Nedá sa mu hodiť pernamentné mute? S tým, ženby nemohol písať do chatu ani používať voice.
Printable View
Nedá sa mu hodiť pernamentné mute? S tým, ženby nemohol písať do chatu ani používať voice.
Nevim, kolik mu je, co delal predtim. Objektivne nenapsal nic, co by bylo na ban v moment, kdy dostal ban. To je celý.
Myslím, že tady psal něco o věku. Řekl bych, že tento ban vznikl podobně jako ten minulý.
Měl podmínku, ať se sebere a začne se chovat na úrovni. Jeho 90% chatlogu je nadávka, urážka či narážka na někoho, jaký je neschopný děcko, trotl, kokot atd.
Edit: I kdyby mu bylo 15, měl by vědět, jak se má a nemá chovat. Po upozornění by měl zmlknout a uvědomit si svoji chybu, ovšem to u něj nepřichází v úvahu.
Ty vole, řešit věci které nevyžadují řešení a srát na to podstatný, to umím perfektně taky. Největší přínos Kotla za poslední tři měsíce je ten, že sem došel dát unban.
Gg wp
Co nevidis, neni muj problem.
To, že mi budeš brečet do chatu ti nepomůže.
Ještě by mě zajímalo, proč sis nezaložil sám žádost o ub a teď si tu v klidu vypisuješ co, jak proč bylo a nebylo.
Edit: Do chatu ti už nebudu odpovídat, napiš všechno hezky sem, aby to aspoň všichni viděli.
Sranda je, ze toto je jeden z mala topicov, kde vsetci admini (-kotel) su na jednej lodi. Jeho chovanie je fakt strasna zumpa, ja som ho musel zmazat s priatelov za 10 minut. Je to proste toxicky clovek, hadam mu tento incident otvori oci a bude sa chovat normalne... ak nie, myslim ze bude dostavat bany jeden za druhym od kazdeho jedneho admina :)
Že mě to ani nepřekvapuje :D GL&HF, do týdne se tu tenhle dement bude řešit znova. Nechápu, co je ten hnací motor za tím, si tu vydržovat takový vymaštěnce? Co portál ztratí tím, že dostane prostě ban (historii + výhružky v PM za sebou na to má)? Za dva dny si tu na něj nikdo ani nevzpomene. Zase ta připosranost (tim spíš, kdy se výjimečně admini na nečem shodnou).
http://www.reactiongifs.com/r/2013/10/conup.gif
Dostal UB tu už nie je čo riešiť. Kedže dostal xy banov dostane aj ten ďalší a po tomto flame už bude zjavne posledný. Potom ťa nezachráni ani Kotel. Užívaj hranie ale buď si istý že pri najbližšom tvojom dementnom chovaní ti to už neprejde.
OK, projedu dukladne vsechny jeho bany. Jak psal Mirous, na ban nebylo ani to, co psal za celej tyden, natoz diskuze s Dajmenem. Zatim jsem nepochopil, cim porusil pravidla.
Já si myslim, že pro inspiraci bohatě poslouží i toto - http://csko.cz/forum/showthread.php?...isek-gt-Troppe
Tento člověk je totálně namyšlený a vůbec se neumí chovat. Myslel jsem si, že lidi kolem čtyřiceti jsou vyspělí, no obávám se, že jsem se mýlil. Projel jsem si každou jeho žádost a ani v jedné neprojevil ani kapku respektu.
K tobě, tvé chování je absolutní katastrofa, dá se říct, že máš štěstí, že se tě kotel zastal. Příští ban dostaneš znovu permu, jestli se nezamyslíš nad sebou a nad svých chováním.
Jeho porušování pravidel je trochu jiné než u ostatních. Myslí si, že je pánem všech, může si dělat co chce.. absolutní disrespekt vůči všem... Doufám, že příště už to bude čistě jednohlasné.
Ten ban byl ok za chat, i když nevíme, co přesně řek do voice. Ale když podal žádost o vysvětlení, dostal měsíc, pak 3 měsíce a pak podmínku. Všechno od wowzora, kterej s banem neměl nic společnýho. Ten postup nedává smysl. Buď má dostat unban nebo se to lockne. Je logicky, že se s váma bude hádat.
