-
Odpověď: Sraz Kotelna admin teamu 2013
charon nebol si nahodou na tej svadbe co bola 30m od nas?
-
Re: Sraz Kotelna admin teamu 2013
Jaj taký zaltý je :D Tá poza :)
-
Re: Odpověď: Sraz Kotelna admin teamu 2013
Citovat:
Původně založeno
kono159
charon nebol si nahodou na tej svadbe co bola 30m od nas?
30 m? O tom neviem ani prd :D
EDIT: Aspoň dúfam, že sa neobjavím na nejakých spoločných fotkách zo svadby... :slap:
-
Odpověď: Re: Odpověď: Sraz Kotelna admin teamu 2013
Citovat:
Původně založeno
Charon35
30 m? O tom neviem ani prd :D
EDIT: Aspoň dúfam, že sa neobjavím na nejakých spoločných fotkách zo svadby... :slap:
tak to si vysiel z toho kufra :D
-
http://i.imgur.com/hgxqd61.jpg
jsem si říkal že mi někoho připmína a to je ježíš
-
-
Příloha 2987
to je tarantula ?
-
Kdo je ten na úvodní stránce a úplně první fotce? :D
-
-
Citovat:
Původně založeno
Zoyer
baf
lek
-
Slide mi pripomína niekoho.
-
-
-
Odpověď: Re: Sraz Kotelna admin teamu 2013
Citovat:
Původně založeno
Trey
Ejo jak Justin Bieber :D
Trey jak kár :D
-
-
Škoda že Trey sa hanbí dať svoju fotku na net:(
-
Citovat:
Původně založeno
Charon35
Hmm, trošku som sa bol prejsť. Nič hrozné, len chvíľu.:whistling:
charonko se byl zase projít, nedošel si až do Brna tentokrát?
Škoda že jsem se nemohl stavit na chvíli musel jsem se starat o těhotnou přítelkyni :-/
-
Citovat:
Původně založeno
vydle
charonko se byl zase projít, nedošel si až do Brna tentokrát?
Škoda že jsem se nemohl stavit na chvíli musel jsem se starat o těhotnou přítelkyni :-/
Chvalabohu do Brna som nešiel. Boli sme v Rožnove, takže by som to mal hooooooooooooooooooooodne daleko :D
-
Vole to v orange triku je charon jo.. :D Tak to je mazec, představoval sem si ho trochu jinak.
-
Citovat:
Původně založeno
kNAz
Vole to v orange triku je charon jo.. :D Tak to je mazec, představoval sem si ho trochu jinak.
Každý si za monitorom predstavuje toho druhého "trochu inak", lebo si ho predstavuje podľa seba. Preto sme sa radšej stretli naživo, aby to nebolo len o písmenkách a číselkách. Tak napíš, ako si si ma predstavoval? Som celkom zvedavý.
BTW fotky skresľujú a človek vyzerá z každého uhľa trochu inak. Kamoška fotí profi a tá urobí z hovna sedmikrásku. heh
-
tak já jsem věděl jak charon vypadá už dávno v sudu na tom portále od grega
-
Charone, no jelikož si neudělal ve svých větách smiley, tak si myslím, že jsem tě asi urazil. Jestli-že ano, tak se omlouvám, no představoval sem si tě,takovej spíše ještě 17-tiletého kluka, více méně sem si tě představoval, že hraješ basket. :D Jinak, ano každý si nás představuje jinak.. :) :D A znova se omlouvám jestli sem tě urazil.
-
Citovat:
Původně založeno
aviatik
Tak to si rebel!
néé to ty si rebel
-
Citovat:
Původně založeno
kNAz
Charone, no jelikož si neudělal ve svých větách smiley, tak si myslím, že jsem tě asi urazil. Jestli-že ano, tak se omlouvám, no představoval sem si tě,takovej spíše ještě 17-tiletého kluka, více méně sem si tě představoval, že hraješ basket. :D Jinak, ano každý si nás představuje jinak.. :) :D A znova se omlouvám jestli sem tě urazil.
Ty si každeho predstavuješ o 5-6 rokov mladšieho než v skutočnosti je :D
-
Tak, jaj, ani sem ho neslyšel.. :D Vole, tak čekal sem že to hrají i více méně lidi mladší 18ti let.. Né samí staříci(sarkasmus) :D
-
Citovat:
Původně založeno
kNAz
Tak, jaj, ani sem ho neslyšel.. :D Vole, tak čekal sem že to hrají i více méně lidi mladší 18ti let.. Né samí staříci(sarkasmus) :D
doufej, že si to nepřečte matis :D
-
Citovat:
Původně založeno
knot
néé to ty si rebel
začínáš pomalu ale jistě získavat thumbs up! :mml:
-
ved ja som thumbs up hunter ne ?
-
Citovat:
Původně založeno
kNAz
Ne :D , neurazil, len som bol zvedavý. :)))) Nemusím všade dávať smajlikovok predsa. O.o Ale ak ťa to poteší, spravím výnimku v tomto poste. :D :D :D Tak 17 mi bolo dáávno :DDD a basket nehrám. Nikde som to nikdy nepísal, tak nvm prečo ti to napadlo :D
Inak každého si každý predstavoval trochu inak. Preto sme spravili tento zrazík, aby to nebolo len o číslach a písmenkách. Keby sa ľudia na JB stretli osobne a "niečo spolu prežili", tiež by to na serveroch vyzeralo inak. Hlavne to správanie k sebe. Ale za monitorom si každý robí čo chce. ;)
T.U.R.I.S.T.A. jop chesus. :D
-
-
Charon je smile m4ster :D
-
Jó tak to sem rád že jsem tě neurazil, nevím basket, tak nebylo by pro Basketbalistu špatné jméno Charon :D A ano vím že Charon byl syn boha večné tmy..
-
Eja jsem si predstavoval jak Kona a Kona jak Eja.
LOOOL
-
:DD Podle mě v pohodě všichni.. :D
-
Nevravelo sa niekde že tam šla aj britty ? und nemuseli ste sa tak ku sebe túliť :D
-
Citovat:
Původně založeno
halelujah
Nevravelo sa niekde že tam šla aj britty ? und nemuseli ste sa tak ku sebe túliť :D
Keď neišla Britney, tak oni sa museli... :D
-
Kolko to cca financne vislo na jedneho?
-
Když už se to znova otevřelo, tak btw. kdo bude dávat dohromady letošní sraz? Budu si muset naplánovat volno den před i po na cestu. Rád bych dorazil a čím dřív bude datum, tím větší šance, díky...
-
Citovat:
Původně založeno
dhaaqu
Když už se to znova otevřelo, tak btw. kdo bude dávat dohromady letošní sraz? Budu si muset naplánovat volno den před i po na cestu. Rád bych dorazil a čím dřív bude datum, tím větší šance, díky...
To se pak domluví v admin fórku, každopádně letos bych chtěl udělat i veřejnej sraz v Praze jestli o to bude zájem.
-
Odpověď: Re: Odpověď: Sraz Kotelna admin teamu 2013
Citovat:
Původně založeno
Bezdak
To se pak domluví v admin fórku, každopádně letos bych chtěl udělat i veřejnej sraz v Praze jestli o to bude zájem.
Coby středočechovi je Praha nejschůdnější...