-
Odpověď: [13.12. - 14.12.] CTF turnaj 5v5
Vůbec se nám nelíbí práce bagra .. jednu chvíli tam snad ani nebyl.... neřikám že sme kvuli němu prohráli.. prohráli sme si to sami.. jen by ste se na to ostatní adminové měli kouknout... a omlouvám se za chování našich hráčů od CONTROLZ v poslední hře proti delame to do drevaku ale prace admina byla naprd...
-
Citovat:
Původně založeno
bager258
Aj od Klimaxa je to v JPG a kazdy to bude mat v JPG musel by to upravit v nejakom editore aby to bolo v BMP
csko foti v bmp nie jpg
//jpg foti steam
-
Chcem demo do toho reichyNATOR + sg
-
Citovat:
Původně založeno
FanaticDuck
Vůbec se nám nelíbí práce bagra .. jednu chvíli tam snad ani nebyl.... neřikám že sme kvuli němu prohráli.. prohráli sme si to sami.. jen by ste se na to ostatní adminové měli kouknout... a omlouvám se za chování našich hráčů od CONTROLZ v poslední hře proti delame to do drevaku ale prace admina byla naprd...
Jop moja práca, vy tam nadávate hráčom ako je Daron,Chamber apod. kvôli tomu, že campili určitú chvílu pri vlajke. Aj vy ste to mohli urobiť, ale nie, vy namiesto toho nadávate hráčom s prepáčením "do kokotov, ze su jebnuty" apod. ze vedia len campit a cupiet. Ja som vam na to ze aj vy to mozte robit, teda campit a cupiet ale nie, Zico zacal este aj mne nadavat, potom zacal rozoberat to, ze mi zobrali prava koli tomu ze som "kokot" aj ked to o tom vôbec nebolo.... Potom mi povec že je moja práca zlá, keď som vás tam musel ukludňovať lebo mi Daron a Chamber písali na tseame, že nech vás ukludním. Vy aj tak nič, lebo polovica ich teamu mala WH, že ano. Aspoň podla Zica ktorý to stále omielal, že Chamber má WH.. ach proste ste prehrali a teraz sa vyhovárate len...
E: Prečo si teda napr. od toho Chambera nevypítate demo keď si myslíte že má WH ??
-
Citovat:
Původně založeno
piratjo
csko foti v bmp nie jpg
Aha, tak ptm srry :D ale vždy keď som to dával zo zložky zo screenom tak mi to dalo JPG...
-
mysleli sme že hackry bude mít pod kontrolou... mysleli sme že prvidla jsou daná a platí pro šechny... zmýlili jsme se ... tímto odstupujem z turnaje ... [-CONTROLZ-]
-
Citovat:
Původně založeno
FanaticDuck
mysleli sme že hackry bude mít pod kontrolou... mysleli sme že prvidla jsou daná a platí pro šechny... zmýlili jsme se ... tímto odstupujem z turnaje ... [-CONTROLZ-]
Jo hacky máme pokrité, vieč, nikto ich na tom zápase nemal !! A je mi ľúto že to tak poviem, ale aj tak by ste nepostúpili...
-
Já si tam šel jen 4fun zahrát, celou dobu bylo všechno okej, dostali sme 2x klepec, to mi ani nevadí, hlavně, že sem si zahrál, nikdo si nestěžoval.
Ale pak jdeme najednou hrát proti CONTROLZ, to už je od prvního killu "wh, ab, kokot jebnuty, picka atd.." Když ste nám tam šli akorát nadávat, tak ste nemuseli hrát vůbec. Pravidla sme neporušovali, možná tak vy těma nadávkama neustálejma, za který byste si zasloužili ban. A ano, pravidla platí pro všechny, proto sme je dodržovali. S prominutim, ale takový dementy sem nikdy neviděl ani na Furienu.
E.: Jo a Kulajďákům a Dřevákům díky za hru:)
-
Citovat:
Původně založeno
ChambeR
Já si tam šel jen 4fun zahrát, celou dobu bylo všechno okej, dostali sme 2x klepec, to mi ani nevadí, hlavně, že sem si zahrál, nikdo si nestěžoval.
