-
Odpověď: [31.7.2016] Furien turnaj 5v5 - Diskuze
Gratuluji vám k výhře , byli jste opravdu dobrý , parádně jsem si zahrál , jste prostě nejlepší !:wub::hypocrite:
-
Citovat:
Původně založeno
professional
E: J ma by zajmalo ked sme dostavali tak nic o zadnem rr nepadlo ked vyhravame 5 :0 tak pisete rr? Ste normalní?
??? NIC? prišiel skunky povedal vám "dajte RR dajte si 2 kola kill do konzole a hráme od 2:0" tak si už uplne bezmozeg?
+ to ,že tam máte hrača "player" ktorý tam píše sračky a len nadáva aky sme kokoti si tiež vyriešte"
-
GG :) příště bez těch výmyslů když to neumíte uhrát :)
-
Citovat:
Původně založeno
Pikii :D
??? NIC? prišiel skunky povedal vám "dajte RR dajte si 2 kola kill do konzole a hráme od 2:0" tak si už uplne bezmozeg?
+ to ,že tam máte hrača "player" ktorý tam píše sračky a len nadáva aky sme kokoti si tiež vyriešte"
Spittu si neber do huby prosím, a to že píše RR když nebyl důkaz a já říkal že ať počkáte že tam už jde pauzet tak ste asi vypatlaní.
-
Vsechno jsem vam vysvetlit ve voicechatu i v normalnim chatu + jste tam zacli nadavat atd.... tak kontumacne vyhral Kral Potaha[overene vse mam]
-
Takže to zhrniem
Čakali sme 10 minút na vášho lasta ,ktorý nevedel dodať demo do minimálne 10-15min (čo trvá 3min)
Hra sa odštartovala knife kolom a dali sme sa do tímov.
Dali sme 2 kolá a dali ste RR s tým,že vám prišiel last a chceli ste hrať,že je 2:0 ,ale kedže bol RR sme stratili peniaze za tie 2 kola.
Písali sme vám od RR ešte ekd bolo 0:0 ,že dajme RR vy ste nadávali a ignorovali prišiel skunky ,ktorý povedal dajte RR a 2 kola si dajte kill nech je 2:0 pre nás + aj peniaze.. vy ste ignorovali a následne sa od vás niekto odpojil. dík
-
Citovat:
Původně založeno
Mr.Skunky:P
Vsechno jsem vam vysvetlit ve voicechatu i v normalnim chatu + jste tam zacli nadavat atd.... tak kontumacne vyhral Kral Potaha[overene vse mam]
Ty už prosím tě nedělej dozorce na turnajích , děkuji.
E: K pikiimu , někomu upload trvá 3 minuty , někomu o hodně déle , měl hodně pomalej upload , tak nechápu proč se nemohlo počkat :)
-
Citovat:
Původně založeno
J a jestli můžu otázku ? Proč to psali až po 5 kole co jsme vyhrávali ? To by mě zajmalo proč by to nepsali hned po tom 1 kole co jsme je dali:)
-
sorry, že vás vyrušujem ale kedy hráme?
-
Citovat:
Původně založeno
Takže to zhrniem
Čakali sme 10 minút na vášho lasta ,ktorý nevedel dodať demo do minimálne 10-15min (čo trvá 3min)
Hra sa odštartovala knife kolom a dali sme sa do tímov.
Dali sme 2 kolá a dali ste RR s tým,že vám prišiel last a chceli ste hrať,že je 2:0 ,ale kedže bol RR sme stratili peniaze za tie 2 kola.
Písali sme vám od RR ešte ekd bolo 0:0 ,že dajme RR vy ste nadávali a ignorovali prišiel skunky ,ktorý povedal dajte RR a 2 kola si dajte kill nech je 2:0 pre nás + aj peniaze.. vy ste ignorovali a následne sa od vás niekto odpojil. dík
Asi bydlíš ve městě vid? Protože na vesnicích to je jinak :)
-
Takže team ProNobs už vypadava tiež ? :) Prosim o Odpoved
-
Nemam delat dozorce na turanji a ze vy si date RR? to je moje vina? vy ste meli hrat viz. Piki
-
Lol to ešte ide byť skupina 3v3 ? Srsly?
