Ano
Printable View
asi rip sef
Nemôže to byť 100%, nikdy som necheatoval, netuším čo ste našli a nechápem to. Ak existuje hocjaký spôsob ako sa očistiť tak na ňom jednoducho pracujem... Otázka priamo pre zoida: Keď sa natočím ako hrám, mám tie isté nastavenia a všetko je proste rovnaké ako v dobu keď som natáčal to LAN demo, zopakujem to čo ste našli, dokáže to moju nevinu? Samozrejme to zahŕňa check všetkých PC nastavení. Postup by bol takýto:
Začnem natáčať na mobile, začnem tým že zapnem PC, otvorím task manager sekciu startUp nech je vidno že sa pri zapnutí PC nič nezaplo. Cez steam ikonu v toolbare zapnem CSko, vytvorím LAN server, začnem natáčať demo, demo ukončím, priblížim na moju myš kde predvediem že sa dá spraviť 9x scroll pri jumpe, ukončím video. Demo spolu s videom uploadnem.
Som študent zubariny, netuším ako sa programuje, niečo čo simuluje moju hru by som nikdy nevedel vytvoriť ani zohnať... Prosím berte na to ohľad, ja chápem že treba byť objektívny a pozerať sa len na fakty, ale to že som v programovaní a ovládaní PC priemerný je proste fakt ktorý tu hrá vážnu úlohu.
Ja si nemyslím, že to bol fail ban keďže cheating potvrdili 2ja najspoľahlivejší ľudia v tomto obore. Môj osobný fail boli iba argumenty, ktoré som použil. Vďaka fykseNovi a zoidovi za detailné preskúmanie dem.
Myslím, že sa to môže uzavrieť nie? Alebo sa tu ešte bude čakať na nejaké dohady o tých bodoch čo vypísal fykseN.
Záleži, jak se to vezme. My jsme sice s Revaenm tvrdili, že je tam cheating, ale naše argumenty byly úplně rozdreceny a cheating se potvrdil na jiných argumenetech. Tedy jedniduše to převedu tak, že já s Revaen jsme tvrdili, že šéf používal WH, ale Fyksem a Zoid to vyvrátili a řekli, že to není WH, ale AB.
Čakal som že použiješ tieto argumenty. Mýliš sa.
To že zoid a fyksen našli niečo v cvaroch o čom som ja ani nevedel a dávam to za vinu programu RazerSynapse/windowsu10 je pre teba zázrak. Nie zázrak preto lebo to potvrdzuje že si mal pravdu, zázrak preto lebo sa ma nakoniec predsalen možno zbavíš.
Dal si fail ban, zabanoval si ma za strafehack, ktorý rozhodne nemám a som ochotný dokázať to live videom z mobilu. Bohužiaľ pre teba, svojím správaním si nám chcel ukázať, že to tu máš pod palcom, že si nedotknuteľný a nikdy sa nemýliš. Myslím si, že by si za to mal zaplatiť, ale je to môj názor, nikomu ho nevnucujem no pomôžem ľuďom si ten názor vytvoriť: http://leteckaposta.cz/952447113 + http://leteckaposta.cz/775091208
Není cheat ako cheat, vy ste hovorili že mám "WH", to čo našli zoid a fyksen by som ja prirovnal k cheatu čo hráčovi nedáva žiadnu výhodu ( žiadny taký mi ale nenapadá. ) Každý jump admin určite z môjho gameplayu pochopí, že daná anomália ktorá sa našla v cvaroch je proste useless, nedáva mi to nič, ja som si to do pc nedal, som nevinný a nezaslúžim si za to ban. A nechápem, prečo by som mal byť potrestaný za to landemo.. na deme od Sewella nemám žiadne cheaty, resp sa to nedá dokázať. Moje strafy robím ja sám, za ne mi dal Revan neoprávnený ban.Citovat:
Fyksem a Zoid to vyvrátili a řekli, že to není WH, ale AB
Celú situáciu by som prirovnal nejak takto: Sused na mňa zavolal políciu lebo ma nemá rád, jeden policajt prišiel, hneď mi dal medzi dverami bombu a odišiel. Ja som sa nasral, zavolal som políciu zas a poslali mi tých najlepších policajtov v meste. Ja som bol veľmi ochotný ukázať im každý kút môjho domu. Našli tam mŕtvolu.
Ako to mám teraz obhájiť takúto situáciu? :D Používam všetky možné argumenty, aj tak mám pocit že mi nikto neverí..