Ale pak jdeme najednou hrát proti CONTROLZ, to už je od prvního killu "wh, ab, kokot jebnuty, picka atd.." Když ste nám tam šli akorát nadávat, tak ste nemuseli hrát vůbec. Pravidla sme neporušovali, možná tak vy těma nadávkama neustálejma, za který byste si zasloužili ban. A ano, pravidla platí pro všechny, proto sme je dodržovali. S prominutim, ale takový dementy sem nikdy neviděl ani na Furienu.
E.: Jo a Kulajďákům a Dřevákům díky za hru:)
Děkujem... byl to zajímavý zápas, až na to vaše deffování ! :D Grrr! taky vám děkujem za zápas :)
-
Re: [13.12. - 14.12.] CTF turnaj 5v5
Controlz jestli jste měli podezření na cheating měli jste si vyžádat dema, to je primární způsob, ne admin na serveru.
Co se screenu týče, ingame lze fotit dvěma způsoby: defaultně F5 fotí hra, defaultně F12 fotí steam.
Steam je ve formátu .jpg, jako prokazatelný se bere herní formát .bmp
btw. skála na de_nuke není textura a cross znamená crosshair, ne že nemůže hrát s awp!
-
Odpověď: Re: [13.12. - 14.12.] CTF turnaj 5v5
dhaaqu zeptám se: textura neni ani skála u flagy T? ja jen že tam lítal pašák s awp (trocha mimo mapu z pohledu spectu) vůbec nechápu jak se tam dostal proto se ptám jestli to není zakázaný dikes :)
-
kterou skálu přesně máš na mysli? nejlepší by bylo kdybys ty vyčasoval na HLTV
-
Měl by si si to přečíst znova co sem tam psal s tema nadavkama ... Kdyz se ti nekdo omluvi tak to proste prijmi a nechovej se jak baba .. Ta hra stala za 3 pismena .. Tady to nema cenu resit
-
Citovat:
Původně založeno
FanaticDuck
Preco kazdy turnaj, ktory je organizovany for fun a pre vas musi skoncit takto? myslis, ze admin postriehne vsetko? ak mas podozrenie, tak si vyziadaj demo a my sa na to pozrieme....
kazde nadavanie, urazanie a ponizovanie supera bude trestane kontumaciou a dozivotnym zakazom zucastnovat sa turnajov na Kotelny...mam toho dost!!!!
-
Chcem demo + sg od Klimaxera
-
Citovat:
Původně založeno
Invisible
Chcem demo + sg od Klimaxera
Dema a sgscreeny treba žiadať 10 min po zápase, cize tvoja žiadosť je uz neplatná...
-
mal som ham and eggs na raňajky
-
Taaakže, hele, celkem jakože ojebávat by jsi chtěl, jenže já se na to "demo" aspoň kouknu, nebo tomu raději rovnou napíšu HLTV, chci demo od TEBE, nechci vidět to, co je HLTV, podvádět můžeš někoho jiného, dík.
Takže podvádění s HLTV tady nechci, dík. http://csko.cz/d/pIRHQaF8
E: Na tom HLTV ani SG screen není hele.
-
Napíšu to naposledy: podle pravidel si unseenblade vyžádali demo+sg jen od kajolka a to dostali. HLTV jsem vám poslal já, jelikož hráč už demo neměl. A protože nebylo uvedeno v pravidlech jak dlouho demo zachovat, nepadlo žádné podezření od adminů na serveru a je dostupné HLTV, rozhodl jsem nechat výsledky ve stávající formě a k žádné vybrečené kontumaci nedojde.
Pokud odhalíte cheating na HLTV bude situace jiná.
Jinak je tato situace už vyřešená a další snahy budou ignorovány a přílišný spam vyústí v ban na fóru.
Všichni hráči jsou povini zachovat si demo i SG screen minimálně 2 hodiny po skončení turnaje
-
Děkujeme hráčům CONTROLZ, že se zúčastnili turnaje.
Je tradice, že někdo kazí turnaje, a kdyby se tito borci nepřihlásili, tak by tu nebyl takový abnormální kretén, který nedokáže unést, že někdo může být lepší než on. ;)
-
Citovat:
Původně založeno
ZeMi7
Děkujeme hráčům CONTROLZ, že se zúčastnili turnaje.
