Hrál jsem pár map za poslední týden a laguje to pořád (GG1). Dneska to bylo intenzivnější. Lagy mají stejný projev na net_graphu jako předtím.
Printable View
Hrál jsem pár map za poslední týden a laguje to pořád (GG1). Dneska to bylo intenzivnější. Lagy mají stejný projev na net_graphu jako předtím.
Teď sem pár dní nehrál, ale je fakt, že lagy jsou tam furt. Sice výrazně menší, ale jsou.
Takže strojem to nebude. Zkoušeli jste hrát i na druhém gg, kde nejsou random zbraně? Zkusil bych to prohodit.
To už si myslím zkoušel ne? vždyť si jedničku potom udělal vlastně v pořadí zbraní jako na dvojce.
Takže na druhém serveru to nelaguje?
Naposledy jsem na něm byl tuším minulý týden a to nelagoval. Dneska večer na něm zahraju a dám vědět.
Včera co jsem hrál, tak GG1 nelagovalo, na dvojce nikdo nebyl, tak odzkouším až bude.
Tak během te dnešní akce na GG2 to taky laglo. Sice 1 za mapu celkově ve 2 ze 3 map. Ale hrálo nas tam max 4, pokud to může mít vliv.
Lagovat to teda muselo i dřív, ale asi si toho nikdo nevšiml. Chyba bude někde v pluginu.
Jako laguje to průběžně furt, ale rozhodně to nejsou tak velké lagy jako v první etapě, kdy jsem to řešili. Já mám teď ale rozhašenej celej komp, takže sem to nepřisuzoval serveru a nikdo nic nepsal.
Dneska to řádně lagovalo. Dvojku sem zkoušel někdy minulý týden a nelagovala, ale bylo tam asi pět hráčů.
potvrzuji. Dneska jsem na chvili zavítal na GG a lagovalo to docela fest.
Včera opět pořádný lagy, a Kotle dej prosím Tě pryč mapu gg_justsnow. Je to jedna z těch novějších, ale je fakt blbá. Nikdo jí nemá rád a spoustě lidem se strašně seká, protože tam furt nalítává nějaký letadlo, je moc kemperská a nepřehledná. Dík.
Lagy při víc hráčích pravděpodobně způsobuje typ spawnování. Pokud to někdy nelaguje, tak jde možná jen o určité mapy, kde je málo spawnů. Kdyžtak sem vždy napište, na jaké mapě byly lagy.
ok, budu si psát seznam. Teď vím, že to dělá gg_aim_paranoia a gg_fy_inferno.
Hosting měnil nastavení sítě a omezili linku na serverech na 100mbit, takže to mohlo způsobit lagy. V neděli přidam dalších 100mbit, takže by to mělo být ok.
To už jsem slyšel asi 3x :D No uvidíme, k těm lagujícím přidávám gg_playgroundy, oba. A připomínám vyhození gg_justsnow. Dík
Když to bude lagovat, napište mi na steam. Takhle to řešit s 2 denním zpožděním nemá smysl.
Kotle, týden jsem tu teď nebyl, od pondělka jsem hrál dvakrát a oba dva dny silné lagy. Když Ti chci napsat na Steam, tak nejsi online, ale trhá to občas zase fest.
Už jste na něco přišli? Včera kolem deváté zase totálně zalagované mapy. Potvrdit může Zemi či Giussepe. Chvílema nehratelné.
Potvrzuji.
Chvíli to lagovalo každých pár sekund... Potom to pokračovalo nepravidelně, ale lagy jsou stále.
E:
Giussepe, ldyž to bylo nejhorší, tak si tam ještě nebyl.
Potvrzuji, že to lagovalo. Ale tak 2x - 3x za mapu.
Není na gg něco podobného jako baterka? Co tak vím z jb, tak spoustě hráčům to začne lagovat, když CT začne svítit. To by zas, ale muselo lagovat jen některým, mě to například nelaguje vůbec, když se rozsvítí tři baterky, protože mám dobré připojení a mám správně nastavené raty. Na jiném serveru, kde však byly barevné svítilny, tak mi to fest lagovalo, což jsem absolutně nechápal. Možná bude na gg serveru něco podobného.
No nemusí to být přímo baterka, ale něco jiného. Nehraju na gg serveru, tak nevím. Nebo jestli tam nejsou nějaké modely s velkým počtem polygonů. Ještě mě napadlo, jestli kotel má možnost nějak nastavit, na jakém výkonu server pojede. Jestli tam má nízkou hodnotu a nějaké větší mapy se spoustou faců.... To by zase byl problém v samotné mapě, kdy třeba autor mapy neonulloval jednotlivé textury, nebo tam je ještě hodně faců.
Jasně ale laguje to posledního půl roku cca a na všech mapách.
Hlavně laguje jen jednička. Na dvojce a trojce jsem nikdy lagy nezaznamenal, jedině, že by to bylo proto, že na dvojce a trojce hraje méně lidí a málokdy jsou ty servery tak plný. Je to zkrátka divný, dvě hodiny to nelaguje a pak je mapa nehratelná. Baterkou to nebude, protože to se seká každému individuelně dle HW. Na starém PC jsem s baterkou hrát nemohl, ale na novém PC mi to nevadí, pro změnu mně laguje smoke, ale ten na GG není, tak je mi to fuk.
Zkusím ho ještě přesunout na jiný stroj. Ale už nevim.
Pokud dvojka a ani trojka nelagují, nejde jednička přehodit za dvojku s nastavením jako na jedničku? jen bys to jinak pojmenoval. Jestli je to blbost, tak sorry, já se v tom nevyznám, jen tak logicky dedukuji, co s tím :).