-
Re: Pravidla turnaje-Classic 5v5
Shrnuto + rada pro keOx-e
Každý hráč je povinen natáčet demo + udělat sg test...
Pokud si druhý tým myslí, že hráč nehrál čistě, mohou si zde na forum požádat od demo/screen po zápase. V takovém případě, že bude po někom žádané demo, si ho koukne admin/dohlížející/whoever a rozhod e se o tom jestli daný cheatoval, nebo ne.
Pokud si nikdo demo/screen nevyžádá, není třeba nic uploadovat a řešit popř. kontrolovat.
My opinion ;)
E:
Proto pišu, že je to rada, a ne můj nápad :)
-
Odpověď: Re: Pravidla turnaje-Classic 5v5
Citovat:
Původně založeno
ZeMi7
Shrnuto + rada pro keOx-e
Každý hráč je povinen natáčet demo + udělat sg test...
Pokud si druhý tým myslí, že hráč nehrál čistě, mohou si zde na forum požádat od demo/screen po zápase. V takovém případě, že bude po někom žádané demo, si ho koukne admin/dohlížející/whoever a rozhod e se o tom jestli daný cheatoval, nebo ne.
Pokud si nikdo demo/screen nevyžádá, není třeba nic uploadovat a řešit popř. kontrolovat.
My opinion ;)
Tak to ale je vždycky :)
-
Odpověď: Pravidla turnaje-Classic 5v5
pokud bude vic jak 10 tymu tak poskladam tym taky tak se snazte to nekde rozsirit :D
-
Odpověď: Re: Pravidla turnaje-Classic 5v5
Citovat:
Původně založeno
Maaaaaaaaaaja
Tobě se tam ty medaile za chvíli nevlezou. :D
Disfalifikacia hned na zaciatku turnaja :D:D:D
-
Aj ja si chcem zahrat pls mam steam
-
V kolik hodin by se to hrálo?
Bude anketa nebo se to nějak pořeší?
-
Hmmm zahram s niekym, keď tak napíšte PM
-
Keox pls zruš jako náhradníka Jahodaqa u teamu Equstria Killers.
-
Kdyby mě chtěl někdo jako náhradníka na neděli, pm
-
Co treba nejaka nova informace ? Jinak nabty randomaky jsem se vykaslal kvuli skole, takze mi nemuzes nic napsat. + kazdej admin ci hrac co to organizuje potrebuje napr. Informace, za tu dobu co jsme o tom predtim psali jsi mi nenapsal ani jednou.Tez zacinam psat ze to skonci jako total fail, s tvoji organizaci na 70% :-)
-
porad nechapu proc ty se furt do toho pletes,udela si to podle sebe,do turnaje je 14 dni coz znamena spousta casu.To,ze admini ci hraci se podileji na organizaci,neznamena ze jim bude kazdy den psat nejake informace.Od to ho jsou snad terminy a pravidla ne?co kdyby si pristi turnaj udelal ty?Pak se objevil nejaky jako si ty a sral se do toho???
-
Fny turnaj jsem poradal ze ty neumis cist uz je tva chyba ;) + jsem nesel za kotlem at nam nakoupi skiny, coz na 1.6 jdete plakat za Kotlem at vam da vip kody, a vase ucast na tom turnaji uz je minimalni protoze ti to Kotel zaridi. Nerikam ze servery fizzymu becausovi a mne nesprovoznil kotel. Ale aspon jsme do toho neco dali. Narozdil od nekoho napr. Shiawua kterej udela turnaj jde brecet o vip kody, a pak si napise jak ta nejvetsi pica thread na rozloucenou.
-
no dobra,ale ty zase brecis tady,ale na spatnem hrobe.Tak se neser do 1.6ky a jdi se srat do Go.A cti si po sobe ty tvoje basnicky,nedavaji smysl.
-
Aktualizace pravidel probehli...a randoomaky nechci..takze se nehadejte a Piplape kdyz to skonci jako fail budiz..ale pomahaj mi admini a hraci takze nedopadne
-
Citovat:
Původně založeno
keOX
Aktualizace pravidel probehli...a randoomaky nechci..takze se nehadejte a Piplape kdyz to skonci jako fail budiz..ale pomahaj mi admini a hraci takze nedopadne
Fakt super, kolikrát chceš ještě změnit ten datum? Nebylo tam nedávno ještě 31.10. ?
-
Citovat:
Původně založeno
Acid
Fakt super, kolikrát chceš ještě změnit ten datum? Nebylo tam nedávno ještě 31.10. ?
termín 1.11.-2.11. je už jak dlouho. přece se nebude hrát v pátek ne ?
-
Je stanovený tak ako napísal Zoyer a meniť sa to nebude !
-
Acide...od doby kdy si napsal ze tam je 31.10. sem se omylem prepsal a hned sem to dal na to datum ktere tu je sakra dlouho...Nestezuj si a hlidej si to..
-
Citovat:
Původně založeno
keOX
Acide...od doby kdy si napsal ze tam je 31.10. sem se omylem prepsal a hned sem to dal na to datum ktere tu je sakra dlouho...Nestezuj si a hlidej si to..
To nebyla stížnost, jen jsem se zeptal.
-
Bude nějaký přesnější čas? (V kolik se začíná?)
-
Citovat:
Původně založeno
IKEA
Bude nějaký přesnější čas? (V kolik se začíná?)
Bylo tam od 14:00,nevim kam se to podelo
-
jojo to by me taky zajimalo nebooj doplnim :)
E: doplneno a UPRAVEN
E/:PROSÍM O PŘEČTENÍ PŘÍSPĚVKU NA KONCI O PRAVIDLECH...UPRAVEN ROZVRH SKUPIN A TEAMU
-
Pavouka?? :) vsak mas 14 teamu, dej reklamu na servery a i kdyby nebyli tak ve 14 tymech pavouk??
-
okey uz sem psal kotlovi tak nevim :) jeste se rozhoduju ale pocitej ze jeden team je neuplnej :)
-
Tak das tri skupiny a v jedny bude 5 teamu... to si rozhodni ty, ale prece jenom to delas pro to aby si lidi zahrali coz by si pri pavoukovi moc nezahrali nekteri
-
-
moj team si bere čas okolo tej 16 nebo 17, delé z naší skupiny nemůže maj jinačí zalážiotosti, tak kdoby mohl tak at si dá proti nám v techot hodinách, Keoxi zařad nás spíše do tech co se budou hrát dříve. Dík.
-
Citovat:
Původně založeno
Unihoc
moj team si bere čas okolo tej 16 nebo 17, delé z naší skupiny nemůže maj jinačí zalážiotosti, tak kdoby mohl tak at si dá proti nám v techot hodinách, Keoxi zařad nás spíše do tech co se budou hrát dříve. Dík.
budu se snazit ale nic neslibuju :whip:
-
Re: Odpověď: Pravidla turnaje-Classic 5v5
Citovat:
Původně založeno
keOX
budu se snazit ale nic neslibuju :whip:
mám ťa rád
-
Odpověď: Re: Odpověď: Pravidla turnaje-Classic 5v5
Citovat:
Původně založeno
gre
mám ťa rád
ano gre my vsichni na kotelne te mame taky radi
-
Keoxi, daj nás do skupiny s teamem Sierra, my sme se domluvili na čase. Díki. Kdo by měl taky zájem okolo tej 16 hodiny, at mi napíše PM. Dík
-
Citovat:
Původně založeno
Unihoc
Keoxi, daj nás do skupiny s teamem Sierra, my sme se domluvili na čase. Díki. Kdo by měl taky zájem okolo tej 16 hodiny, at mi napíše PM. Dík
pockat to si muzeme vybirat i teamy proti kterym budeme hrat ? :O
-
Já myslel, že 16 bit si už nastavit nejde :/ kde to nastavím?
-
Citovat:
Původně založeno
Zoyer
pockat to si muzeme vybirat i teamy proti kterym budeme hrat ? :O
ne nemuzete nic takove delat nebudu
-
Ak ma niekto chce do teamu na zahratie si 4fun tak napíšte PM :)
-
Citovat:
Původně založeno
Fhacker
Ak ma niekto chce do teamu na zahratie si 4fun tak napíšte PM :)
Zahratie jako zahřátí nebo jako chceš hrát...ja myslel ze budes pomahat s dozorem :mega_shok:
-
a já si myslel že mě tu už nic nepřekvapí
-
Citovat:
Původně založeno
keOX
Zahratie jako zahřátí nebo jako chceš hrát...ja myslel ze budes pomahat s dozorem :mega_shok:
Zahrať ako zahrať si s niekým v teame :D Však ak si ma niekto vyberie a budem v nejakej skupine tak na skupinu budem dohliadať :)
E: Budem robiť dozor na servery takže nebudem mať hlavné slovo pri tom či niekto bol alebo nebol zapnutý :)
-
-
upraven dalŠí rezervaČní post,rozpis zápasŮ do tabulek