Až v říjnu
Printable View
Až v říjnu
Děkuju :)
Jak seriál tak film naprosto perfektní :D ... Samozřejmě není špatné také Živí mrtvý :)
Nechápu, jestli jsi troll nebo idiot..
1. díl série fajn, víme, co bylo v minulosti a co je přitomné, ale 2. díl zatím nejvíc peckovní z posledních asi 20 dílů :)
http://www.serialycz.cz/2015/10/the-walking-dead-06x02/
kvalitativně se to vrací zpátky do první série.. už se mi stahuje 3 epizoda, tak jsem zvědavý :)
Já myslel, že původní TWD skončilo a teď místo toho bude jen ta sračka FTWD. To je naajs:laughing1:
SPOILER ALERT
Myslíte si, jak napsali na MTV, že Glenn přeci jen žije a ten koho jedí je Nicholas? Já doufám, že to je pravda, protože to je jedna z mých nejoblíbenějších postav :D.
Snad pod kontejnerem byla díra a skočil do ní :/
Spoiler: Někde jsem viděl obrázek, kde byli herci a k nim přiřazeny počty epizod, ve kterých se objeví. A Glenn jich tam měl nejvíce (společně s dalšími dvěma herci). Nevím co je na tom pravdy, ale i kdybych ten obrázek neviděl, tak věřím, že se z toho ten bláznivý vietnamec nějak dostane :D Aspoň v to doufám. Beru ho od začátku jako jednu z nejlepších, ne-li nejlepší postavu v seriálu.
Jinak Fear The Walking Dead bych za úplnou sračku nepovažoval. Kdo kouká TWD, tak by měl určitě zkouknout i tenhle dodatek. Moje první dojmy nebyly dobré, hlavní postavy mě nebavily, ale postupem času jsem se těšil na další epizody. Závěr to mělo taky zajímavý, přidali konečně něčím výjimečnou postavu (miliardář s vilou u moře) a na druhou sérii se určitě rád podívám.
Ok tak ne sračka, ale absolutně mě to nebaví. Spíš mi to připadá že to hraje víc na jiný struny než normální TWD
Vít otevrených konců prosííím
Hej neasi, za takovej konec bych někoho klepnul přes prsty :D
Poslední díl tohoto roku, zbytek na příští leden/jaro, teď přesně nevím, dočkáme se nejspíš zase pěkně otevřeného konce
Kouká to ještě někdo? V pondělí by měl být další díl :O