Na kotelne hraje vela začinajucich hračov,takže ne každy kto ta kilne cez stenu abo ti da HS ma Wh/Ab...
+Nie každy tu je decko ktorému mamka kupi steamko (dospeli si nato musia najprv zarobiť) ..
Printable View
Na kotelne hraje vela začinajucich hračov,takže ne každy kto ta kilne cez stenu abo ti da HS ma Wh/Ab...
+Nie každy tu je decko ktorému mamka kupi steamko (dospeli si nato musia najprv zarobiť) ..
ten dusan na wikia ma dostal. :D
Spravi sa tu teda nieco alebo by ste to mohli locknut?
Neni dostatek hracu. Vcera byl classic od 18 do 20 hod jen pro steam a vip hrace a byl plny jen hodinu. Zkusim nastaveni nechat.
Len pre info. Písal mi aj Venny na steame a fakt tam bolo vtedy tuším 6 ľudí. Na jednej strane niektorí chcú aby bol only steam server, ale na druhej keď je, tak tam skoro nikto nie je....možno sa nemajú pred kým vyťahovať so skóre. To už neviem.
EDIT: ApAch, možno no. Ale pri šiestich hráčoch zo začiatku, neviem koľko ľudí také niečo rozhlási. nvm. Ukáže len čas.
Nebo mozna staci, ze si na to hraci zvyknou a rozhlasi jakej super steam server na kotelne je.
Podle jednoho dne to nemuzes posuzovat si myslim.
nech zapnuty steam aspon na mesic
parametry: stejny jako na classicu jen bez ranku a amx prikazu
mapy: dust2, inferno, nuke a train v libovolny rotaci
Toz dobra. Ale nejdriv dam upozorneni na tyden. A mozna povolim pripojeni ze zahranici, pokud z tama nebude moc cheateru.
Já bych dal že by šli mapy nějak za sebou aby se nehráli 3 mapy do kola nebo jak to tam je třeba dust2, inferno, nuke, train, tuscan (cpl_mill bych vyhodil je stejná jak tuscan), cpl_strike (nahradil bych za de_mirage je novější) a ještě bych přidal de_forge hraje se na ligách a je to novější verze cbble.
Mohou jít na mega pub 1/2 :D
Že ne? Na mega 2 je furt prázdno, takže bych to asi viděl že z mega 2 se udělá classic 2 pro NS
Novej steam server nema sanci.
Jake prikazy chces zrusit? /me, /hp nijak neovlivni hru
dle mě supr věc, všechny zbytečnosti jako rank atd. bych dal pryč, vypnul bych úplně teamkill, nechal teamflash, automatický měnění map d2, inferno,nuke, train, (cpl_mill)...
Podľa mňa , keď príde ten Steam server tak doterajší classic bude poloprázdny.
To chcete přenastavit Classic server jen pro Steam nebo chcete udělat nový server? Nemám steam a na starý dobrý Classic server jsem si dost zvykl. :cray:
Server byl vcera plnej az do noci a dneska taky, takze to vypada dobre. Hraci bez steamu maji smulu, ale jinak to neslo. O steam server se pokousim uz dlouho. Je to skvela moznost, jak si zahrat s tema lepsima.
Udelal jsem par mensich zmen: zrusil jsem rank, antikempr, caru po smrti, votovani map (rtv pujde)
No koukal jsem, že v určitou hodinu se to zaplní během chvíle, nebo tam je plno a během 15minut tam nikdo nehraje třeba hodinu je tam mrtvo....určitě to chce čas no, aby ty lidi o tom věděli :o)
Je to dobreee. Konecne hram s niekym lepsim a mozem zvysovat svoj skill. Cheating je minimalny. Prilaka to vela hracov. Len tak dalej.
Je tam vsak chyba. Niekedy ked je koniec mapy napise: Dalsia mapa bude
Nazov nenapise. Zatial sa to stalo u tuscan, mirage.
Už se to docela rozjíždí. Třeba teďka tam bylo krásně plno. Hlavně je třeba říct o tom kámošům a taky když přijdete na server a je tam 8 lidí tak tam zůstat a né že to hnedka odpojíte protože tam je málo lidí..
http://cloud.steampowered.com/ugc/54...77AFBA34B326E/
iba pre STEAM hráčov nebaví ma stále hrať nejaké servery kde sú samí lamáci.
Lebo zavo je fest skills :-D :-D :-D
Čím viac lepších steam hráčov, tým viac budú slabší steameri dostávať na prdel a prestane ich to baviť. Odídu a tí lepší zostanú. Or not? Všetko ukáže čas.
Možná to byl dobrý nápad , ale když to nebyl steam tak by server pořád zaplněný a ti lepší co tady chodí tak si vyhuntí jak ts nsáky , tak ty steamaře ( podle vás dobré , když vlastní steam ) . Podle mě to mohlo zůstat tak jak to bylo a byly by všichni spokojení , ne jen menšina ;)
NPSM hvězdičko a vykřičníku, nezapomeň si rejpnout do NS hráčů, bez kterých by tento portál nemohl existovat.
Jinak ten server určitě šanci má.
Sobota 18:00, 2 hráči. Vracím zpět na ns. V úterý a ve středu, hned po změně na steam, byl večer server plný, takže steam hráči nechtějí hrát na only steam serveru. Nastavení zůstane. Rank tam nebude.
Jestli je to jeste aktualni - steam server je proste dobrej napad. Ban na steamID ma jinou vahu. Pokud tam nechodej lidi, tak je porad lze motivovat k tomu, aby zacali.
Podľa mňa je to nefér voči Non-Steam hráčom veď predsa aj oni chcú radi zahrať cs