-
Odpověď: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru
Grakone nic ve zlim ale to nebyl vtip... Já zažil více pomoci než úhony... Ten řekne to a tamto a každej má pořád něco ... ve všem prostě hledate jen to špatný...
-
Zrušiť grab ? Blbosť. Je na to "jeden" dôvod.... Pozrite sa ako to tu vyzerá teraz a preneste sa o 2-5 rokov speť,bolo to iné však :-) ... Nehralo tu toľko detí čo tu hrá teraz,nebolo to vždy len o pp-čkách,bolo to o srande a odreagovaní ... Teraz to je len a len o pp,o ničom inom to už ani nebude ... (týmto nechcem uraziť toho hráča,ale nepáči sa mi ako to tam je) ... takže príklad : |EliTe_V| desolator - čo myslíte,koľko môže mať taký človek rokov ? A oni budú vravieť nám aký sme "kkti" "kidi" ... a podobné ich sračky ? Druhá vec,grab slúži k tomu [PRIKLAD],aby admini pomohli niekomu,kto to tu tak dobre nepozná a nevie sa vyznať v mape .... Jasné treba s tým aj srandu,ale zase odťiaľ potiaľ,ale sťažovať na na to,že ťa niekto hodí o zem,pritom si môžeš za to sám ... Akože nerobí to len smooke ,robí to viac adminov,ale vy si zasa uvedomte,je to normalne boxovať do niekoho ako chuj celé kolo ? Sralo by to aj vás ... :-) A verím tomu keby ste mali grab vy,čo sa sťažujete,nevyzeralo by to ináč,letel by o zem ešte skôr :-) Takže to je moje vyjadrenie na zrušenie grabu (som proti.) :-)
-
Grab by se měl zrušit. .. myslím si, že víc uškodil než pomohl. .. zvlášť když si admini jen tak grabují ct k T a vznikají zbytečné vzpoury. .. nebo když někomu furt dělají naschvály a jen tak ho hází o zem i když je Simon. ..
-
Podla mňa je Grab užitočný admini pomáhajú ked sa niekto bugne alebo iné veci.
-
Re: Odpověď: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru
Citovat:
Původně založeno
mars369
Podla mňa je Grab užitočný admini pomáhajú ked sa niekto bugne alebo iné veci.
v životě jsem neviděl, že by admin někoho pomocí grabu odbugnul.
-
Re: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru
amx_slap taky pořád funguje, ne? (:
-
Odpověď: Re: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru
Citovat:
Původně založeno
Swagrid
amx_slap taky pořád funguje, ne? (:
ano ale je to nekontrovateľné
-
Citovat:
Původně založeno
ZeMi7
Napsal ten, který tam strávil 3 hodiny?? Jako nic ve zlim ale Já tam byl dost často a viděl sem úplnej opak toho co tu tvrdíte... Jo jasný nikdo není svatoušek ale nevšiml sem si že by ten Grab až tak někomu vadil... Ve většině případech grabů se grabují převážně jen ti kteří se s dotyčným adminem znají a vycházejí spolu...
-
Na bugy grab nikdy nebol a ani nebude. Ako nahle sa niekto bugol, mohol som ho tam grabovat kolko som chcel a nikomu to nepomohlo. Ba čo viac som ho zabil niekedy...
Jedine 3 využitia u mna grab mal, že som vytiahol niekoho z diery, alebo ked ho buglo auticko a vyhodilo do vzduchu (zial nie vždy sa to stihlo.) A posledne využitie aby som zabránil MFK simona, ktorý nečíta žiaden chat a ide si svoje...
Tak isto ako amx_slap, aj to je na hovno na odbugovanie, ked sa niekto bugne tak sa proste bugne a sa nejako odbugne alebo zostane vysiet, taka mapa desert co je ten kolotoc, tak bugnes sa a može ta odbugnut len spoluhraca, grab ani slap to proste nedokaze.
Tu už nejde o to ako sa využíva ale ako sa zneužíva.
-
(1. Příklad) Snow anebo mountains Vem si autíčko a Bug ni se bud do boxu nebo vchodu do cel... Grab tě vytáhne jak nic to ti mužů garantovat páč VDčka a i někteří CT mají v oblibě tahat do cel bugle skútry... da se je grabem dostat ven...
