-
Odpověď: Hearthstone - Heroes of Warcraft
Citovat:
Původně založeno
Mr.N0b0dy
To není žádnej Majnkraft. Každou kartu chceš získat pouze 2x (Krom legendárky, ta ti stačí 1) Pokud jich máš víc, tak ji "disenchantneš", a získáš za to Dust za ten Dust si craftíš další karty.
To, že karta je zlatá tomu dává jenom Animaci. A "craftí" se to za více dustu, ale také i "disenchantuje" za dust.
To chápem ze mozes mat iba 2 karty a legendarne iba 1. Ale ten system enchantovania ako vlaste funguje. Nejak spojis karty a mas lepsiu, alebo dostanes ulne inu. Trosku som sa v tom stratil.
-
Re: Hearthstone - Heroes of Warcraft
Každá karta stojí niekoľko dustu. Ty tým že disenchneš kartu dostaneš zopár dustov (1/4 z ceny keby si ju za dusty urobil). Normal karta stojí 20 dustu ak sa nemýlim, rare 100, epic 400 legend 1600 (disench 5 20 100 400) a zlaté to si niesom istý ako to ovplyvňuje
-
Odpověď: Re: Hearthstone - Heroes of Warcraft
Citovat:
Původně založeno
metriox
Každá karta stojí niekoľko dustu. Ty tým že disenchneš kartu dostaneš zopár dustov (1/4 z ceny keby si ju za dusty urobil). Normal karta stojí 20 dustu ak sa nemýlim, rare 100, epic 400 legend 1600 (disench 5 20 100 400) a zlaté to si niesom istý ako to ovplyvňuje
Aha uz tomu trochu viacej rozumiem. Ked tak mozeme niekedy na TS zahrat a pokecat bližšie o tom.
Meno: Bujak
-
http://s18.postimg.org/5t5o8udl5/Hea...5_17_21_13.png
topdicks, RNG a 4x Flamestrike
Deck worth Legendary ranku.
-
Fajne, ja posledné 3 arény 0:3, 0:3, 2:3 :D a to som vôbec nemal zlé karty, ale keď dá ostatným Ragnarosa a iné blbosti tak bohužiaľ... :D
-
-
cancer jak kkt... ja nechapem, jak take sracky mozu dat von.. uplne bude Mage silny jak kkt:D
-
Vypadá to tak ze mag a hunter budú ešte viac op
-
teraz bude emperor v deckoch fakt dolezity.. take comba sa budu hrat ze az.. uplne
-
Ještě víc to dojebat asi už ani nemohli.
-
http://postimg.org/image/wylki1uwd/
to som zvedavy jak sa toto skombinuje s hero power
-
Citovat:
Původně založeno
Beat
prave tamta karta je nic moc.. dost zle staty to ma
-
Re: Odpověď: Hearthstone - Heroes of Warcraft
Citovat:
Původně založeno
Beat
Vypadá to tak ze mag a hunter budú ešte viac op
Pre agro hunterov je 6 many priliš drahá karta a zatial čo hunterovy prida 1 dmg warriorovy a priestovy prida tolko healov že ich nemôže uburstovat .Inak najviac op je to pre shamika kedže to je na všetky totemy nie len na zakladne takže aj ten totem čo ti dava karty,heal,flamentogue. Nova meta bude masaker
-
Odpověď: Re: Odpověď: Hearthstone - Heroes of Warcraft
Citovat:
Původně založeno
halelujah
Pre agro hunterov je 6 many priliš drahá karta a zatial čo hunterovy prida 1 dmg warriorovy a priestovy prida tolko healov že ich nemôže uburstovat .Inak najviac op je to pre shamika kedže to je na všetky totemy nie len na zakladne takže aj ten totem čo ti dava karty,heal,flamentogue. Nova meta bude masaker
random totem nebude len na tie 4? ale na vsetky? to hadam nje
-
Ta karta na hero power sa podla mna hrat ani nebude, nevydrzi to viac ako 1 turn. Ma strasne debilne staty.
-
Citovat:
Původně založeno
Tyrone
Ta karta na hero power sa podla mna hrat ani nebude, nevydrzi to viac ako 1 turn. Ma strasne debilne staty.
tam skor nejde o staty, ale o to ze ti to zmeni hero power...
-
aha to je battlecry. to som si nevsimol, zaujimava karta. uvidime, co sa bude diat na dalsi mesiac.
-
Citovat:
Původně založeno
Tyrone
aha to je battlecry. to som si nevsimol, zaujimava karta. uvidime, co sa bude diat na dalsi mesiac.
jn ta karticka by sa mi hodila na handlocka:D
-
na handlocka asi nie, celkom sa hodi, ze ti heropower berie hp
-
Citovat:
Původně založeno
Tyrone
na handlocka asi nie, celkom sa hodi, ze ti heropower berie hp
hodi sa ti to len na molteny.. inak ani ne.. a vela krat proti face hunterovi si musis tapnut ale ams malo hp.. cize tam sa to fakt dost hodi podla mna
-
Druid. Pri lucku s kartami ked si dopne 2, to moze mat s unstable portal odzaciatku.. 99% win.
-
Nepochopil jsem? Druid a unstable portály?
-
Citovat:
Původně založeno
Nix0ne^
Nepochopil jsem? Druid a unstable portály?
Chybicka se vloudila, hrajem zvacsa maga tak sa mi to poplietlo :-)
-
TupelkoTyElf#2999
(Jestli tu ještě někdo hraje :happy: )
-
peta#21200 - max hledám vždy lidi na trade quest friend challenge přidám si klidně kohokoliv ale jde mi jenom o questy max..
-
Někdo na quest jen ten kdo ho má taky ať je z toho max value, děkuji..
https://ctrlv.cz/shots/2017/08/01/CuNR.png
-
Re: Odpověď: Hearthstone - Heroes of Warcraft
Citovat:
Původně založeno
acc_na_vip
Ja ho akurat tiez mam, ak budes vecer on mozme splnit
-
Odpověď: Re: Odpověď: Hearthstone - Heroes of Warcraft
Ideo, náhodou nemáš zase opět ten quest? Že by jsme mohli dát value trade opět.. (když tak napiš sem nebo na steam díky)
Citovat:
Původně založeno
Idea
Ja ho akurat tiez mam, ak budes vecer on mozme splnit