a sme snad v skole?
k threadu, ja bych bol pre 4v4 alebo 3v3... a tiez by mohol byt nejaky 1v1 awp turnaj
Printable View
Já bych šel na turnaj kdyby bylo 5v5, ale néé ještě bych vás strapnil :harhar:
Dete se hadat nekam do prdele, tu se resi dulezitejsii veci :D kdyztak piste PM, hledame jeste jednoho hrace do teamu :)
Február
18. - 22. Jarné prázdniny - Košický kraj, Prešovský kraj
25. - 28. Jarné prázdniny - Banskobystrický kraj, Žilinský kraj, Trenčiansky kraj
Marec
1. Jarné prázdniny - Banskobystrický kraj, Žilinský kraj, Trenčiansky kraj
4. - 8. Jarné prázdniny - Bratislavský kraj, Nitriansky kraj, Trnavský kraj
23.2 je Sobota a 24.2 je Nedela, za tie 2 tyzdne je to idealne.
Ale toto su prazdniny na Slovensku.
Ja jdu 24. myslim na madcirkus, takze prosim, nedavejte to na tenhle datum :(
4.2. – 10.2.2013: Benešov, Beroun, Rokycany, České Budějovice, Český Krumlov, Klatovy, Trutnov, Pardubice, Chrudim, Svitavy, Ústí nad Orlicí, Ostrava-město
11.2. – 17.2.2013: Praha 1 až 5, Havlíčkův Brod, Jihlava, Pelhřimov, Třebíč, Žďár nad Sázavou, Blansko, Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Hodonín, Vyškov, Znojmo, Domažlice, Tachov, Louny, Prostějov, Karviná
18.2. – 24.2.2013: Praha 6 až 10, Cheb, Karlovy Vary, Sokolov, Nymburk, Jindřichův Hradec, Litoměřice, Děčín, Přerov, Frýdek-Místek
25.2. – 3.3.2013: Kroměříž, Uherské Hradiště, Vsetín, Zlín, Praha-východ, Praha-západ, Mělník, Rakovník, Plzeň-město, Plzeň-sever, Plzeň-jih, Hradec Králové, Teplice, Nový Jičín
4.3. – 10.3.2013: Česká Lípa, Jablonec nad Nisou, Liberec, Semily, Kladno, Kolín, Kutná Hora, Písek, Náchod, Bruntál
11.3. – 17.3.2013: Mladá Boleslav, Příbram, Tábor, Prachatice, Strakonice, Ústí nad Labem, Chomutov, Most, Jičín, Rychnov nad Kněžnou, Olomouc, Šumperk, Opava, Jeseník
ČR
Kono, nešlo by to od pátku do soboty? Čas by jsi ještě stanovil :)
Registruju náš team.
Název teamu: Slaves of Metal
Členové:
Slaves of Metal \m/ Destiny (Giussepe) - leader
Slaves of Metal \m/ FayZe (DeViL) - co leader
Slaves of Metal \m/ 3necky
Slaves of Metal \m/ Vojta1211
Slaves of Metal \m/ Unlimited Frager (Slunicko)
Slaves of Metal \m/ SkyF4LL
Btw sorry za double post...
ehm, u mě napiš unlimited frager :D
Už víte to datum ?
Zhruba za 14 dní. Sleduj forum a uvidíš.
Sleduji to tu furt
Chete vsetko moc skoro, mame 2 tyzdne.
Dobře. Máme náhradníka.
yeah další turnaj ? :)
Vemu někoho schopného do teamu. Samozřejmně pište PMky
Chtěl bych se zeptat, jestli už máte něco bližšího? Vím, že je ještě čas, ale i tak, jestli už něco prostě máte :)
Vyhrát další cup? Why not? :-D
Nemyslím si, že to byl joke.
Heh, kofi si asi neco lizl nebo co, nebo mozna jen zapomnel ze by mohl hrat proti me :D
Proč oni? :D Není důvod mi něco zakazovat.
Ked ti nikdo neda pass od serveru tak si ani nekupis vestu.
A proč by si to prosimtě dělal, ty strejdo? :)
Kono, sice netuším kdo si, ale přesně takhle, jak se chováš, si představuju pojem "Online hero"
Tak všem udělám radost a na turnaj nejdu, neb mám florbal, kono věřím že jsi teď klidný a co jsem koukal na pravidla a cosi ostatní ,tak mi to přijde jako blbost a stylem jakým jste to udělali, to tu budete hrát ještě v pondělí ráno.
Přesně tohle jsem čekal. Silná slova ale hovno skutky. Jo, nechoď, nám je to fuk, ale aspoň neodsuzuj něco, co by jsi sám nedokázal. Umíš hovno a do všech se sereš. Nejdeš ? Strach ? Strach, že by tě rozšlehali ty " 0 " ? Jsi všem k smíchu a trochu se vzpamatuj.
Btw, chtěl bych vidět tebe, jak organizuješ turnaj. To by bylo snad ještě lepší, než to Darwinovo ( No offence Darwine ). Na forum přijdeš jednou za 100 a na servery zrovna tak, a všude rozdáváš tu svojí moudrost. Čau, nevracej se.
// Zapomněl jsem dodat : S vaším týmem by jsme to samozřejmě hráli půl hodiny.
Rozmysli si s kým mluvíš ty spratku, na ten turnaj sem měl v plánu přemluvit kluky s kterejma sem byl na MČR, ze zažátku sem si chtěl jen rýpnout, teď vidím, že nechápavost lidí je věc druhá a tady máš důvod proč tam nejdu http://www.cfbu.cz/redakcni_system/i...=1&soutez=2112 v 16:00 hraju poslední zápas, moje aktivita na serverech v poslední době vzhledem k ostatním povinostem je velké, pravda, že minulý týden jsem měl horečky 39 a nejsem takový závislák jako ty, podle toho co píšeš, že bych u cska seděl nemocný. Přeju hodně štěstí všem co se zúčastní a mám v plánu nějaký turnaj až se vrátím z lyžáku. Calm bro :beer:
http://www.undzwei.eu/?option=team&id_team=230500 a včera win na PZ intelnightcup
Nechcem ukazovať prstom, ale niekto to tu berie asi príliš vážne. Chýbajú mi tie časy, keď sme chodili na lanky nie preto aby sme vyhrali, ale preto aby sme si zahrali. Tu je rovnako bezpredmetné riešiť kto vyhrá alebo prehrá. Malo by vám skôr ísť o dobrú hru a nie hádať sa kto ma lepší team. S takýmto prístupom tam veľa ľudí mať nebudete. Aj mňa prešla chuť niečo zorganizovať.