Odpověď: teecko --> Grakon2702
Každý ban je jedinečný a je potřeba přihlédnout k okolnostem, proto tady máme žádosti o unban a možnost vyjádřit se k banu. Když hráč napíše poměrně pochopitelný argument, proč to udělal, nemáme důvod mu nevěřit a nenarušil svým chováním nějak zásadně hru (naopak se narušení hry snažil zabránit, protože na serveru nebyl admin), je to ta správná příležitost ke zkrácení nebo unbanu.
Změnu maximální délky v pravidlech není třeba dělat. Proto je taky maximální a podle okolností může být udělen zákaz nižší. Vždycky bylo nepsaným pravidel, že 3 týdny jsou za závažný MFK.
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Taky bych chtěl poznamenat zajímavou věc. Na jednu stranu si tu někdo myslí, že tří týdení zákaz je pro teecka moc přísný trest a na druhou stranu v jiné žádosti, kde má hráč čistý banlist, ten samý člověk odmítá zkrátit permanentní zákaz hráči, který měl mít dle pravidel nastavenou tu samou délku jako tady.
Ten hráč ale zásadně hru narušil. Unban má přislíbený, stačí během měsíce požádat a dostane ho, což sám akceptoval.
Re: teecko --> Grakon2702
Ten banlist není z jeho jediného herního účtu. Podívej se na seznam jeho založených témat, kde má X žádosti o UB za posledních pár měsíců. Úmyslný FK je věc, kterou hráči velice znepříjemní hru. V pravidlech není definovaný rozdíl banování mezi úmyslným FK a MFK, a tak to beru jako jednu věc. Výmluvu žadatele nemohu brát v potaz, protože nemá jak dokázat, proč to udělal. Máme pouze důkaz o tom, že to udělal, za což byl již správně potrestán.
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Ten banlist není z jeho jediného herního účtu. Podívej se na seznam jeho založených témat, kde má X žádosti o UB za posledních pár měsíců. Úmyslný FK je věc, kterou hráči velice znepříjemní hru. V pravidlech není definovaný rozdíl banování mezi úmyslným FK a MFK, a tak to beru jako jednu věc. Výmluvu žadatele nemohu brát v potaz, protože nemá jak dokázat, proč to udělal. Máme pouze důkaz o tom, že to udělal, za což byl již správně potrestán.
Příště si nesypej tolik toho heroinu do té cigarety...
Grakone za1. sám se přiznal a uznal chybu i já když jsem neměl práva jsem bugovaní cel zabíjel a myslím že nás bylo i více
2. za jeden fk dát 3 týdny je moc ten hráč co dostal fk sám o sobě očividně něco porušil
3. hloupost banovat jeden fk maximální délkou
4. už mu to rovnou zrušte at se tu tahle volovina dál neřeší
Odpověď: Re: teecko --> Grakon2702
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Jak jsem psal už předtím, měl jsem za to, že se při historii banů kouká především na bany se stejným důvodem. Tohle je pokud vím první ban za Fk co mám, takže tě moc nechápu.
Když tu argumentuješ tím, že úmyslný FK velice znepříjemní hru, tak to by se mohly 3 týdny dávat i za bugování zbraní ne ? to velice znepříjemní hru více lidem než jen jeden.
Je to celkem hezké, že to bereš jako výmluvu a né důvod. Kde si byl ty, když to bugoval, že si nebyl na serveru ? pls Výmluvy že máš real life si nech lel :gabe:
Ještě jedna věc
"Většina administrátorů se shodne na tom, že by se měl ban výjimečně zkrátit. (výjimečné a vůči ostatním stejně zabanovaným neférové řešení)"
Život neni fér viz tahle žádost. někdo si o UB požádat umí někdo ne, někdo se chová v UB žádosti slušně, někdo taky ne. Mě zase nepřijde fér, když ostatním dáš insta UB, protože se omluvili ( Jak můžeš vědět že to myslí vážně že to neudělaj ? Nevymýšlí si náhodou ? :O ) a já tu už týden píšu do žádosti, bo ty si tam někde loupeš perníček.
Jinak možná sis toho nevšiml, ale většina adminů už tak učinila.
Ti lidé, kterým jsem dal UB, měli čistý banlist nebo jen jeden až maximálně tři bany. Mně je jedno, zda svoji omluvu myslí vážně, protože to ani nemohu vědět samozřejmě. Mne jde o to, že mají v sobě kapku slušnosti a že tu omluvu vůbec vyjádří. Někdo, kdo má sedm a více banů a X žádostí o UB, je podle mne nepoučitelný, a tomu tak nechci nic zkracovat.
To se tady fakt hrotí takový ban? Délka banu odpovída tomu, jak je to napsáno, historie banu je otřesná, Grakon mu ban nezkrátí. Kvůli tomuhle jsou tady fakt 4 stránky?
heh
Okurka, ty se zkus někdy plesknout a pojď nás pozdravit na jailbreak, když už tady rozdáváme takové moudra.
Teečko je vocas sám o sobě. To všichni na jb dost dobře víme. Rád trollí a dělá chujoviny a po každým banu přijde na forko s historkama. Ban historii má taky bohatou. Skoro každý si tu banuje podle sebe. Není nic špatnýho, že Grakon banuje tak jak banuje, řídí se pravidlama a tam je daný "Úmyslný FK - 3 týdny zákaz" to je ok.. Já osobně bych mu dal týden nebo 14 dní a pokud by přišel na forko se omluvit a vše vysvětlit co se stalo apd., zkrátil bych mu ho. To ale záleží i podle banlistu. Nicméně aby můj post taky nebyl jen další shit, tak jsem za zkrácení na týden. Ale to je vše na Grakčovi.
No nic asi počkám až grakon vysadí alespon na den a nebo až přijde někdo "vyšší" a bude schopen si to přečíst.
Citovat:
Původně založeno
Gustafo
To se tady fakt hrotí takový ban? Délka banu odpovída tomu, jak je to napsáno, historie banu je otřesná, Grakon mu ban nezkrátí. Kvůli tomuhle jsou tady fakt 4 stránky?
heh
Okurka, ty se zkus někdy plesknout a pojď nás pozdravit na jailbreak, když už tady rozdáváme takové moudra.
Věřím tom, ze jednou modrej budeš, každopádně to nebude cestou, ze budeš souhlasit s bahnem na tři týdne za jeden FK:D zajdu se tam mrknout, ale jestli to tam teď řídí lojzove s takovyhlema nazorama tak mě to stejně po 5ti minutách nasere. Nehlede na to, ze svým zbytečným postem si i ty přispěl k rozšíření tohohle topicu, ale akorát sis jen nasral do huby, protože jestli souhlasis s tímhle banem (nebo spis s délkou), tak nechápu jak vůbec muzes na serverech spešlovat :D
Co takhle si přestat měřit kdo má větší párek ? Na egoválky je PM nebo chat.
Jestli si grakon stojí tvrdohlavě za svou pravdou tak je to vyřízený a UB se konat holt nebude.
Je zbytečný se tu hádat jak koštata.