Nebudu se s tebou hadat, ja vim svoje jak to je a ty asi ne. Proste vsechny haxy jsou stejny pro vsechny mody a basta. Porad vypadaji stejne, at je to na JB nebo na Zombie nebo na war3. Schopnosti ras a class s tim nemaji nic spolecnyho.
Printable View
Ukldníme se... nadávky si vyřiďte po pm a ne na foru !
Ano, všechny haxy jsou na všech serverech stejný to je bez debat. Ale proti té tvé poslední větě ti budu odporovat. Já jsem původně taky War3ft admin, ale w3u jsem v životě nehrál a kdyby přišlo hlášení z w3u, tak pokud by to nebyly naprosto očividné hacky tak bych si taky 2x dobře rozmyslel než bych banoval. Vím, že je to podobné jako war3ft, ale přece jen neznám ten mód natolik dobře, abych věděl co všechno tam je za schopnosti. Vím, že na w3u jich je o dost víc než na war3ft Např. na war3ftu když máš vampiric auru a někoho trefíš tak ti zazelená obrazovka, stejně tak u BM ti to zas přičte peníze, takže se dá podle toho docela solidně děrovat. A adminovi, co toto prostě neví, když nehraje tento mód jako v případě Mytrima, by se mohlo stát, že by to klidně mohl zaměnit za WH. AB a SH to zas je něco jinýho a o tom jsem se zmínil výše.
No, co plyne z mého proslovu? Mytrim je v tomto podle mě nevinně, viděl hlášení z w3u, řekl si, to není v mé kompetenci tak to nechal být.
V případě Slida, je pravdou že byl brán jako admin na war3 mody, avšak neznám okolnosti takže nemůžu dělat jakékoliv závěry.
Ano, ma pravdu o udeadovi a blood magovi a jinych, ale skilly a ultimatky jsou na war3U stejny jako na FT. jen si je navolis jak chces a ne, ze je mas napevno na ruznych rasach.
Ale kdyz napisu multihack, tak to je tak ocividny, ze by to poznal na kazdym modu i ten, co to hraje prvni den :).
proste mel multi hack to znamena (WH AB SH)
Myslím, ze SH pozná aj nafetovany proste sa sekne a objaví sa na 2 strane mapy, to pozná aj fetak
musim se zastat apache. admin by mel poznat WH a AB a SH kdekoli...
taky normalne nechodim na servery JB a Zombie, vubec je nechapu a nerozumim, ale kdyz tam je hlaseni ze ma nekdo WH nebo SH tak tam jdu, i za cenu toho ze 5 minut stahuji sracky do toho. Na hlaseni z JB ze nekdo dava FK atd nereaguji, ale cheaty by se meli resit. Hlavne z duvodu, ze NS hrace stejne jinak nez ze serveru nezabanujete poradne.
Obzvlaste ten W3 je celkem v pohode, vim ze to neni odeme objektivni, kdyz ho hraju, ale tam fakt poznate cokoli.
jinak od apache kdyz je zprava ze to je cheater to muzete banovat rovnou. je zkusenej a verit mu muzete :-) i kdyz tomu nerozumite
Už je tam Fiur a ten je nolife, tak se to snad zlepší :D
Ti dam nolifera :D Ja tam sem jenom, kdyz se mi chce a to je porad :D
http://images.sodahead.com/polls/000...r_1_xlarge.gif
Nečítal som celé vlákno, ale je fakt, že niektorí admini sa niektorým serverom vyhýbajú. Radšej nechať 1 cheatera, než spraviť fail ban. Napr. na furienoch je za T taká vecička, že ti ukazuje enemy na radare. Keď o tom nebude vedieť, môže to vyhodnotiť ako WH (preto chodí z furienov toľko hlásení na WH). Aj keď ti dávam za pravdu, že aspoň pozrieť ho určite mohli.