Přijde cikán do cukrárny, rozkopne dveř, odplivne si, praští do pultu a povídá "Hé ty pičo nemaš něco vod algidy!?" a prodavačka s úsměvem šáhne pod pult, vytáhne bouchačku a povidá "MAGNUM VOLE!!!" xDDD
Printable View
Přijde cikán do cukrárny, rozkopne dveř, odplivne si, praští do pultu a povídá "Hé ty pičo nemaš něco vod algidy!?" a prodavačka s úsměvem šáhne pod pult, vytáhne bouchačku a povidá "MAGNUM VOLE!!!" xDDD
72 Virgins: Proč si dali před nick 72 je jasný vytvořili si klan na mou počest. Nemůžu za to, že mě ti kluci mají za vzor.
Jak prosté... LwU+ = Lamma with USP ... zbraň za kterou mi to nejde již mnoho let. Ale i to je moj fakenick mé právé jméno je KnoXiˇ.. Stim a jeho hraju naprosto všude!
Tak jako vtipný to je. Ale asi to mělo patřit sem
FACEBOOK STATUS:
Edward Cullen se nudí.
Komentáře:
Jasper: Kde je Bella?
Edward Cullen: Má menstruaci.
... Bella: Nemusíš to každému říkat!
Edward Cullen: Proč? Vždyť máš ...
Bella: Ani já jsem neřekla celému světu, že svítí na slunci jako pojebaná světluška, že si extrémně moudrý a ani, že jsi rychlí! Ty nejsi skutečný upír, ty si jen zasraný EMO se svítícími jiskry
Bella si změnila stav z * relationship * na * single *
-> Uživateli Jacob se to líbí
Keď som bol menší neznášal som chodenie na svadby, staré babky ma štípali za líca so slovami ty budeš ďalší, ty budeš ďalší .... prestali s tým keď som im začal robiť to isté na pohreboch.
:D:D:D:DDDDD
Cez net ..
Nicol: Z kade si ?
Jacob : Kanada,ty?
Nicol: Slovensko :(...
Jacob : Prečo ten smajl ? :(
Nicol: Každý sme na inej strane mapy ...
Jacob : No a čo ? Veď mapa sa dá roztrhať a spojiť .
Hľadá sa dievča, ktoré vie pekne pi-
sať na stroji, upratovať, ako i vare-
čkou narábať, tiež tvrdé ako i mäkké ko-
koláčiky a cukrovinky piecť, prádlo, tri-
koty hladiť a vôbec veselosťou a tr-
valým spolužitím, ako i pradením a
tkaním spríjemniť život starého mládenca.
... a teraz si to prečítaj znova, ale len každý nepárny riadok ....
Co znamená "nepárny riadok" ?
to su cisla 1,3,5,7,9,11,13, ...
Ešte 1 takto na večer čo som našiel :DD
"Muž posílá manželce SMSku: Jsem unavený, souložit nebudeme, jenom mi ho vykouříš. Odpověď: Jsem taky unavená, vyhoň si ho do sklenice, vypiju si to ráno." :D
Přijde kluk k holce a se smíchem říká: "Povím ti tak dobrej vtip, že ti kozy odpadnou!" Zadívá se jí na hrudník a pokračuje: "Aha, tys ho už slyšela..." :DD