Antiwh pridam, ale je to dost slozite. Momentalne furien neni videt s wh kdyz stoji, ale kdyz chodi, tak jo.
Printable View
Antiwh pridam, ale je to dost slozite. Momentalne furien neni videt s wh kdyz stoji, ale kdyz chodi, tak jo.
teraz sem napisem total blbost :D
AF. by vyzerali ako ovecky a F. ako vlci. a ked napr: stlacia nieco nabidnovane tak F. by stekali jak vlci a AF. by meeekali ako ovce. ale potom by sa ten server musel premenovat na: sheep vs. wolves. a ked vlci zozeru ovcu tak vsade by striekala krv.
(prosim mozte ignorovat tento prispevok a komentovat len v moj prospech. thanks!)
Kotle prosím přidej aspoň na zkoušku HE granát pro furieny. Anti-furieni kempí méně ale pořád chodí ve velkých partách. Když nikdo nemá v týmu super nůž, tak je ta šance vyhrát kolo ještě menší.
Kazdy furien ma sanci 1/3, ze dostane granat.
Je to dobré, jen dát 50% AP pro antiF ať nechcípnou hned. Ještě mě napadlo, že by furieni mohli vidět termální stopy hráčů (jako je to bylo u thermal zombie). Někdy jsem nemohl najít ani posledního fízla a pak skončilo kolo. Mohli by to mít automaticky, anebo si to koupit.
Budou videt na radaru.
Přidej tam prosím tě anti-bloky pro anti-furieny, stál jsem ve dveřích a proti mě se vrhlo několik furienů a nemohl jsem utéct z důvodu, že mě zezadu někdo bloknul.
Chysta sa druhy furien server po tom co sa vyriesi ako bude vobec fungovat?
Servre su stale plne :)
Celkom pekne, na skin furiena > http://www.gamebanana.com/skins/109677
Dať dualkám 200 nábojov + skin.
AWP, kačenka dať skin a dať ju na 150hit.
Pridať aj glock - dualky 2000, glock 1000.
Dať na víťazných 5 kôl.
Dať autobalance 1.
Stále zle funguje prilepenie na stenu. Niekedy ma to nalepí až na 6 pokus.
Keď som Furien a prehodí ma to k CT, ostane mi antiflash a asi ešte aj prilepenie.
Konečne dorobiť aspoň ďalšie 4 mapy.
Zakázať textury.
Tak textury jsou zakázané všude, to platí automaticky.
To je diskutabilné, keďže väčšina hráčov je v tom, že sú povolené pretože niekedy naozaj boli.
Bude sa s tým niečo robiť?