Je tradice, že někdo kazí turnaje, a kdyby se tito borci nepřihlásili, tak by tu nebyl takový abnormální kretén, který nedokáže unést, že někdo může být lepší než on. ;)
Nikto z controlz to nie je ale z teamu ussanblade
-
Tp prvé byla realce na post FanaticDuck...
Druhý odstavec měl být tedy na tys cos napsal
-
Takže za prvé SalqeN je zřejmě čistý, ale nelíbil se mi tento moment na tom hltv - 15:01:47 - 15:06:72 cca, čumí na mid a nemůže ho slyšet pak zaleze za bednu a čeká než mu vevyjde, ale do tý doby než zalez, tak ho neslyšel.. Potom ano dostali jsme demo od Kajolky ok, to mi přijde ok.. Další věc jak mám zjístit že něco má na HLTV v konzoli kurva? Může mít cokoliv a na hltv se to prostě nezobrazí chci demo, pak může dělat kokota jak chce a postoupí neoprávněně, chci demo at se ,ůžu kouknout do konzole či si tam "tajně" nemačkal f9, f12, delete, home nebo end.. Dejte mi klidně ban je mi to uprdele, když si neumíte ohlídat aby točili demo, až budete dělat další turnaj, tak si na to prosím dávejte pozor, děkuju..
Plus když jste takový frajeři pánové a banujete za nesmyslný spam, tak tu má pro Vás ještě něco Piplap : 8:25 kouká se potom do zdi jestli nikdo není za bednou či za dveřma všimne si že je někdo děruje, tak vyběhne s nadějí že je zabije zabil jen jednoho 9:08 dosti viditelné ab + norecoil chcem demo od něj prostě !!! běží k flaze a kouká se do zdi jestli náhodou není nikdo na schodech aby svého spoluhráče informoval !!!! CHCI OD NĚJ DEMO
-
Nejlepší bylo od Fhackera : že když nemáme náhradníka tak ať na to serem a vezmem si randoom hráče,že si chtěj už zahrát
bagrip je zakázaný a 3x se odečíta bod nebo nějak tak a celý jeho team bagrip u každého coveru
demo se musí točit a podávat 10 minut od udělení žádosti,dostali jsme jenom Jedno a to asi o 5 minut déle,potom se žádá od 3 hráčů a dodal jenom salqen svoje + nedodal sg screen
Na to se Fhacker vysral ;) , HLTV není demo...z HLTV toho moc nepoznám...takže neplazné demo a sg screen
Potom Fhacker napsal že na podání má ještě zítřek..LOL....10 MINUT není 1 DEN do 14:00
takže prakticky máme hrát "jakoby" my...HAHA
Dejte klidně ban je vidět že jak dhaaqu tak i Fhacker na to serou...
Děkuju všem teamům za hezkou hru :)) až budete dělat turnaj tak doufám že to nebude takový fail jako "můj" :)) zatím na to organizátoři z vysoka serou
-
Citovat:
Původně založeno
keOX
Nejlepší bylo od Fhackera : že když nemáme náhradníka tak ať na to serem a vezmem si randoom hráče,že si chtěj už zahrát
bagrip je zakázaný a 3x se odečíta bod nebo nějak tak a celý jeho team bagrip u každého coveru
demo se musí točit a podávat 10 minut od udělení žádosti,dostali jsme jenom Jedno a to asi o 5 minut déle,potom se žádá od 3 hráčů a dodal jenom salqen svoje + nedodal sg screen
Na to se Fhacker vysral ;) , HLTV není demo...z HLTV toho moc nepoznám...takže neplazné demo a sg screen
Potom Fhacker napsal že na podání má ještě zítřek..LOL....10 MINUT není 1 DEN do 14:00
takže prakticky máme hrát "jakoby" my...HAHA
Dejte klidně ban je vidět že jak dhaaqu tak i Fhacker na to serou...