Úžasné. Ešte nejaké detaily? K tomuto som sa asi 3x vyjadril na discorde ale o tom nemáš informácie asi či? Najlepšie je posudzovať situáciu, o ktorej nemáš kompletné info a kopať nohami naokolo kto čo posral zo sedadla spectatora. Navyše tu sa rieši už iba dôvod banu alebo čaká či sa sef dokáže obhájiť nie čas a flame okolo toho takže tvoj post je mimo tému.
Ja v tomto celom verím fykseNovi a zoidovi keďže sú nejaký ten level nadomnou v tomto obore a vedia posúdiť celé demá inside out. Pochybujem, že si sef dokáže obhájiť niečo čo je natvrdo dané ako input/output. To je úplne to isté ako keby pri AB začnem počítať podľa osí x,y,z. Tiež sa to nedá okašlať.
Tu by som ťa rád opravil madr, on zabanoval admina.Citovat:
jak nestandardně si řešil hlášení a ukvapeně hráče zabanoval.
Môžeš sa prosím vyjadriť aj 4x? Lebo si už nespomínam na to, čo si písal na DC, okrem neustálych urážok aký som pajác a ako moc ťa seriem.
Si veľmi skúpy na info, dôkazom toho je aj moja situácia kde som ťa x krát musel kontaktovať a x krát si ma ignoroval / urážal.Citovat:
som sa asi 3x vyjadril na discorde ale o tom nemáš informácie asi či?
Potvrdil sa cheating na deme od Sewella? Neviem, chcem to zistiť a prípadne sa obhájiť. Preto ešte není koniec a ja sa nevzdávam.
Na deme kde hrám s "botmi" sa našlo niečo o čom som ani netušil že mám, to je ako keby si chcel potrestať každého čo má omylom/bugom odstránený flash z cstrike, ide sa zahrať s botmi a potom dostane ban na kotelnu.
Tvoje vyjádření k failu mělo být hlavně tady a ne DC. A ať se vyjádříš jakkoli, nevyvrátíš to, že si pochybil. Nekopu nohami okolo, ukazuji pouze na Tvé chování. Navíc jsi součástí AT, takže svým chováním prezentuješ ostatní kolegy včetně mě, což znamená, že nejsem pouze spectator. Takže Tvoje přesvědčení, že se můžeš chovat jako arogantní vůl, by se mělo setkat s uvědoměním zodpovědnosti vůči kolektivu.
Ovšem souhlasím s tím, že můj pohled na Tvoji chybu nepatří do tohoto tématu, akorát mě vytočilo, když si za svůj fail označil jen špatné argumenty.
Pani,
opat sa to zvrhava do osobnostnej roviny, cize tam, kam by to ist nemalo...Ak sa na to pozriem z nadhladu, viaceri z nas reagovali zbrko a neuvazene, ale malo by to byt skor o argumentoch...mna (bohuzial na sefovu smolu) fiksen a hlavne zoid presvedcili o chaetingu, ktory bol potvrdeny snad tymi najlepsie sa v problematike orientujucimi panmi, ale neda mi ignorovat jeho argumentaciu. Bohuzial ale (opat pre sefovu smolu) sa musim priklonit k tomu, ze tam nieco mal, ci uz vedome alebo nevedome.
Tak to nechajme v argumentacnej rovine a nezachadzajme do osobnych invektiv pls.
Veľmi rád zostanem v argumentačnej rovine, nemám v pláne nikoho urážať hlavne keď mi ide o moju povesť a iba mi to škodí. Nechcem aby ste si mysleli že to tu spamujem a že sa rúcam, ale mám pocit že moje argumenty nepočúvate a na moje otázky neodpovedáte a potrebujem aby so mnou komunikoval hlavne fyksen a zoid, ja som není žiaden odpad ktorý si nezaslúži ani štipku ich pozornosti, som človek takisto ako každý jeden z vás a preto cítim takú nekonečnú krivdu, keď dostávam v tejto situácii ignor...
Zo situácie je úplne jasné, že rešpektujete názory zoida a fyksena, nijako sa vám nečudujem, pretože ich názor rešpektujem aj ja. Do veci ale nevidíte a nechápete to tak ako oni, nevidíte závažnosť môjho prečinu a neviete poriadne usúdiť aký trest si zaslúžim. Problém je však v tom, že zoid a fyksen sú objektívni až moc, neberú na zreteľ žiadne motívy, našli niečo čo reálny človek neurobí, povedali že je to cheating a pre nich je táto vec uzavrená. Ja sa snažím komunikovať a riešiť. Chápem, že vám je z tejto situácie už väčšine len nepríjemne lebo furt otravujem a dožadujem sa vysvetlení... za to sa vám úprimne chcem ospravedlniť, robím to preto, lebo mi na tejto komunite nesmierne záleží.
Spolupracujem s astebom, ktorý je vážený hns hráč, vzhľadom na to že má pozná z dustov a vie že som čestný človek, rozhodol sa mi pomôcť... Aktívne sa snažíme spoločne prísť na to, čo spôsobilo danú anomáliu v cvaroch ( týka sa to tých 9x scrollov ktoré bližšie opísal fyksen )
Ale dnes mi napadli ďalšie vážne argumenty ktoré som predložil vedeniu nech ich dajú do AF a nech sa to porieši dôkladne... Nikto nevie či sa opätovne dočkáme zoidovej pozornosti a či mi bude odpovedané na moje otázky ale zopakujem základné pointy ktoré sa snažím dostať medzi vás, nemusíte s nimi súhlasiť, len prosím nech nad nimi porozmýšľate:
1) Demo z NEW GAME som posielal za účelom aby sa očistilo moje meno, stal sa však úplný opak a našla sa v tých najzložitejších commandoch anomália ktorú neviem zatiaľ vysvetliť, no aj keby som mal cheaty v NEW GAME, rozhodujúci faktor či dostanem ban na celú kotelnu by to byť nemal.
2) Ak sa preukáže hmotnými faktami, že som cheatoval na deme od Sewella a nebudem schopný ich vyvrátiť... Budem ticho a vzdám to tu.
3) Demo od Sewella je kľúčové a malo by rozhodnúť o mojom treste. Ide o demo zo serveru Hide & Seek kotelny, kde som bol zámerne provokovať Sewella aby si ma natočil a dal na fórum.
4) Momentálne som primárne hráč módu TTT, na kotelne mám nahraných 1200+- hodín, na kotelňáckom hns som nestrávil viac ako 3 hodiny herného času ( údaj je odhadom, proste na hns nechodím... chodím len občas na hns training a herný čas tam budem mať okolo 100hodín ) *ak by sa tieto údaje dali dohľadať niekde, poprosím o to..
5) V prípade že sa nespochybniteľne preukáže výskyt anomálie aj na Sewellovom deme, žiadam o trest primeraný váhé takéhoto absurdného cheatu, ktorý mi nedáva žiadnu výhodu oproti ostatným hráčom.
O každom bode som ochotný diskutovať viac do hĺbky, nemám čo skrývať, som nevinný a mám to tu rád. O čas ktorý som čestne vložil do tejto komunity nechcem prísť, nikto mi ho nevráti a budem zaň bojovať do poslednej sekundy.
*Som ochotný spraviť hocjaký postup, cez teamviewer / mobilné live video / rozhovor na DC, ktorý by dokázal to, že ak som mal nejaké cheaty, nevedel som o tom, nezneužíval som to a som nevinný.
Hele, ak tu chcete riešiť mňa, tak si založte ďalší thread so sťažnosťou ale bude mi cťou vás nasrať ešte viac.
Ale k téme radšej. Napájal si sa niekedy na nejaké zahraničné servery? Mizivá šanca podľa mňa je, že napojením na cudzí server sa niečo stiahlo či upravilo a ty ako sám tvrdíš si ani nevedel, že to tam máš a bral si to ako niečo čo je normálne.
A pre objasnenie fykseN dostal do rúk demo, prešiel ho checkerom, zistil čo je tam zle a to vypísal nič viac. Keďže tie veci sú dané ako input/output hry tak ďalšie veci ho zaujímať nemusia. zoid prešiel demá tak isto s tým istým výsledkom akurát sa tu nerozpisuje na 200 slov + má skúsenosti zo strany hráča, admina a cheatera takže to vie posúdiť zo všetkých ohľadov. To len k tomu, že prečo to s tebou ďalej neriešia.
Jo a nemyslite si, že sa ho snažím teraz obraňovať, lebo sa bojím toho, že prídem o flek atmyna. To už by som skorej napísal GL k hľadaniu náhradníka zamňa.
Je možné že som to niekam napojil a niečo sa stiahlo. Do CSka ako takého som ( okrem steelseries skinov od zlaye, nejakých máp z gamebanana ktoré som chcel odskúšať a dať ich na TTT, pár dém tuna z fórka ), nič nedával. Jediný program ktorý priamo súvisí s mojou myšou je RazerSynapse, ktorý som inštaloval s vedomím že je to proste basic program, ako keď si kúpite telku a máte k nej ovládač.. Žiadny iný program nemá konekciu s mojou myšou, ak nejde o nejaký bug vo windowse10 tak absolútne nemám tušenie čo danú vec mohlo spôsobiť. Vzhľadom na tvoje vyjadrenie si dovolím usúdiť že nijaký iný problém ako nereálne scrolly sa nenašli, preto prosím zoida alebo fyksena aby pozreli demo od sewella a dokazovali danú anomáliu na ňom... ty si mi dal ban za strafehack, v hlásení je napísané že mám strafe helper, žiadne takéto cheaty určite nemám... Na deme čo dal Sewell sa dokázať nebudú dať, pretože svoje strafy robím sám a som to ochotný dokázať aj live videom z mobilu. Tiež navrhujem, že ak sa rozhodne že som nevinný, chcem tvoj postup riešiť separátne od tejto situácie, takže to všetko teraz nechajme bokom, ďakujem za tvoju otázku, dúfam že som na ňu zodpovedal dostatočne.
*poprosím ťa, aby si upresnil aké demá boli prešetrené democheckermi, je medzi nimi aj demo od Sewella?
Pýtal som sa skrz to, že raz som bol na zahraničnom serveri a nebindovalo sa mi čosi na ľavé tlačidlo myši a musel som dať komplet wipe celého cska z PC aby sa to fixlo. A čo som pochopil tak fykseN prešiel LANko a zoid obe demá.
Aké výhrady boli k tomu demu od Sewella?
Jo, asteb :D před pár lety tu stál na hns afk se zaplým knifebotem a pak tvrdil, že to byl config.
Každopádně nevím, co řešíte s cvars. Řešte spíš, jak může týpek dávat v 99% dcj stejnej pattern a skákat jak "šéf" (i když na 100aa) i když podle lan dema neumí mačkat klávesy správně a na demu z hns se sotva trefí na žebřík.
Script, strafe helper, key filter... whatever, za mě to "jen" rukou dělané není.
Asteba dôkladne nepoznám, snaží sa so mnou nájsť príčinu problému, Je jediný kto sa vie vŕtať v zložitých commandoch a zároveň ma chce očistiť. Je to pre mňa týpek čo mi podal pomocnú ruku v tom najhoršom aj keď ma nepozná, a za to si ho cením.Citovat:
Jo, asteb :D
Vidím že nemáš ochotu riešiť všetky okolnosti, no napriek tomu tvoj názor všetci berieme ako slovo božie. Nikto není neomylný, neberieš do úvahy všetky premenné.
Nehrám hns, hrávam hns training, kde len skáčem LJ CJ SCJ DCJ, to vysvetľuje prečo som v súšasnosti na hns nula ale dokážem strafovať.Citovat:
na demu z hns se sotva trefí na žebřík.
Stále som ochotný dokázať, že jednotlivé veci robím ručne, nebudem súhlasíť s tvrdením že mám strafe helper / script / key filter dokým sa mi nedá možnosť vyvrátiť to. Ak hovoríš vyslovene o programe, ktorý musím so zámerom stiahnuť z netu, tak ho určite v PC nemám a nikdy som ho nemal.
Ak aj existuje 1% šanca že som nevinný, tak to tak je.Citovat:
jak může týpek dávat v 99% dcj stejnej pattern a skákat jak "šéf"
Na DCJ mám vlastnú techniku ktorú som neodkukal zo žiadneho youtube videa, ak tam mám nereálne scrolly tak za to nemôžem lebo neviem čo ich spôsobuje... Určite odmietam tvrdenie že skáčem ako šéf, skáčem zle, nerozumiem rozloženiu strafov... čo na tom keď mám 95%sync keď neskočím na ten skok 255+? Zaslúžim si za to ban? nie.
Na kotelna serveroch som nikdy necheatoval a nikdy som o to nemal záujem, čo sa našlo na LAN deme nedokazuje na 100% že to bolo použité aj na kotelňáckom hns a nemôžem byť za to trestaný. Ak mám právo na presumpciu neviny, žiadam o ňu. Nemal som žiaden motív cheatovať, jump adminov nepoznám a nemám záujem z nich robiť šašov, chcel som len provokovať Sewella lebo ma neprávom obvinil z cheatingu. Za túto chybu som už teraz draho zaplatil.
*Live video z mobilu ti posielam do súkromnej správy, je na ňom vidno ako zapínam na novo PC, potom ako hrám na NEWGAME, potom ukazujem Task managera ( procesy + StartUp) + ukazujem kolečko na mojej myši. Kto by mal o toto video záujem a chce si ho pozrieť, nech mi napíše SZ alebo nech si ho vypýta od zoida.Citovat:
Script, strafe helper, key filter... whatever, za mě to "jen" rukou dělané není.
Rozhoduješ o osude človeka ktorého nepoznáš, mohol by si si aspoň dať tých 6 minút námahy a pozrieť moje video kde je jasne dokázané, že všetko robím ručne.
Jako nevím co je na tom pravdy, ale prej fyksen a nevím jestli i ty zoide jste koukali na jiné demo, které poslal. Tady jde spíš o demo, za které byl nahlášený - od Sewella. A to je klíčové, jestli na jiném demu se potvrdil cheat na 99% už teď, tak čistě jen z mého neprofesionálního pohledu by se to brát nemělo. Jak už jsem psala - demo sem neviděla, bylo by mi to k ničemu, nerozumím ani ničemu co se tam děje, jen že si hopsá, nerozumím tomu ani co se tu občas píše - ty zkratky, čísla - protože mě ani jump nikdy nebavil, nezajímal, ale z mého pohledu to vidím, že on udělal něco co si myslíte, že není možný udělat pomocí ruky, ale třeba se mu to zrovna povedlo a to se vám zdá jako cheat, jako beru to pouze jen z toho co tu tak čtu. Už mi ani logicky nedává smysl, že by se musel volat fyksen, který je v tomto jednička, aby kontroloval například Sewellovo demo, když Sewell je úplně nějaký podprůměrný hráč co hlásí cheaty, které dokáže banovat i Grakon (teď to neber hlavně ve zlém) Teda tohle platí pokud se fyksen na to demo díval, jestli fakt ne, tak je hloupost tady prosazovat cheat z jinýho dema, co ani nemá s kotelnou nic společné. Já uznávám nejvíc Zoida, protože fakt dokáže těmto druhům cheatům třeba porozumět, ALE nikdo není neomylný. Sef se tu snaží všechno argumentovat, mně to zní i logicky a ne jenom mně, více adminům - i těm nahoře.
Prostě ať se důkladně prozkoumá to Sewellovo demo a pokusit se na to dívat i z té jiné stránky, že nemusel mít žádný cheat, ale že to nějak dokázal i obyčejně rukou. Protože opravdu mi nejde do hlavy někdo, kdo má fresh práva na jiném serveru a šel by si jen tak zapnout tam, kam vůbec nechodí, protože je tam zrovna Sewell. Už kvůli takovýmu člověku by mi to opravdu za to nestálo. Tohle je asi jediná má logická myšlenka jako argument na to, že je sef čistý, když zbytku nerozumím.
To už zasa blúdime do toho, že "na tom sa dajú potvrdiť cheaty tak screw jump adminov"? LAN demá, cfg sú pri jumpe strašne užitočné veci, z ktorých sa dá pomerne rýchlo vyriešiť či hráč cheatoval alebo nie. To, že sa vám tomu nechce veriť je jedna vec ale neobraňujte si ho plís silou mocou ako u whoima (lurkyho). Ak reálne necheatoval tak si nájde sám argumenty na obhajobu ak to je vôbec možné ešte z tých DCJ.
Neviem aký iný dôkaz ako live video z mobilu by si chcel. Ak som cheatoval, nevedel som o tom, som nevinný a ban si nezaslúžim. Môže ísť o anomáliu z programu RazerSynapse, to sa ale nedozviem pretože som není žiaden programátor a do hĺbky toho programu sa pozrieť neviem. S astebom som ukončil komunikáciu, a sám sa učiť všetky tieto veci čo v živote nikdy nevyužijem nemienim. Žiadny iný program nesúvisí s mojou myšou, nečudoval by som sa keby to bol nejaký bug z windowsu 10 vzhľadom na to, že koľko vecí na ňom nefunguje. Nie som človek čo takéto veci dokáže zistiť, svoje DCJ robím vlastnou technikou ktorú dôkladne teraz opíšem len z pohľadu mojej myšky:
1x potočím kolečko dohora - dám 1-2x scrolly - 1 duck
2x potočím kolečko dohora - dám 1-2x scrolly - 1 duck
3x potočím kolečko dodola - dám 6-9 scrollov - 1 jump
Neviem či už fyksen našiel či sa to dá s mojou hernou myšou razer basilisk, no na 1 full motion môjho prsta dodola dám 12 scrollov, na full motion prsta dohora dám 7 scrollov. Techniku dcj som sa učil niekoľko rokov, stále si myslím že je nefunkčná kedže 290+ prestrafe naberiem len málokedy. Ak teda mám scripty, prečo sú tak zlé že skáčem slabé jumpy? Žiadne scripty nemám alebo o nich jednoducho neviem, nie som programátor a nepoznám nikoho kto by takýto script vedel spraviť.
Keby ste ma počúvali a mali toľko slušnosti reagovať na moju obhajobu viac do hĺbky, nikde by podľa mňa problém nebol, fyksen len analyzoval demo kde našiel disproporciu a vraj je to už na ban.
Ja som není hns profík, to ako skáčem nie sú techniky z "učebnice" podľa ktorej skáče väčšina "profesionálnych" hráčov. To že pri CJ mám menej scrollov na jump si vysvetľujem tým, že tam robím proste inú techniku ako pri DCJ.Citovat:
Na DCJ trefíš frame perfect duck a pak 9 scrollů na jump, přitom u CJ děláš přesnej opak. Už je to moc velká disproporce, takhle to nefunguje.
Problém je v tom, že ma tu posudzujú hns godi, ktorí sú není zvyknutí na lamy ako som ja a takéto anomálie si nevedia poriadne vysvetliť. Keby moja situácia ostala v rovine : Revan, Dingo, Grakon - tak si myslím že moja obhajoba by v pohode obstála. Ale ja som z toho spravil taký flame a cirkus že prišiel sám Zoid a sám Fyksen, posudzovať casual hráča hns ktorý na kotelňáckom hns odohral max 2 - 3 hodiny.
Toto možno platí u ľudí čo majú svetové rekordy na bhop / kz mapách, ja som casual hráč hns a takéto posudzovanie je podľa mňa, mimo mísu.Citovat:
LAN demá, cfg sú pri jumpe strašne užitočné veci, z ktorých sa dá pomerne rýchlo vyriešiť či hráč cheatoval alebo nie.
Mám len 1 program ktorý súvisí s mojou myšou : RazerSynapse, keď som to preskúmal viac, žiadne nastavenia na scrolls tam nemám a hľadal som snáď v každom kúte. Nie som programátor, tieto veci neovládam. Iné programy čo by mali súvis s mojou myšou som nikdy nesťahoval ani som o to nemal záujem.
Ja nie som lurky, ktorý má povesť že si robí prdel zo zoida/fyksena, vlastne celej hns scény. Som čestný človek, ktorý neobdržal na kotelne ban ani za najmenšie priestupky a nemám žiadnu cheaterskú históriu. Aj na základe toho som dostal admin práva, na serveri som sa vždy choval slušne a kamarátsky, staral som sa o atmosféru aj keď som adminom nebol, lebo som to tam mal rád. Ak sú toto není dostatočné podnety na presumpciu neviny, tak momentálne netuším čo viac by som dodal.
Jak už jsem se vyjádřil, ty strafy a staty které jsem viděl na demu z publicu nejsou prostě legit.
Není prostě reálné mít tak perfektně precizní strafy jen pomocí ruky. Už mě přijde že tu hraješ divadlo.
A tohle je vyjádření od hns amatéra.
A jak psal Revan, vyjádření všech jump adminu se bude ignorovat a bude se to řešit dále, jako vždy.
E: Mile rád se podívám na tvoje video, nevím proč na mě útočíš že jsem nedodal argumenty. Můj argument je jasný, člověk nemůže mít takové strafy bez 3rd party věcí. Jsem nestranný, můj úsudek a rozhodnutí stojí na rokách zkušeností. Viděl jsem už lecos, ale tvoje strafy jsou jak z učebnice RNka na steroidech. Proto kluci banovali, já bych bez rozmýšlení banoval taky.
A i nadále si stojím za svým názorem, mám taky Razer Full setup + synapse, takže mi tvoje obhajoba přijde jako totální bullshit. Navíc svádění na WIN 10... Sry jako IT noob se mi chce brečet.
Zvykl jsem si že názor jump adminů je jako šepot do větru, ale máte tu jasné vyjádření od Zoida a Fyksena. Chce se mi brečet kam až to s prominutím kotelna dotáhla.
Zajímavé je, že mě to nepřekvapuje :yay: V poslední době se historie opakuje pravidelně. Jump adminy nikdo neposlouchá, na to jsem si už zvykl, ale že neposlouchají ani Zoida nebo fykseNa? To je novinka.
Neviem čo sa vyjadruješ Latins, do hns sa nevidíš asi ani kúsok. Verdikt od zoida by bol možno iný keby ma vypočul a mal by záujem to tu somnou riešiť. Hapalicek, to že to robím sám a ručne dokazujem na live videu z mobilu, keby si chcel tak ti ho pošlem, ale ty radšej súdiš bez toho aby si si pozisťoval všetky informácie / dôkazy naokolo, to sa potom ani nečudujem že mi Revan mrdol len tak ban, keď sú tu niektorí z vás na takéto postupy zvyknutí a dokonca to niektorí podporujete.
Asi si minul fakt, že jsem taky býval Jump admin :happy: Navíc to nebyla narážka na tebe, ale na ty jiné barvy než je modrá.
A prosím, neurčuj mi, kde se nemám a mám vyjadřovat. Děkuji
Ja som ti nič neurčil, neviem či si jump admin alebo nie, nepoznám tu každého. Ak si mi chcel vysvetliť tento nepodstatný fakt, mohol si mi ho napísať do súkromnej správy, vzhľadom na to že chcem aby tento thread bol prehľadný čo najviac, navrhujem aby sa príspevky č. 63 + 64 + 65 + 66 vymazali. Sú offtopic a nič neriešia.
Každý iný hráč by to už mal minimálne 10krát locknuté. A mimochodom sám tvrdíš, že si hns amatér, tak nechápem akým spôsobom chceš vyvrátiť tvrdenia fyksena/zoida/ravena.
Tvrdenie zoida + fyksena, že na landeme je niečo čo neviem vysvetliť nespochybňujem, no snažím sa to nejak vysvetliť. Sám fyksen napísal toto:
Svoj gameplay, to že ho robím ručne bez cheatov som dokázal na videu z mobilu, lepší dôkaz mi nenapadá. Ak myslíš admina Revana, on netuší resp. nedal mi pocit že by vedel čo sa vôbec na landeme našlo, zabanoval ma na základe "pocitu" ( ZO SEWELLOVHO DEMA) že to čo robím je cheat a jeho "hmotné" fakty som už dávno vysvetlil. Airtime 1% je možný, je možný aj 340maxspeed gain na 246LJ, on to nevedel, ale ja za jeho neschopnosť nemôžem.Citovat:
Stejně tak příspěvky ze strany adminů jsou spíš spekulace. Přijde mi to celé jako diskuse o tom co by mohlo a nemohlo být.
Keby som není admin a nespravím tu z toho bordel, zoid ani fyksen to tu neriešia, čiže argument že by som to mal už 10x locknuté je bohužiaľ pravdivý, pretože tu niektorí podporujú postup, že sa obvinený nemôže obhájiť.
Znovu nerozumiem čo riešiš, nevyjadruješ sa k demu od Sewella, nevyjadruješ sa k nejakému konkrétnemu problému. Si furien admin, Revan tiež, asi pomáhaš kamarátovi potopiť ma. Nie som hns amatér, ja som hns amatér oproti zoidovi a fyksenovi.
Hádam si tu nebudeme domýšľať fakty ako to, že nemám nič iného na práci ako zastávať admina, ktorému jeho ban tuším potvrdil každý, kto aspoň raz vstúpil na hns server. ;)
Mne ide len o to, že si bol zabanovaný za cheating, ktorý potvrdil Grakon, fyksen, Hapal. No stále to nestačilo, čo je pre mňa udivujúce vzhľadom na to, že fyksen patrí medzi elitu v tomto odbore a Hapal má taktiež toho dosť odohratého. Následne musí byť povolaný Zoid, ktorý potvrdí taktiež cheating. Na koho, na čo sa tu čaká? Myslím, že už dosťkrát bolo napísané, že jediné program, ktorý máš je od myšky.
Ak to vnímate ako flame, tak to s kľudom v srdci zmažte, mne ide len o princíp. Iný hráč by za toto všetko bol vysmiaty.
Revanove argumenty kvôli ktorým banoval na základe Sewellovho dema : a) 1% 100sync airtime - možné b) 340 maxspeed na 246LJ - možné, dokazujem na videu z mobilu
Grakonove argumenty zo Sewellovho dema : veľa stoviek v sync - možné, dokazujem na videu z mobilu
Hapalicek: Hmotné argumenty nedodal, ale svoj gameplay dokazujem na videu z mobilu.
Zoid, demo z NEWGAME: 99% dcj pattern, nevie skákať na rebrík - Hrávam len hns training, dcj techniku mám vždy takú istú lebo je to niečo čo robím pravidelne a trénujem to viackrát do týždňa, na rebríky sa na hns training neskáče
Fyksen, demo z NEWGAME: Veľká disproporcia medzi statmi z LJ a CJ, nereálne scrolly - CJ aj LJ skáčem úplne inak, vybral fotku z lj kde mám sync okolo 30%sync a fotku z cj kde mám 90+-% sync, mohol vybrať aj foto kde mám LJ sync +-90 a disproporcionalita by nebola. Nereálne scrolly vysvetliť neviem. Jediný program čo súvisí s myšou a so scrollmi je RazerSynapse ktorý som inštaloval s vedomím že je to basic program a na hru nemá vplyv. Čisté strafy obhajujem videom z mobilu, je to nepriestrelný dôkaz.
Ak by za podobné argumenty bol normálny hráč vysmiaty, tak to mi je ľúto. Ja by som ho určite nevysmial a viem že sú tu aj iní ľudia čo sa na vec dokážu pozrieť komplexne a nie len povrchovo.
Nechcem sa do toho nejak miešať, ale nech natočí to video cez mobil. Všetko je možné podľa mňa.