-
Citovat:
Původně založeno
Nemam delat dozorce na turanji a ze vy si date RR? to je moje vina? vy ste meli hrat viz. Piki
Ano za 1 Je to tvuje vina že si nepočkal na našeho hráče
2: By měli mít práva k serveru jenom dozorci
3: Můžeš mi odpovědět proč o tom rr psali po 5 kole co jsme je dali 5:0?
-
Citovat:
Původně založeno
SnoopY0123
Takže team ProNobs už vypadava tiež ? :) Prosim o Odpoved
http://csko.cz/forum/showthread.php?...ien-turnaj-5v5 Koukni dolu, podle mě postupujete a budete s námi hrát ve skupině.
-
-
Koker... zápas sa zahájil a OD VAS HRAC GOODPLAIER NAPISAL "OK HRAME" čo je aj v deme ,kde je problém ? nebudeme čakať celý deň na vášho lasta,tiež sme hrali 3V5 a nikto sa nesťažoval.. a ked máš problém ako to Skunky organizuje tak to nabuduce rob ty,ale kedže nevieš pcohopiť ani tuto jasnu situaciu tak to radšej nerob.
-
Nechápu co resite když spolu stejně budem hrát
Wtf Klacku co to je?
-
:D :D :D Toto sa mi nechce hrať do Pondelka, dík za turnaj,znova pekny hate .)
-
Citovat:
Původně založeno
Koker... zápas sa zahájil a OD VAS HRAC GOODPLAIER NAPISAL "OK HRAME" čo je aj v deme ,kde je problém ? nebudeme čakať celý deň na vášho lasta,tiež sme hrali 3V5 a nikto sa nesťažoval.. a ked máš problém ako to Skunky organizuje tak to nabuduce rob ty,ale kedže nevieš pcohopiť ani tuto jasnu situaciu tak to radšej nerob.
Ok , jestli od nás napsal jeden hráč hrajeme , tak neznamená, že s tím souhlasí všichni z našeho teamu . My ostatní jsme psali , že hrát nechceme , já ani nevěděl že se hraje , tak nechápu proč jsme nemohli hrát znovu od 0.
-
Pauz tam da to demo po Turnaji inak to nevyresime ma pomali uploud hodne .. A zas hrame.
4
-
Citovat:
Původně založeno
_Koker_
Ok , jestli od nás napsal jeden hráč hrajeme , tak neznamená, že s tím souhlasí všichni z našeho teamu . My ostatní jsme psali , že hrát nechceme , já ani nevěděl že se hraje , tak nechápu proč jsme nemohli hrát znovu od 0.
E: A já to nenapsal a já jsem kapitán dištak:)
Jen doplnuju.
-
Citovat:
Původně založeno
professional
Já si chcěl zahrát. to max vše.
:D
-
Citovat:
Původně založeno
_Koker_
Mohli sme hrať od 0 kľudne,ale od vás stále písali 3:0,4:0 atd a nadával tam ten player.... to ,že od vás napíše 1 hráme? tak to máte mať vy zorganizované napísal hráme tak hráme to by mohol robiť každý tím čo prehráv ,že ten nenapísal" hráme chápeš"....
-
Citovat:
Původně založeno
Mohli sme hrať od 0 kľudne,ale od vás stále písali 3:0,4:0 atd a nadával tam ten player.... to ,že od vás napíše 1 hráme? tak to máte mať vy zorganizované napísal hráme tak hráme to by mohol robiť každý tím čo prehráv ,že ten nenapísal" hráme chápeš"....
E: Já pisal Delikovi at dem hrat od znova ale on pry ze sa vzdy neco posere, vy ste nešli ja to psal.
-
Klud chlapci netreba sa hneď rozčulovať nad rozliatym mliekom :D ...
-
17:15
Gold is ours v Pro Noobs - connect csko.cz:28307; password hra1
KrálPotahá - wait
Krasa a Dozorce tam není :D
-
Odpověď: [31.7.2016] Furien turnaj 5v5
Co to kurva je? :DDDDDDDDD
To je příprava na turnaj v piskvorkach?