Děkuju všem teamům za hezkou hru :)) až budete dělat turnaj tak doufám že to nebude takový fail jako "můj" :)) zatím na to organizátoři z vysoka serou
Za 1. nikde nie je zakázané bagrip na koliečku toto nie je classic :) za 2. chceli sme si zahrať a váš zástupca s ktorým som si písal vravel že im chýba jeden a vravím že nech si niekoho zoženú. Potom mi písal invissible že nejaký hráč ide či im ho môžem dopísať som povedal nech už idú hrať že nám je to jedno kto to je :) nikto z vášho teamu ma nekontaktoval ohľadom dem. Žiadosť o demo sa má dodať do 10 min. samotné demo sa malo dodať do 14:00 dneskajšieho času. Za to že váš kapitán neuniesol prehru tak potom žiadal pýtať demá od každého, bohužiaľ toto tu nie je povolené :) Nikde nie je napísané že majú čas 10min na dodanie dema 10min majú čas na podanie žiadosti o demo!!! najskôr si prečítaj pravidlá potom píš :) nabudúce máte viacej hrať a nie vyplakávať si postup
-
kdyby jste se nehadali tka uz si muzete davat po pysku.
resite hovna
-
Citovat:
Původně založeno
Fhacker
Za 1. nikde nie je zakázané bagrip na koliečku toto nie je classic :) za 2. chceli sme si zahrať a váš zástupca s ktorým som si písal vravel že im chýba jeden a vravím že nech si niekoho zoženú. Potom mi písal invissible že nejaký hráč ide či im ho môžem dopísať som povedal nech už idú hrať že nám je to jedno kto to je :) nikto z vášho teamu ma nekontaktoval ohľadom dem. Žiadosť o demo sa má dodať do 10 min. samotné demo sa malo dodať do 14:00 dneskajšieho času. Za to že váš kapitán neuniesol prehru tak potom žiadal pýtať demá od každého, bohužiaľ toto tu nie je povolené :) Nikde nie je napísané že majú čas 10min na dodanie dema 10min majú čas na podanie žiadosti o demo!!! najskôr si prečítaj pravidlá potom píš :) nabudúce máte viacej hrať a nie vyplakávať si postup
Hm kdyz se na to tak divam tak kazdej den upravujete pravidla :DD
Je easy tam smazat bagrip ty šášo počmáraný :DD jasně tam bylo 3xbegrip a zákaz,když jsme hráli odsouhlasil si to že 3x a - "x" bodů :DD a Lofas nějaký gena ti tam begripuje několikrat za rohama :DD
Ty si marný ty šášo...sepíšeš pravidla a nedodržuješ - ubohost..
E/Ridiku táhni...;) jenom pises na forku a in game delas hovno,napicu admin tak se neser kdyz o tom nic nevis ty kaspare trapny
-
Citovat:
Původně založeno
keOX
Hm kdyz se na to tak divam tak kazdej den upravujete pravidla :DD
Je easy tam smazat bagrip ty šášo počmáraný :DD jasně tam bylo 3xbegrip a zákaz,když jsme hráli odsouhlasil si to že 3x a - "x" bodů :DD a Lofas nějaký gena ti tam begripuje několikrat za rohama :DD
Ty si marný ty šášo...sepíšeš pravidla a nedodržuješ - ubohost..
E/Ridiku táhni...;) jenom pises na forku a in game delas hovno,napicu admin tak se neser kdyz o tom nic nevis ty kaspare trapny
Hochu mírni svoje ego a přestaň urážet. Zatím tu se svojím výstupem ze sebe šaška děláš jenom ty, dá se to napsat i normálně a né jen slovníkem usmrkaného 10-ti letého frajírka, co si myslí, že je pánem světa a všechno se mu daří. Ty tady nejsi někdo, kdo by tu mohl na ostatní vyskakovat, takže začni psat normálně jako slušně vyjadřující se člověk nebo táhni zpátky do své nory a už se neozývej.
-
Tak to chodí, když není v pravidlech napsáno, že dema lze žádat max o 2 lidí. Pak každý poražený zkouší od všech a řeší se to týden. Co kdyby to vyšlo. Každopádně, pokud nedodali, tak měla být kontumace, třeba. Ale to tam také není napsáno, takže je to úplně jedno.
