Odpověď: Global Offensive Server
Citovat:
Původně založeno
Britny
Mapy by se tam měli dát zatím jenom ty základní. Žádný nový. Než to bude mít nějakou návštěvnost. Nikdo nebude hrát nějaký mapy co nikdo nezná.. Točit by se mohlo třeba cca 5-6 map a jak by se to dalo do chodu, tak mapy přidávat s tím, že by se tam dalo vote..
Tohle není 1.6 Přišli o nové mapy, se kterýma hráči ať už počítají nebo je znají a ví o nich...
Re: Global Offensive Server
Proč se vůbec takový věci řeší? Prostě tam naházejte všechny competitive de_ mapy, včetně posledního patche.
Odpověď: Re: Global Offensive Server
Citovat:
Původně založeno
Rixie
Proč se vůbec takový věci řeší? Prostě tam naházejte všechny competitive de_ mapy, včetně posledního patche.
Hh, taky není špatnej nápad. Kdyžtak bych udělal ještě nějakej thread, kde by se na ty mapy z workshopu dávaly návrhy.
Citovat:
Původně založeno
Rixie
A na cs_ mapy se vysrat? Me se treba italy, office, compound nebo jak to je, libi a hrat jen defuse/plant taky omrzi po chvilce.
Citovat:
Původně založeno
apach29
A na cs_ mapy se vysrat? Me se treba italy, office, compound nebo jak to je, libi a hrat jen defuse/plant taky omrzi po chvilce.
Pode mě na cs_ mapy Rixie zapomněl :) Jinak o mapách cs jsem se zmiňoval.
Udělat z toho 128 tickový server, to už rovnou můžu hrát lobby.
Citovat:
Původně založeno
Amazing-Zajic
Udělat z toho 128 tickový server, to už rovnou můžu hrát lobby.
On to spis myslel tak, ze se muze jeste udelat a ne z toho udelat 128tick server.
To už můžeš rovnou hrát lobby? To asi ne, valve má 64 tickový servery, lobby se nikdy na 128 tickových nehrálo, největší chyba :D
E: Jinak cs_ mapy bych tam nedával, má to bejt pub, takový mapy jsou hrozně nudný a je to k hovnu, jelikož se to nikde nehraje
Zajda je cigan a nic nechápe. :D
Jinak proč tam nedat cs_ mapy? Udělal bych to tak, že na konci kola vybrali mapu z přidaných map. A když tam bude cs , nic se nestane.
Citovat:
Původně založeno
Rixie
To už můžeš rovnou hrát lobby? To asi ne, valve má 64 tickový servery, lobby se nikdy na 128 tickových nehrálo, největší chyba :D
E: Jinak cs_ mapy bych tam nedával, má to bejt pub, takový mapy jsou hrozně nudný a je to k hovnu, jelikož se to nikde nehraje
Ale hraje a nuda to rozhodne neni. Ze ty hrajes jen lobby a pub vubec?
Kdybych mel nejakej dobrej pub tak bych hral, proto se tady k tomuhle vyjadruju :D. Jinak hraju jen lobby/dm/aim
mapy tam nahodte: vertigo, nuketown, inferno vymenit za inferno_ce.
dalsi budu doplnovat.
Citovat:
Původně založeno
apach29
mapy tam nahodte: vertigo, nuketown, inferno vymenit za inferno_ce.
dalsi budu doplnovat.
Inferno nechat :(
Hodíte to zpátky na pub?
EDIT: Nebylo by od věci udělat pro GO sekci :)
Re: Odpověď: Global Offensive Server
Citovat:
Původně založeno
Acido
Hodíte to zpátky na pub?
EDIT: Nebylo by od věci udělat pro GO sekci :)
Na GO udělal už thread cahor. Což zatim stačí.
Já nevim co s tim, několik lidí mi psalo, že by radši dm. Někdo zas že tam chce pub.
Odpověď: Re: Odpověď: Global Offensive Server
Citovat:
Původně založeno
Bezdak
Na GO udělal už
thread cahor. Což zatim stačí.
Já nevim co s tim, několik lidí mi psalo, že by radši dm. Někdo zas že tam chce pub.
Několik kolik? Já se teď snažim schánět a DM je na světě víc jak pubů. :D
Navíc, pro ty, kterým jde jen o dropy je na dm zbytečný čekání než uplyne čas. To jsem jen nastínil...