Ahoj fake, ďakujem že mi dávaš šancu. Video z mobilu som už dávno natočil a poslal som ho zoidovi bez toho aby si ho pýtal. Nikto iný, žiaden iný admin čo bol za moje zabanovanie si video nevypýtal. Dáva mi to jasný obraz, že sa ma chcú zbaviť na základe nesympatie a neochote riešiť vec dopodrobna. Aj tebe pošlem video do SZ, prosím neposielaj ďalej bez toho aby som o tom vedel. Ako furien admin vieš určite o čom je strafovanie, a dokážeš z videa pochopiť že som clear.
So sefom sme pred nedávnom hrali spolu fast cup. Nato aby ste mohli hrať, musíte si stiahnuť gameguard (anticheat). Tento program automaticky prehľadáva všetky súbory na disku. Keby mal v pc nejaký nepovolený program, tak by behom sekundy dostal ban (čo sa nestalo). To značí, že keď som sním hral v tom čase, nemal v pc žiadne nepovolené veci.
E: Pozeral som to video čo mi poslal sef a skákal tam také veci ako už posielal Revan. Buď má cheat ktorý sa mu zapína spolu s hrou, alebo je clear. Bohužiaľ mám v tom iba malé slovo, pretože hns nehrávam a nevenujem sa tomu. To je odo mňa všetko.
Ak sa nemýlim tak gameguard sa dá docela ľahko osrať ak človek vie čo robí. (postup písať nebudem muhaha)
A ne, nikto sa ťa nechce zbaviť, lebo sa tu niekomu nepáčiš. Ak sa zoid pozrel na to tvoje video, tak sa k tomu ešte možno vyjadrí aj sem.
Poslal som ti video, vyvracia tvoj argument. Chápem že máš ročné skúsenosti, to isté mám aj ja. Nie také ako zoid a fyksen, ale nejaké mám.Citovat:
Můj argument je jasný, člověk nemůže mít takové strafy bez 3rd party věcí.
Nemyslím si, že toto je správny postup, kluci nebanovali, banoval Revan a keď sa toto dorieši, chcem riešiť jeho postupy s vedením.Citovat:
Proto kluci banovali, já bych bez rozmýšlení banoval taky.
V tom prípade, ak by si bol ochotný tak môžeš tiež natočiť landemo, kedže máme skoro identický setup, je možné že sa daná chyba nájde aj na tvojom landeme. Ale myslím si že je to úplne zbytočné, ak som cheater tak nech sa to posudzuje zo Sewellovho dema... Chybu z landema neviem proste vysvetliť, netuším čo za tým je, a nemám skills na to aby som to zistil.Citovat:
mám taky Razer Full setup + synapse, takže mi tvoje obhajoba přijde jako totální bullshit.
Toto ide mimo mňa, ja nemôžem za to že máte pocit že vás nikto nepočúva. Ale súcitím s vami, tiež ma v tejto situácii veľa ľudí nepočúva, neviem prečo, kedže ma tí ľudia ani nepoznajú. Toto je ale offtopic, a takisto ako Latins si môžeš takéto pripomienky dať do vlastného threadu kde si ich môže prečítať niekto koho to zaujíma.Citovat:
Zvykl jsem si že názor jump adminů je jako šepot do větru, ale máte tu jasné vyjádření od Zoida a Fyksena. Chce se mi brečet kam až to s prominutím kotelna dotáhla.
Ja som není žiadny odborník na PC, s ťažkou pomocou si viem preinštalovať PC, nie to ešte aby som obchádzal programy ako je GameGuard.Citovat:
Ak sa nemýlim tak gameguard sa dá docela ľahko osrať ak človek vie čo robí.
Potom nevidím dôvod prečo si mi dal ban, mohol si to riešiť diskrétne, so mnou alebo so skúsenejším adminom, takýto postup by som dal za vinu tvojej arogancii, ale to je len môj názor ktorý môžme rozvinúť neskôr. Zoidovi som všetky podklady čo dokazujú moju nevinu poslal.Citovat:
A ne, nikto sa ťa nechce zbaviť, lebo sa tu niekomu nepáčiš. Ak sa zoid pozrel na to tvoje video, tak sa k tomu ešte možno vyjadrí aj sem.
Netuším, co se snažíte nějakejma demama a videama dokázat? Že umí skočit skok se 100sync?
Dema co jsem viděl jsou cheated, za tím si stojím a jakékoliv další úsilí, které bych do toho věnoval je ztráta času. A ocenil bych, kdyby mi ohledně toho nechodilo 255 zpráv denně.
Lock
Téma je opätovne verejne dostupná medzi sťažnosťami, s možnosťou nahliadnutia aj bežným užívateľom.