Furieni jsou slabi?
Printable View
Furieni jsou slabi?
s tim prodlouženim je to dobrej nápad, aspoň tak o 10 minut, ale nevadila by mi ani hodina na kolo
Furieni jak kdy jsou slabí, někdy jsou líní a kempí, jindy, když třeba rushuju, tak se někdo ke mě připojí. Kotle dej do shopu pro furieny, možno i pro antiF scroll, jako je to na Warcraftu za cenu 6K s tím, že by se oživil i s jeho předchozí výbavou.
proč to bejvá často 14 F vs 8 AF? .. je to trošku over, třeba d4ever tam jsou CT skoro bez šance když si je Tčka obklíčej ve 14ti proti 8..
Chtělo by to zrušit možnost přesunutí hráčů u CT k furienům, pak se nedá hrát, když furienů je 15 a antiF 4. Ještě by to chtělo nějaké omezení kolik může být max. furienů.
chmod jasný, ale tady jde o ten počet.. je těžký nenechat se obklíčit když na nás jde dvojnásobnej počet neviditelnejch, mega rychlejch hráču a půlka z nich má čuprknajfy :D
AMMO mas tak strielaj tam kde zmizli. a ti čuprknajfy zmiznu ked ich zabijes. takze preto hram rad za furienov :D
A nemohlo by se přidat ammo pro AF? Jako je na zombie serveru u Ct... Sry, pokuď se to tu už objevilo. :-)
Ovecky..
Grey mi vnukl nápad :D, co kdyby místo těch baterií běhali po mapě ovečky? :D a AntiF by je museli zbírat. :D
Jinak dát anti-bloky pro antifurieny, furt blokujou, někdy si navzájem vypomůžou a skáčou na sobě do výšky.
Přidat Anti WH a HLTV na server, co si mám asi myslet o hráči, který vyjde ze dveří a začne přímo do mě pálit?
Furieni už tak trochu jako vlci vypadaj, Anti-F by mohli mít tuto vizuální podobu