Teď zase dostal asi 1 den a pak se mu několikrát prodlužovalo na základě čeho? Ještě si ho přidáte na steamu. To je úplná blbost. Prostě ban, dál neřešit. Buď to bylo špatně a pak dostane unban nebo ne.
Dal sem na 1 den,prodloužil na týden dle historie...
S tím souhlasím. Pokud někdo podá žádost, neměl by se za žádnou cenu prodlužovat ban (pokud se nenajde nějaký ban na obcházení, atd). Tady jde ale i o to, že kdyby se uměl chovat a choval by se tak, jak by na svůj věk měl, nic by se mu neprodloužilo a vlastně by proti sobě neměl celý admin tým.
Já se tu nezastávam jednoho hráče, řešim budoucí postup, kterej vám ušetří čas a nervy.
Ano, moh bych ke všem ostatním banům napsat "dobrá práce". Vypadá to blbě, když jednou za čas projedu forum a zrušim ban, ale tak to prostě dělam. Další dny už to zas řešit nebudu, protože nebudu doma.
Konkrétně k Likimu, podle předchozí historie se dost zmírnil, takže nějakej smysl ty bany měli. Tenhle ban jsem zrušil jen na základě toho, co jsem viděl teď. Admini, co viděli teď, byli taky k unbanu. Ale zase perma byla na základě 1 denního banu, kterej se mu pak prodlužoval k podmínce. Tzn. kdyby nedával žádost, byl v pohodě :D V tom je to absurdní.
Dejte mi na to práva a můžu to dělat já :D.
Zase je i pravda, že pokud dostal původně ban na den (na základě historie na týden), mělo by se to dodržet a nic víc nepřidávat. Buď unban, nebo nechat tak. Takže pokud se to vyřešilo, příště se může postupovat normálním navyšováním, tj. týden - 2 týdny, příště měsíc - 3 měsíce a další perma. Tím by mohly být spokojeny úplně všechny bany. S největší pravděpodobností se nepolepší, takže by se mu ty bany stejně daly opět a k permě by se tak či tak došlo. Pokud se ale změní, tím líp pro všechny.
To prodlužování je imho taky blbost. Každej admin tu má jiný noty a někdo by pak dostával permy na základě přestupků, kterých by si jinej admin ani nevšimnul.
Bylo tu pár případů, kdy se to dalo tak udělat, ale ten hráč měl třeba 20 banů od různejch adminů. Tenhle je dostává pořád od těch samých. Dokonce od těch, co tam ani nehrajou :D
A pak dostane unban od admina, kterej nehraje vůbec a nezná ho z fóra.
7banu 5 banujicih adminu
Cele to asi vzniklo koli tejto ziadosti, ktoru som postol namiesto chalana, mal som info, ze ma ban na forum (moja blbost, ze som si to nepozrel), ak by som ju sem nedaval, tyzdem by usiel a on mohol opat hrat...mrzi ma to Liky, to za prve. Za druhe, je to prchky hrac, to tu vieme vsetci vratane neho a aj ten slovnik nie je bohvie co na jeho vek, ale perma?? Na serveroch je takych expertov so sprostymi recami pozehnane a to by som musel permovat casto, v mojom pripade ho vzdy upozornim (tak ako ktoreho kolvek ineho hraca) a VZDY sa da do poriadku, mozno je to aj o pristupe. Neobhajujem ho, ale ja som s nim ziadny problem nemal, upozornil som ho a bol v pohode v ramci moznosti. Trest si urcite zasluzi a myslim, ze tyzden, dva, by mu trochu rozumu dodali, nemyslite pani?
Jedinej komu sem nadával byli obchazeči + ty, když si provokoval. A když nadám já, tak je to o proti tobě pochvala. Řeší se tu chat, ale to že pi*uje do voice se neřeší.
Zrovna hrál u mě synovec( je mu 12 a učím ho to) a tady ten vobejda mu začal nadávat do voice jak je malej zmrd apod. . Měl by ses probrat trochu.
Jinak je mi jedno co dostane nebo nedostane.
Být na tvém místě, tak radějí mlčím.