohle není nic extra, takovej průměr.
Slunko na 60kg dost dobrý základ,takhle vypadám já a mám 83kg :D
To je z toho boxu :) a určitě vypadáš líp, hoď sem taky foto :)
Tak ale jen kvůli tobě,3 měsíce posilování,jak jsem psal.Pro někoho možná párátko.Já jsem se sebou za ten čas téměř spokojený,někdo si neuvědomuje,že i pomalý pokrok je pokrok.Slunko díky tobě mám svoje první foto v téhle oblasti :D ,za rok se možná dostanu na tvoji úroven,ale ty mi zase o rok utečeš.
http://s14.postimage.org/v0jmehg6l/Bez_n_zvu.jpg
EDIT: opraveno
mě ten attachment teda nejde
musíš to editnout a ten tachment smazat a opšt vložit do editu, pak se to zobrazí :)
Giussepe, pošli taky :)
Tygře, napohodu :) za chvíli mě doženeš neboj :)
A co ti mám posílat vole? :D ja se posilování nijak nevěnuju, jen občas sem tam si doma udělam pár kliků a shybů. A s tou svoji kostřičkou se tu fakt ztrapnovat nebudu :D
proč ztrapňovat? :D https://www.youtube.com/watch?v=VGywa9D1JzY tohle video doporučuju, mě se hodně libilo, spíš film :D
protože já mam biceps jako ty zápěstí :D
To ale není ztapňování. když s tim něco děláš.
akože hoši 2x by som si rozmyslel, či by som dával palec dole k postom čo napíše tuto Slunicko, bo keď vás táto ruka niekde chytí, tak vás roztrhne na 2 polky ako nič :D:D
K tomu posilňovaniu ja som chodil cca 2 mesiace do posilky. A aj keď som nemal prispôsobenú výživu, ale mal som klasickú výživu, tak síce som nenabral na objeme, ale na sile áno a bolo to citeľné. Bohužiaľ už prešlo pol roka a som znova tam kde som. Nemám proste to chcenie tam chodiť, pretože mám už aj školu dlhšie a kedže dochádzam do školy, tak sa mi nechce chodiť o 8mej domov:(
PS: mohol by si odfotiť tvoje aktuálne prsia a brucho ???
http://solartopps.com/wp-content/upl...le-man-sun.png
Slnkova cela fotka :D
:DD tak ted jsem se dobre zasmal, nevim proc jsem si dal takovy nick, rikejte mi radsi tony, to je moje prezdivka tak si muzete zacit zvykat :D
Konane, nikdy neni pozde zacit, ovlivnis to jen ty a myslim si ze posilovani je mnohem lepsi cesta nez se vydat na cestu drog, chlastu nebo se dat na bedny, takovych "kamosu" co jsou na tvrdych drogach mam spoustu a co za ten svuj zivot dokazali? Akorat to ze jsou to ubohy dementi co se nezvladaj ovladat a pomoci drog si neco dokazujou a "pomahaj" to same v chlastu, jediny k cemu to vede jsou nemoci, brzky zivot v chuja a dalsi ne moc hezky veci, neco pro odstraseni, napr ja jsem nemel uz rok ani jedno blby pivo ( nepocitam nealko ) a vubec mi to nechybi, nikdy jsem nekouril a vubec mi to nevadi, prave naopak, to tu pisu hlavne kvuli tomu ze lidi k takovym clankum pisou napr ze ty prachy by radsi utratili za chlast atd.. :) a Marcello, nemel si skoncit, jak se do toho jednou dostanes tak to mas budovat co nejdal at si neco dokazes, popriade i jinym lidem, ja bych osobne nedokazal prestat :D
:D:D:D toto si zajebal strašne sa smejem :D:D:D
Sluničko úplne s tebou súhlasím veľa z mojich kamošov sa dalo na tú cestu alkohol, fet, hulenie atď. od vtedy už dosť veľa z nich nepovažujem za kamošov a nie som s nimi v kontakte. K tomu cvičeniu ja proste neviem nič ako sa stravovať, ako rozdeliť cviky atď. ako mám viac kamošov čo sú nabití, lejú do seba tie gajnere, kreatíny a sú nabúchaní. Ale keď už by som mal naozaj cvičiť, tak by som potreboval presne rady od skúseného človeka čo sa tomu venuje dlhé roky. Ja ani nepotrebujem pozerať nejaké motivačne videa od tých steroidových monštier, mne stačí ak si pozriem časť extrémnej premeny čo chodí v telke kde aj 220kg ženská za rok dokáže schudnúť cca 100kg, tak je pre mňa hrdina a má môj rešpekt.
Uf... tedka jsem to všechno přečetl, videa nějak letmo shlédl a... Slunce [Tony] když si začal posilovat tak myslím že to už jsi byl celkem nabouchanej :D Napište mi tu prosím nějakej základní jídelníček.. já se do toho zkusím pustit :)
Konane, ja ti neco sepisu, pokud ti bude stacit ode me jakozto od amatera a marcello, nedelam to zas tak dlouho ale cvicebni plan bych ti v klidu udelat mohl pokud bys mi napsal jak to mas v tejdnu casem, to stejny i ty konane, napiste mi od pondeli do nedele a jestli mate zajem tak vam rad prispeju svoji radou, konane do toho jidelnicku se pustim ihned, nemusis to brat uplne doslova, jen priblizne. :)
sorry, nechtel jsem psat konaane ale volume :D
Workout je taky dobra prace, skoda ze to jde vetsinou jen v lete i kdyz se najdou lidi co to davaj i v zime, vid hladiku :D premyslel jsem ze bych to taky pres leto delal abych usetril aspon nejakou tu korunu ale asi zustanu u te posilky :)
Tak Volume, tobe jsem neco splodil ale jeste nevimjak to mas pres ten den, az. Apises tak to dodelam, jelikoz si psal ze mas v 15ti 100kg tak jsem ti trochu snizil hmotnosti jidel a i pocet jidel, pak bych ti udelal jeste i cvicebni plan, jidlo co je napsano v tomto jidelnicku nemusis dodrzovat uplne presne, muzes si je nahradit jinymi produkty s podobnou vyzivovou hodnotou.
snidane 6:00 - ovesne vlocky x puding x cerealie 100g
svacina 8:00 - tvaroh (nizkotucny, muze byt ochucenej) 200-250g
obed 12:00 - v tvym veku proste co se doma uvari :) + multivitamin
svacina 15:00 - pul sacku piskotu x puding 150 g + vitamin C 500 mg (rozpousteci tabletky)
vecere 18:0m - ryze (nesmazena) 100 g s masem (hovezi x kruti x kureci) 150 g
pres den vypit kolem 4-5 l vody (zaklad)
snaz se vyhnout veprovymu zadnimu masu a po veceri uz nic nejez, pak ti pripisu ten trenink, nejlepe kazdy den ve stejnou hodinu ale kdybys zacal hned cvicit, necvic 7dni v tydnu, nic ti to neda okrem bolesti, svalove horecky a dalsich nehezkych veci :) zacni cvicit treba obden, nebo 3dny cvic, 1 den volno ale to ti pak jeste napisu :)
Sem koumal jak bych mohl posilovat a vymyslel sem tohle
Každy den 3 serie kliků, sklapovaček a dřepů
1 serie = 10x každý cvik
1 minutové pauzy mezi nima (seriema)
Každý měsíc zvednu všechno o 5.. (15-20-25 kliku atd..) a přidam 1 serii
co si o tom myslíte? :D
//jono taky sem si to uvědomil (za 3 měsice bych musel dat 90 kliků :D)