-
Mě by to nepřišlo docela dobrý, kdybych byl nováček a viděl tam adminy hrát si s hráči grabem.. just 'cause. Nedělá to dobrej dojem, pokud to ale nevadí hráčům. Některým to ale vadí a ještě točej dema a dávaj to na youtube (nebo točej a dávaj do admin fóra :teehee:) :D. Z globálního hlediska čistě stručně - je to individuální. Delší verze by byla ta, že záleží na adminech co maj za zvyklosti. Chápu, že to láká si hrát s hráči, přecejen my muži si rádi hrajem v real-lifu i ve 30 (:, ale využívejte ho prosím jen když musíte pánové :) :console::thumsup4:
-
Citovat:
Původně založeno
Pou
Napsal ten, který tam strávil 3 hodiny?? Jako nic ve zlim ale Já tam byl dost často a viděl sem úplnej opak toho co tu tvrdíte... Jo jasný nikdo není svatoušek ale nevšiml sem si že by ten Grab až tak někomu vadil... Ve většině případech grabů se grabují převážně jen ti kteří se s dotyčným adminem znají a vycházejí spolu...
heh 3 hodiny :D
nehledě na to co psal because... když se někde bugneš tak ti ani grab z 90% nedokáže pomoct
Citovat:
Původně založeno
Pou
(1. Příklad) Snow anebo mountains Vem si autíčko a Bug ni se bud do boxu nebo vchodu do cel... Grab tě vytáhne jak nic to ti mužů garantovat páč VDčka a i někteří CT mají v oblibě tahat do cel bugle skútry... da se je grabem dostat ven...
Stačí aby jiný hráč vlezl na autíčko a popojel jím. (Samozřejmě na správnou stranu, aby ho nezabil.)
-
Odpověď: Re: Odpověď: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru
Citovat:
Původně založeno
ZeMi7
Stačí aby jiný hráč vlezl na autíčko a popojel jím. (Samozřejmě na správnou stranu, aby ho nezabil.)
A víš co se pak stane? :think: No skape ...
E: Právě že tím že popojedou ho zajebou .. z dobrého důvodu že to neumijou :) (Drtivá většina se k tomu žene a pak skape :) ) A navíc .. Byl to jen příklad :wink:
-
Re: Odpověď: Re: Odpověď: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru
Citovat:
Původně založeno
Pou
A víš co se pak stane? :think: No skape ...
E: Právě že tím že popojedou ho zajebou .. z dobrého důvodu že to neumijou :) (Drtivá většina se k tomu žene a pak skape :) ) A navíc .. Byl to jen příklad :wink:
Jo, ale admini to umí... a my se tu přece bavíme o adminech...
to je jedno, zbytečné posty...
Můj názor znáš. Dále to rozvíjet nemá cenu. Pokud o tom chceš vést nějakou diskuzi, tak budu k dispozici v PM/steam.
-
Citovat:
Původně založeno
Pou
Zase tuto je uz rozdiel medzi bugnutím a debilitov hráča..
Ale toto všetko je OT, preto by som požadoval zmazať posty a presunut do nejakeho threadu na JB.
-
-
Citovat:
Původně založeno
because
Zase tuto je uz rozdiel medzi bugnutím a debilitov hráča..
Ale toto všetko je OT, preto by som požadoval zmazať posty a presunut do nejakeho threadu na JB.
Máš to mít
-
Odpověď: Grab
Vlastně ani nechapu, proč to dál řešit. My běžní hráči stejně grab nemáme, takže do toho adminum kecat je blbost. To právě Admini byste se měli mezi sebou dohodnout, či nechat grab nebo zrušit. Každý byste se mel zamyslet nad tím, jestli ten grab chcete nechat a zneuzivat, nebo jestli ho chcete nechat a využívat, když bude potřeba a nebo ho úplně zrušit..
-
Re: Grab
Som za ponechanie a zenuzivanie na sikanu hracov bez grabu.
-
Citovat:
Původně založeno
because
Na bugy grab nikdy nebol a ani nebude. Ako nahle sa niekto bugol, mohol som ho tam grabovat kolko som chcel a nikomu to nepomohlo. Ba čo viac som ho zabil niekedy...
Citovat:
Původně založeno
ZeMi7
Jde to.
