Co ti je smiešne?
Printable View
92:0,114:3,83:1 atď. s mojim slávnym whckom. :(
Screeny niesu,keďže na ns nehrám nejaké tie roky. :)
Smoke: čo pak??
Nabudúce stlač F5. :gabe:
Čo ak na f1-f5 má niečo nastavené? :D
E:koder presne to :D
Jj.. f1- wh, f2 - sh, f3 - AB, f4 - knifebot, f5 - flyhack
čo sa navážate do Ixpera? za to že ty baxo nikdy také skóre nedáš a každá lamka čo je lepšia ako ty tak ma cheaty? deti zobuďte sa z tej fikcie v ktorej žijete... :* Peace
Tak toto ne.. potlesk pre pizdu.. :) ako kde sa ja do neho nazavazam? :D:D ja som sa tu zavažal jedine do big smooka.. jedine sa jebes do veci,do ktorych ta je velke ... Vobec tomu nechapes o com som pisal tak pomlc radšej..
lamka? :O tak to si pán.. napis pm,dame rzrv a máš . :))
Ps:aspoň tisko rocky nabuduce..
baxo :) mne je jedno do koho sa navážaš, tvoje meno som spomenul z toho dôvodu že zas poukazuješ na hráčov že majú hacky... takže a nepovedal som že ty konkrétne :D asi ti chýba v škole čítanie s porozumením :* a keď chceš rzrv môžme dať nikdy neodmietnem :D
To je smutný, když někdo nepochopí srandu :cray:
Koker :D to je možno sranda pre 8-13 ročné deti... neviem ako ty ale podľa mňa je to trápne už...
Ono záleží jak si to přebereš v hlavě , ale k tomu potřebuješ rozum řekl bych, že to každy pochopil, ale jen ty jsi to pobral asi nějak špatně. Btw: Když ti je vic jak 12-13 , tak si z toho nemůžeš dělat srandu ? :doge:
ťaháš už sa slovíčka a prekrúcaš si veci v hlavičke... a prosím ťa prestaň urážať ohľadom rozumu - ak to bolo mierené na mňa. Nemám potrebu sa z tebou hádať a vyjadril som len svoj názor na čo fórum slúži :) a ak sa ti to nepáči mám to hlboko v prdeli :* adios
Zajímavé, že si každý hned všímá toho co by mohl flejmit a to co pochválit přehlíží, kluci nahoře to mysleli ze srandy a jediný kdo se chytá slovíček jsi ty. Takže si to urovnej v hlavičce, a nebuď hned toxic.
E: aha když dojdou slovíčka musíš narážet na známost mezi mnou a Kokerem :D pěkně <3
jo daľší z furiena ma príde dissovať lebo koker mu písal nech sa ho zastane? :D ako vravím mam u prdele vyjadril som svoj názor :)
Tak ty jsi dobře vymrdanej :taunt:
Ok tečka máš pravdu :) Peace for all members in this chat :D
Ja som chcel aby sa ku môjmu skóre vyjadrili old school hráči z PB a namiesto toho sa tu hejtujete asi ste si pomýlili thready
Kokoti riešia kokotiny? Na nič iné nemáte akože,len forko spamovať kokotinami?!
Nj hlavne ze dat nieco do threadu ktory je rok mrtvy nie je jeble, ze ? :) Na taketo veci mas thread tu tak neviem naco to musis jebat tu.
Mam zákaz to dat tu? Chcel som aby tu hráči pridávali svoje skóre z PB
Refresh