nemusí to byť zlé, ale činky sú činky :) :devil2:
Printable View
Jak jste na tom Vy? Já mám momentálně 12% v objemu. A vyrýsovat jsem zvládl maximum na 8%, což mám na prof. fotce tady :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...73291604_n.jpg
Nieco medzi 25 - 20 ale samozrejmne nie v tych kilach. Osobne sa mi najviac paci tych 10 - 12 a da sa povedat ze to je moj momentalny ciel/vizia na par rokov dopredu :) Tie prve dva sa mi uz hnusia. A este k tomu rysovaniu, je to tak isto ako aj s rukami ze milion opakovani, ci proste brucho sa tak vyrysuje samo pri klasickych cvikoch na brucho?
9-10 %
ted jsem momentalne 20-25 ruky mam ale vyrysovane vic :) nejvetsi problem je bricho ,tak 2 mesice jsem zacal cvicit bricho ted ho mam tak na 15-20 ale problem je ten tuk..ale zas to je vse strava :D
Eso.: Kliky jsou výborným cvikem, zvláště pokud je to pro cvičence dostatečná námaha, ale jakmile začnou být příliš snadné, pak je teprve čas na závaží, dobré je pokračovat v klicích s přidaným závažím na zádech, to závaží může být v jakékoliv podobě. Cviky komplexní, mezi něž patří i kliky (je to ale většina cviků s vlastní vahou, a možná byste se mnozí divili, avšak dá se pouze s vlastní vahou procvičit úplně celé tělo, a mě to přijde mnohem zábavnější, cvičit komplexnější sviky, při kterých zapojuji mnoho svalů po těle, než izolované cviky, při kterých aktivně zapojuji jen několik vybraných svalů, a ostatní jen pasivně "trpí"), jsou vhodné pro celkové zpevnění těla, což mnoho začátečníků podceňuje, a potom při vyšších vahách mívají problémy a dokonce i zranění, jenom proto, že cvičí pouze nebo převážně izolované cviky a proto neposílí všechny svaly důležité pro správné držení těla. Z toho videa se mi moc nezdá ta vnitřní část prsního svalu, protože já když cvičím tak jak je ukázáno na videu, tak zapojuji vnější část prsního svalu. Na vnitřní oblast se mi zdají být lepší jiné polohy kliku, například ruce vytočit ven do stran, vzdálenost mezi dlaněmi na úzko.
10-12%
Nejméně jsem to dal něco málo přes 6, ale to neni dlouhodobě udržitelné.
znate nejake cviky na ten prostredni brisni sval.. ? ja jsem hledal snad vsude,vsude je napsane "deska" to sice dělám ale nebaví mně tenhle cvik
tak jsem navštívil posilku podruhý v tomto týdnu, celkem po čtyřech měsících pauzy, cvičim dost, kreatin před, sacharidy po, pohodička, asi si toho koupim pár kilo domů :D
otázka : když cvičím a na druhý den nemám "svalovicu" nebo jak se tomu říká ,znamená že jsem cvičil špatně ne ?
protože na všechny partie "bricho,záda,triceps,nohy,prsa" mám vždy jen na biceps ne :D
to je vporiadku... ja mávam tiež málo kedy svalovicu na bicepsoch... takže O.K.
Dobra otazka :) tiez som sa tomu cudoval a rozmyslal som nad tym ci cvicim malo/kratko.
Hlavní je aby to šlo cítit při a krátce po tréninku ne?
Hodně záleží na formě tréningu. Nejvíc ten sval pocítíš při cvičení vytrvalostním.
minule jsme delali ve skole kliky,sedy lehy
tech kliku jsem dal 40,to jsem byl prekvapený a pochválil mne i ucitel :D
sedy lehy - vedel o tom dopredu tak jsem zkousel doma.. s pokrcenyma nohama dal jsem 70 a nebavilo mne to dál,řekl jsem si pohoda ve skole dam 100 a budu hero,jenomže ve škole jsem dal 33 :D byl jsem zklamaný
nevíte čím to je?
Den předtím ses odpálil ..
Vsetko so vsetkym suvisi. Ako sa vyspis, ako sa najes, aku mas naladu, bol si viac namotivovany a bla bla bla. Ked nieco nie je v poriadku, tak nepodavas take vykony.
to je skurvene ťažký šport... životný štýl
otázku : zkuste si jen tak pro zábavu kolik dáte max,my jsme ve škole v TV delali same sracky az t ed ucitele napadlo si merit takove cviky takze jsem rad a jsem zvedavy na vas
kliků : jsem dal 35,je to málo ale dal jsem 2. nejvíc z celé školy takže jsem zpokojený D:
shybů : shyby budeme delat dnes pak napisu
kliků 117 shybů 36
ježiš ja když fakt se snažím tak dám 35 kliků, ale je rozdíl asi máš 50 kg nebo 80 ..
Ja dělam blbost že si žebříček nezvyšuju .. dělal jsem každej den stejně což je blbost mno..
Tak to je tedy muj problem :) ale je to zatez navíc ..
Lepší tučnej kokot kterej stím něco dělá než tučnej kokot, kterej řekne nemá to cenu ..¨
¤wenisek>P3n1sek
tudiž je vtom rozdíl, jsem rád že si to obkecal ale souhlasíš .. i když si to ten tučnej zaviní sám BFF weník
je to jako zavazi kdyz potom tuk shodis tak budes v tomto ohledu silnejsi pokud neztrtis svalovou hmotu #wurf
tak kliků udělám 92 in a row a shyby těch dám něco málo přes 30
Byl jsem se podívat do posilky asi po 4 letech .. když jsem byl tehdy tak jsem to prostě přehnal že jsem si druhej den nemohl sednout tak jsem se tehdy na to vyprdl možno tomu pomohlo i to že tam v té posilce byli trošku nafoukani jedinci a ted jsem vlezl do garažovane posilky kde byli prostě uplně jinači lidi vstup jen za 25 ..
Takže muj názor na posilky to uplně změnilo škoda jen že jsem byl blbej a nešel do toho dřív..
vstup za 25 kč? :ohmy: 3k a Jerry?
Ano ..
Je to spíš postarší posilka moc velká néni, ale odpálíš si tam všechno a když chvilku počkáš tak se ke všemu v klidu dostaneš :)
tak to máš fajnové... ja za jeden vstup platím 1,45€
10kč :3
sweet home https://www.youtube.com/watch?v=aK6R...M8Tf-XlKeTb7-Q
kdyz to nekdo natocil jak to u nas vypada..
že 10 kč... mňa jebne :D jak zadarmo
Mně vychází 37,- za 1 vstup,ale to s permicí na 30 vstupů..Jinak jednorázové stojí 70,-.