Slap je samozřejmě k ničemu, zato grab funguje na jiném principu a jde použít i jako teleport (ono je to asi lepší nepsat, ale musím, když tu tvrdíte tohle).
Pokud se zneužívá grab v takové míře, kdy narušuje hru, tak přeci není problém v grabu. Až se bude zneužívat slay, tak se taky zakáže?
Vždyť už se to řešilo tolikrát...
-
já všechno co jde, tak trestám grabem. seru na nějaké bany. Ten mód je pro zábavu a né pro banování každé pičkoviny :D
-
5 strán nechápem stále o čom... Bez srandy. Fakt nechápem.
-
Citovat:
Původně založeno
Does
Jde to.
Slap je samozřejmě k ničemu, zato grab funguje na jiném principu a jde použít i jako teleport (ono je to asi lepší nepsat, ale musím, když tu tvrdíte tohle).
Pokud se zneužívá grab v takové míře, kdy narušuje hru, tak přeci není problém v grabu. Až se bude zneužívat slay, tak se taky zakáže?
Vždyť už se to řešilo tolikrát...
Prosím nahraj mi demo a pošli kde sa dá využiť, lebo ja som toľko krát sa pokúšal odbugnúť, žial to vždy nešlo alebo som toho hráča zabil a mal bezdôvodne VD.
Potom mi to pošli do pm/na steam aby sme zbytočne nespamovali.
-
Re: Odpověď: Grab
Citovat:
Původně založeno
*M@sters Indian0*
5 strán nechápem stále o čom... Bez srandy. Fakt nechápem.
4 strany už o nič.
Slay s grabom neporovnávaj. Predstav si grab na classiku... portám v prdeli :D Nerobím hera, som myslel, že to je na odbugovanie dobré, ale ako tam čítam, hlavne becausa, tak ten grab je fakt číčovina. Asi o ňom dáme pokec na najbilžšej porade.
-
Odpověď: Re: Odpověď: Grab
Citovat:
Původně založeno
Charon35
4 strany už o nič.
Slay s grabom neporovnávaj. Predstav si grab na classiku... portám v prdeli :D Nerobím hera, som myslel, že to je na odbugovanie dobré, ale ako tam čítam, hlavne becausa, tak ten grab je fakt číčovina. Asi o ňom dáme pokec na najbilžšej porade.
Grabom hráča neodbugneš hlavne ak sa bugne s autíčkom. Ale na DRku na mape Snow, Mountains je jedno zradné políčko ktoré vás bugne. To je jediný prípad kedy je grab účinný.
-
grab nejde pouzit ani na hraca na rebriku
-
Citovat:
Původně založeno
because
Prosím nahraj mi demo a pošli kde sa dá využiť, lebo ja som toľko krát sa pokúšal odbugnúť, žial to vždy nešlo alebo som toho hráča zabil a mal bezdôvodne VD.
Potom mi to pošli do pm/na steam aby sme zbytočne nespamovali.
Citovat:
Původně založeno
*M@sters Indian0*
Grabom hráča neodbugneš hlavne ak sa bugne s autíčkom. Ale na DRku na mape Snow, Mountains je jedno zradné políčko ktoré vás bugne. To je jediný prípad kedy je grab účinný.
Citovat:
Původně založeno
Charon35
som myslel, že to je na odbugovanie dobré, ale ako tam čítam, hlavne becausa, tak ten grab je fakt číčovina
Citovat:
Původně založeno
kono159
grab nejde pouzit ani na hraca na rebriku
Citovat:
Původně založeno
3k a Jerry
když je někdo bugnutý tak ani svatý mu nepomože.
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Ten byl dobrej... anebo jsem neměl na to takové štěstí. Nikdy jsem na podobnou situaci nenarazil.
Citovat:
Původně založeno
ZeMi7
http://csko.cz/dema?UPD=EIxoVFhj
Ještě někdo?
-
Citovat:
Původně založeno
Nakladana_Okurka
Byl krasný sluneční den, něco okolo 9 večer, 9.1. 2015
Jako vždy jsem si šel zahrát svůj oblíbený JB mod, k mému překvapení jsem se po nějaké době dostal k CT a užíval si hru za CTčka.
Po začátku kola, si mě nejmenovaný Admin Mr.Adio vzal do Grabu a hitoval tak dlouho, než sem zemřel.
