Na tvém SID není žádný aktivní ban, Burak ti dal už UB, každopádně dost schopných adminů napsalo, že je tvá hra čistá, tak to můžeš brát jako konečný verdikt
Printable View
Na tvém SID není žádný aktivní ban, Burak ti dal už UB, každopádně dost schopných adminů napsalo, že je tvá hra čistá, tak to můžeš brát jako konečný verdikt
Jsem nevedel, ze tu ode dneska mame tiskovou mluvci na konecny verdikty. Az budu potrebovat neco pretlumocit, urcite se ti, Britny, ozvu. Zrovna tedka mam nejakou novou zadost o ub, nechces tam neco napsat? Ted trochu vazne, fakt mas potrebu se vyjadrovat uplne ke vsemu na forku? Jestli ses o tuto zadost zajimala podrobneji, urcite sis nemohla nepovsimnout, ze mu Burak udelil docasny ub, nez on SAM napise, jestli mu ub necha nebo ne.
Na HLTV jsem koukal znovu a spíš bych od Vás potřeboval vědět co se Vám nelíbí, protože vážně nevím co k tomu jinak napsat. Borec běhá zmatenej jak včela, to jak mu občas cukne ruka nebo míří do stropu, se děje ikdyž tam nikdo není a přisuzoval bych to buďto tomu, že hraje na stole bez podložky nebo má úplně napiču myšku, kterou když při pohybu trošku nadzvedne a zase položí tak mu to trošku ustřelí, už jsem se stím párkrát setkal. Jinak k akcím, který tady někdo z Vás vypsal, důležité upozornit, že recoil z HLTV je prostě krajně neobjektivní a neodpovídá úplně realitě :
3:43 skočíš a následný dopad by ti měl vychýlit recoil, tobě však ne, je krásně vidět, jak to drží na hráčovi -skočí, dopadne a několik kulek letí dost nad hráče, takže recoil určitě není AIMBOTOidní, následně ho zabije klasickým 4 bullet tapem
3:53 je tam vidět krásně to škubnutí, ale jakmile hráč zalezl za texturu (římsu), tak je recoil v pořádku - jop sice to škubne, ale všechny kulky (opět nefullautí, ale spíš to dávkuje) letí na úplně jiné místo než je postava T
4:05 silent - určitě ne, zase tam pošle pouze pár kulek a všichni víme, že na blízko první 3 kulky z AK jsou jakš takš přesný, pak je vidět že mu recoil vytřelí nahoru a zbytek kulek letí nad postavu T
6:45 proč jsi skočil s crossem na něm? (ano dupání jsem slyšel taky, ale takhle skočit...) - tady mi nepřijde nic divnýho
7:26 ale notak, takhle s střílet s kalachem nejde - běžný frag, první kulka letí přímo pak minipauza a další 2 opět do stejného místa, nic zvláštního
9:10 deagle silent - první rána vedle, druhá klasickej deagle švih, dělá to každý...další T, které se objeví zabíjí až na 5 kulku, kdy mu to lítá všude jen ne do T
10:15 - 10:30 tady je to jasně vidět - tady opět nevidím nic nenormálního, klasickej 3 bulletovej výstřel, úkrok, výstřel
Jinak obecně nemám problém přijít na TS a projít to celý, jestli potřebuje někdo bližší vysvětlení.
A sry za zpoždění, ale už sem velkej kluk s moc povinnostma :-/
Pozrel som si demo a nic zaujimave.... za mna clear
clear.
dlxsf -mám si to brát osobně :D ?Citovat:
Borec běhá zmatenej jak včela
Dobře tedy, leží to tu už dlouho, tak to rozhodnu. Sám můžeš vidět, že to nebylo až tak jednoznačné, když několik zkušených adminů řeklo, že jsi zaplý. Každopádně hodně dalších napsalo, že tam nic nevidí a tudíž mi nezbývá, než ti dát unban. Omlouvám se ti za dlouhé čekání a ban, který jsem ti dal s největší pravděpodobností neprávem.
Děkuji všem adminům za čas a snahu vyřešit to. Můžete uzavřít, ještě jednou se omlouvám za fail.