-
Citovat:
Původně založeno
Kotel
Tak to chodí, když není v pravidlech napsáno, že dema lze žádat max o 2 lidí. Pak každý poražený zkouší od všech a řeší se to týden. Co kdyby to vyšlo. Každopádně, pokud nedodali, tak měla být kontumace, třeba. Ale to tam také není napsáno, takže je to úplně jedno.
Dema ktoré boli žiadane do 10 min po konci dodane boli, nasledne chceli dalsie dema ktore uz boli po limite...
-
uz nefusuju do remesla ostatnim adminum to je pravda uz nedavam 20 banu za minutu jak to bylo davno ale takhle se hadat o hovne jako je begrip :D kdyz to bylo v pravidlech napsano tak se to taky neresilo takze pocitas stim ze ted to nekdo bude resit ?
-
Citovat:
Původně založeno
Ridik :D
uz nefusuju do remesla ostatnim adminum to je pravda uz nedavam 20 banu za minutu jak to bylo davno ale takhle se hadat o hovne jako je begrip :D kdyz to bylo v pravidlech napsano tak se to taky neresilo takze pocitas stim ze ted to nekdo bude resit ?
Teraz to bolo z pravidiel vyskrnute, cize to bolo povolene
-
Neželaní Dřeváci 6:3 - Zooyer demoo smoke nemusíš ;)dík
-
Ano jsem invisible pisu z mobilu a chci aby se resila nase stiznost !!! Jediny co tu vidim je ze tu jeden hatuje druheho tak to pojdte kouknout ty casy co jsem ja aKofi poslal ! Hltv vam pakdhaaqu posle ! Nebo se kouknete na stranu 4 a tam je od Nobodyho hltv ! CELOH DOBU JSME JE PODEZRIVALI Z CHEATINGU ! PROSIM VSECHNY AIM ADMINY ABY AE NA TO KOUKNULI !
-
My žádáme demo od golden 541m, nezelani žádají od Zoyera...
-
jsou tam dve dema. 1. demo ctf4 je hra za T a ctf41 je hra za CT
http://leteckaposta.cz/938656516
e: na up ma casu dost. to nespecha
-
http://leteckaposta.cz/996352691
neželaní-dřeváci v plamenech 6:3
edit:demo upuje,pomaly up...
demo saim https://www.sendspace.com/file/oqst4j
-
Kulajda- SurmiTeam, Kulajda win 5:5 a 3:2
-
Děkujume za Hru proti Suri team a chctěl bych vidět Demo hráče SalqeN a Kapa .. .některé momenty se mi nezdály :) děkuju.
-
Citovat:
Původně založeno
KOFICIUZ
Takže za prvé SalqeN je zřejmě čistý, ale nelíbil se mi tento moment na tom hltv - 15:01:47 - 15:06:72 cca, čumí na mid a nemůže ho slyšet pak zaleze za bednu a čeká než mu vevyjde, ale do tý doby než zalez, tak ho neslyšel.. Potom ano dostali jsme demo od Kajolky ok, to mi přijde ok.. Další věc jak mám zjístit že něco má na HLTV v konzoli kurva? Může mít cokoliv a na hltv se to prostě nezobrazí chci demo, pak může dělat kokota jak chce a postoupí neoprávněně, chci demo at se ,ůžu kouknout do konzole či si tam "tajně" nemačkal f9, f12, delete, home nebo end.. Dejte mi klidně ban je mi to uprdele, když si neumíte ohlídat aby točili demo, až budete dělat další turnaj, tak si na to prosím dávejte pozor, děkuju..
Plus když jste takový frajeři pánové a banujete za nesmyslný spam, tak tu má pro Vás ještě něco Piplap : 8:25 kouká se potom do zdi jestli nikdo není za bednou či za dveřma všimne si že je někdo děruje, tak vyběhne s nadějí že je zabije zabil jen jednoho 9:08 dosti viditelné ab + norecoil chcem demo od něj prostě !!! běží k flaze a kouká se do zdi jestli náhodou není nikdo na schodech aby svého spoluhráče informoval !!!! CHCI OD NĚJ DEMO
vsechny vypsane casy jsem koukal a za me jsou ciste.