Důkaz bohužel nemám, toto má spíše sloužit k tomu, aby jste si na nejmenovaného admina dali pozor.
Jestli to dotyčný čte, doufám, že to bylo naposledy a protože mám dnes dobrý den, nehodlám to dál řešit..
Díky, hezký zbytek večera..
E: To vše se odehrávalo za přítomnosti nejmenované adminky Britny.
ked bol slunecni den preco sedis pri pocitaci?:D:DD:
-
Citovat:
Původně založeno
Does
Skús odbugnúť grabom hráča v autíčku. Ale uznávam, zle som sa vyjadril. V hre som však nevidel na inom mieste ako na tom DRku niekoho odbugnúť. Grab je ešte dobrý ak niekto náhodou spadne za texturu, može ho vyťiahnúť grabom.
-
Citovat:
Původně založeno
*M@sters Indian0*
Skús odbugnúť grabom hráča v autíčku. Ale uznávam, zle som sa vyjadril. V hre som však nevidel na inom mieste ako na tom DRku niekoho odbugnúť. Grab je ešte dobrý ak niekto náhodou spadne za texturu, može ho vyťiahnúť grabom.
Používám to na všechno, i na bug s autem funguje (klasické na oasisu, i s bagrem na assaultu.. vše, všude). Funguje to prostě jako teleport, který bere v potaz jen hráče a nic víc.
-
Citovat:
Původně založeno
Does
Používám to na všechno, i na bug s autem funguje na 100% (s normálním typu na oasisu, i s bagrem na assaultu.. vše, všude). Funguje to prostě jako teleport, který bere v potaz jen hráče a nic víc.
Mohol by si nám asi vśetkým vsvetliť ako to funguje.. lebo tomu maximálne nechápem:D
-
Re: Odpověď: Re: Odpověď: Grab
Citovat:
Původně založeno
Does
Když už jsme nahodili tohle téma.. http://csko.cz/dema?UPD=jNhPzXxJ
-
Citovat:
Původně založeno
Does
Používám to na všechno, i na bug s autem funguje na 100% (s normálním typu na oasisu, i s bagrem na assaultu.. vše, všude). Funguje to prostě jako teleport, který bere v potaz jen hráče a nic víc.
Tak asi adminoch treba doučiť grabovanie. Neberte to ako urážku. :hypocrite:
A Swagride tie Hečka tam neboli prenesené grabom (ak to náhodou nevieš), ale ich tam bugli. Docela málo ludí vie o tomto bugu a nechcem ho rozšírovať. A tí čo o nom vedia tiež by ste si to mohli nechať pre seba.
-
Vím, že takhle fungovali zbraně a já přišel až na konec mapy. Každopádně good to know.. :teehee:
-
Odpověď: Re: Grab
Citovat:
Původně založeno
human
Som za ponechanie a zenuzivanie na sikanu hracov bez grabu.
Sem proti Jolovi lebo ma furt s tím grabom otravuje (při simonování)
-
Čo je na tých demách? Som lenivý to stahovat a pustat. :lookaround:
-
Does... třeba naučit ostatní, protože bych řekl, že jsi jediný, který o tom ví/dokáže to...
Jinak stejnak se to bude zneužívat, takže je spíš otázka, jestli grab zrušit a prostě ti co se bugnou jejich chyba, nebo jestli nechat grab a riskovat, téměř na 99% jisté, zneužívání.
-
Odpověď: Re: Grab
Citovat:
Původně založeno
Charon35
Čo je na tých demách? Som lenivý to stahovat a pustat. :lookaround:
Na Doesovom deme je ako odbugoval 2 ludi ktorý sa bugli na sebe pri portovani a nevedeli sa odbugnut skakanim.. a nejak ich obugoval grabom:D a na tom druhom deme nevim co je
-
Citovat:
Původně založeno
ZeMi7
Does... třeba naučit ostatní, protože bych řekl, že jsi jediný, který o tom ví/dokáže to...
Jinak stejnak se to bude zneužívat, takže je spíš otázka, jestli grab zrušit a prostě ti co se bugnou jejich chyba, nebo jestli nechat grab a riskovat, téměř na 99% jisté, zneužívání.
Bugnu sa vacsinou lebo sa pchaju kde nemaju...
-
Na tom Swagridovo bude asi nějaký admin, jak zneužívá grab :D