3. JailBreak, to nám ještě scházelo...
Printable View
3. JailBreak, to nám ještě scházelo...
hrál jsem teď pár dní na 2 jiných serverech JB a dost mě zklamaly jejich pravidla, myslím, že tady to tak nechat a podle stylu GS v žádném případě neudělat ani fun mod.
Řekl bych že máme nejlšpí JB server v Cz aj Sk. Takže hlavně nechat všchno tak jak je.
jj Puky presne:D:D:D:D:D::D Fail gayhovna uz o nich nechcem ani pocut
Upřímě kotelna má svůj styl jb a gayshites svuj, mi se líbí od kotelny víc no. :D GS to má přeplácané a prostě divné :D
No hlavně tvůrci pravidel na GS (JB) si je asi podle mě nešli vyzkoušet hrát.
Kotelna - Jailbreak csko.cz:27041 30/31 jail_crime 11:50
Kotelna - Jailbreak 2 csko.cz:27042 27/28 jail_crime 35:47
Kotelna - Jailbreak 3 csko.cz:27065 19/28 jail_warden 31:50
A vy ste se báli, že to plpný nebude :D
Na GS sem dostal ban, kdyz sem rekl adminovi do oci, co si o nem myslim :D.
LOL? JB 3? Jako by nám nestačily jen ty 2 a ještě 3.
Lidi tam chodí, ale admini nestíhají. Alespoň podle mě. Tím jim samozdřejmě nic nezazlívám, jsou to jen lidi a nemůžou být všude, jen to podle mě bylo lepší předtím. Je plno? Kup si vip, skoro nic to nestojí a tím líp pro Kotla. Celkově mluvím ze zkušenosti, byl jsem chvíli na JB2, dostal jsem FK. Tupelko to hned vyřešil, takže jsem VD dostal, ale kdyby tam nebyl nemám ho. A takto se to několikrát opakovalo, (Průměrný věk CT hráčů nám nějak klesá, v poslední době tam lezou zakomplexovaní kidi, co zabijejí za nepatrné pohnutí se u zadní stěny, jen aby si nahnaly své "fragy") jenže Tupelko už tam nebyl,(je více JB, nemůžete být všude) a oni si prostě nepřiznaj, že dali FK. No a zkuste se nenaštvat, když tam na vás nějaké děcko začne řvát, že jste měl jít v čupu a nečtete pravidla, přitom řekne "jděte přímo a bez zdržování"
Můj názor.
Když vidím že je tam nějak zakomplexovanec který ti dá hned hlavu za to že si na setinu pustil Ctrl tak mu dám přesun.
To sáme když řekne pust klavesnici neuteče ešte ani půl sekundy a nebo to ještě říká a napálí ti hlavu.
Sorry chtěl jsem tam zůstat ale psal mi punischer ,že je někde bordel..
Jinak když uvidí aj hráči ze spešlem že tam někdo mastí hlavy za hlouposti tak přesouvejte.
Dobře pane Jerry. Jinak Qipe. Je čím dál víc spešlu kvůli 3 JB. Zkus se zeptat, třeba ho dostaneš taky.
Ja začal dávať zákazy, keď niekto zabíja za blbosti. Už sa mi stalo že sa ma CT opýtal "Mali mať pustenú klávesnicu?" Ja mu poviem "áno, ale nechaj ho" bam zabije ho. Zákaz na 3 dny, dôvod: frager. Pritom ich upozorňujem stále nech nezabíjajú za blbosti a oni to úplne ignorujú (keď som simon). Už nehovorím ani pustite klávesnicu, páč v tých celách toho moc nespravia, ale CT ich aj tak zabíjajú, ako keby to je automatické.
Já když sem simon, tak CTčkům zakážu zabíjet a hraju si po svém. Když třeba sou na čáře, T boxuje ikdyž sem mu to zakázal, tak mu řeknu neboxuj a on přestane. Půlka hráčů na serveru na mě nadávaj, že mu nadržuju, ale já je posílám do řitě. Jinak začínám si všímat, že čím dál víc lidí přestává zabíjet za ty trolloviny.
Dal bych pravidlo, že se smí zabíjet, jen po domluvě se simonem, krom jednoznačných útěků pryč a přímých ůtoků na CT
Myslim, že to tam je ne?
V pravidlech je, ze za poruseni zakazu muzou zabit, ale je tam po dohode se simonem. Simon můze zabit hrace, kdyz se pohne o milimetr nebo povyskoci. Pridal jsem do pravidel, ze prekliknuti se toleruje, ale porad je na simonovi, jak situaci vyhodnoti.
Ale stejně je tam napsáno MŮŽE
A mi furt přijde, že CT na JB většinou zapomínaj, že se jich nemají zbavit co nejrychleji. Chci říct že každé ctčko hlídá jenom to, aby někdo malinko porušil pravidla a měl hned frag, Zabíjet se může po dohodě se simonem, jinak nesmí ctčka zabíjet. :hypocrite:
však to tak je
LoL ked je maloa adminou na JB 1,2,3.. mohli by ste aj mne dat prava :D
Nedalo by sa zaviest pravidlo ze si v celach mozu robit vazni co chcu? Alebo nieco podobne, pretoze je podla mna nezmysel ze si niekto v cele skace na mieste alebo boxuje len tak a dostane za to kill, jak uz Shini pisal v tych celach toho moc nespravia a ani simona to nijak nevyrusuje a neobmedzuje...
Ne!, hlavně už žádná pravidla!!! Kalerab, to zase vydržíš zůstat v klidu v cele, já už chcu to začít, jako to dělá shinigami - nemít puštěnou klávesnici a CTčka nemají povoleno zabíjet (krom pokus o útěk).
Príkaz mať pustenú klávesnicu dávam iba keď je mapa jb_snow alebo iné kde je šachta ktorá nevedie do zbrojky aby nik neušiel inak nato nieje duvod.