-
Krl : uploadnul to demo?
*DEAD* : nn
*DEAD* goodplay : serem na to
*DEAD* goodplay : dem hrat
*DEAD* goodplay : to demo tam pak nejak dostanu
goodplay : inak to nedohrame nikdy
-
Odpověď: [31.7.2016] Furien turnaj 5v5
Citovat:
Původně založeno
bol raz jeden král
Co to kurva je? :DDDDDDDDD
ty sa neozývaj ty pôjdeš so mnou na JB po turnaji :D:D
-
Citovat:
Původně založeno
Krl : uploadnul to demo?
*DEAD* : nn
*DEAD* goodplay : serem na to
*DEAD* goodplay : dem hrat
*DEAD* goodplay : to demo tam pak nejak dostanu
goodplay : inak to nedohrame nikdy
Ano Lebo ste chvatali at dem hrat. :) ja pisal klackovi aj tomu Dozorcovi nikdo nic Tak sem mu řekl ať na to sere.
Dame to po turnaji Lebo takto to nejde. On nez to tam da tak hrame dalsi.
-
Citovat:
Původně založeno
professional
Ano Lebo ste chvatali at dem hrat. :) ja pisal klackovi aj tomu Dozorcovi nikdo nic Tak sem mu řekl ať na to sere.
Dame to po turnaji Lebo takto to nejde. On nez to tam da tak hrame dalsi.
Tak mi nemôže vedieť kto o vás rozhoduje... on šiel na knife kolo ,prehrál a napísal ,že hráme. Vybrali sme strany a hrali sme to ,že ste hrali 4 to je váš problém my sme hrali tiež 3 prvý zápas.
-
-
Citovat:
Původně založeno
Tak mi nemôže vedieť kto o vás rozhoduje... on šiel na knife kolo ,prehrál a napísal ,že hráme. Vybrali sme strany a hrali sme to ,že ste hrali 4 to je váš problém my sme hrali tiež 3 prvý zápas.
Tak se zeptej v teamu ne? co ja budme povidat ja pisal kdo chce jit na knife proč bych to asi psal? Len tak ne?
-
PLS příští rok ať to dělá nikdo hodně zkušený protože toto je dojebaný celý Furien turnaj pak.
-
Citovat:
Původně založeno
professional
Tak se zeptej v teamu ne? co ja budme povidat ja pisal kdo chce jit na knife proč bych to asi psal? Len tak ne?
Hráš asi prvý krát turnaj ,keby toto robí každý kto sa zúčastni tak yb sa to ani nekonalo ,každý sa môže vyhovoriť "ten nenapísal ,že je RDY bol určený čas nedostavili ste sa tam vaša smola koniec.... rišime kraviny
-
Citovat:
Původně založeno
Hráš asi prvý krát turnaj ,keby toto robí každý kto sa zúčastni tak yb sa to ani nekonalo ,každý sa môže vyhovoriť "ten nenapísal ,že je RDY bol určený čas nedostavili ste sa tam vaša smola koniec.... rišime kraviny
J první krat . hlavně že mam další 3 medaile z furienu viď?:):DDD
-
Citovat:
Původně založeno
professional
Tak potom nevieš prehrávať.. Proste musíš usúdiť ,že ste spravili chybu vy nikto iný. Hra sa štartla od vás to potvrdili,hralo sa dalo sa reštart je aj dôkaz demo nieje čo riešiť.. GL v dalšiom zápase
-
Citovat:
Původně založeno
Tak potom nevieš prehrávať.. Proste musíš usúdiť ,že ste spravili chybu vy nikto iný. Hra sa štartla od vás to potvrdili,hralo sa dalo sa reštart je aj dôkaz demo nieje čo riešiť.. GL v dalšiom zápase
Chyba byla ta že já mám poslední hlas kdyź jsem kapitán asi ne? Tak ste měli počkat.
E: prehravat asi umim když sme prehrali vzdy proti oldschoolu.:D
-
Citovat:
Původně založeno
professional
Dávej si bacha, aby si měl nějakou ze dneška po tom vejprasku od nás:wink: