Odpověď: Re: Odpověď: Re: Zadost o prava
Citovat:
Původně založeno
Janoska
Takovýhle post jsem čekal už včera, jelikož si člověk z dob bawsonových a spol že.Zrovna ty mi něco řikej o cirkusu
A další, tak mi prosimtě ty o cirkusu nic neřikej.
A upřimně si myslím že tě proti mě někdo poslal, jelikož si teď nedal 3 mesíce ani jeden ban.
E: A myslím si že tobě muže být uplně volný jestli dostanu práva nebo ne, vůbec se nezname, já nevím jaky si ty a ty nevíš jaký sem já.Ano si admin mužeš se vyjádřit, ale nechapu to když sme se vůbec nesetkali na serveru.
Ani za zlate prase tohle tu bylo byl to snad nejvetsi fail v dejinach kotelny aspon co si pamatuju dostal jsi pro sand od vsech novejch adminu kteri tu jsou ale temer vsichni stari admini te poslaly tam kam slunce nesviti bez se dal venovat furienu a bb ale bez prav nebo to dopadnej ako posledne
Odpověď: Re: Odpověď: Re: Zadost o prava
Citovat:
Původně založeno
Ridik :D
Ani za zlate prase tohle tu bylo byl to snad nejvetsi fail v dejinach kotelny aspon co si pamatuju dostal jsi pro sand od vsech novejch adminu kteri tu jsou ale temer vsichni stari admini te poslaly tam kam slunce nesviti bez se dal venovat furienu a bb ale bez prav nebo to dopadnej ako posledne
Citovat:
ale temer vsichni stari admini te poslaly tam kam slunce
Super, jmenuj mě všechny staré adminy, kteří do téhle žádosti napsali proti a můžem se kouknout na to kolik banů dali za tenhle rok..
Citovat:
bez se dal venovat furienu a bb ale bez prav
Je super že se nabere hromada adminů na furieny, ale to že zachvílu přeletí na JB ( a ostatní mody) už nikdo neřeší.
A když výjmečně nekdo hraje pouze módy, kde si o práva žádá tak se vytáhne rok a půl starý problem ( člověk se přece nikdy nezmění ) a zakomplexovaně si bude stále stát za svým i když to už pravda dávno néni. Právo na názor ti samozřejmě nikdo nebere, ale přišlo mě že sis nepřečetl žádne posty předím a člověk se pak musí opakovat dokola ..
Jinak by ses mohl taky dál věnovat gramatice..
Vím že já obzvlášt nemám do toho co říkat, ale co post to většinou nějaka gramatická perla, ale to sem nepatří.