zeus :D
Printable View
ja som sa tiež nepochválil s mojou novou hračkou, pred týždnom kupovanou, 2,3 kg Whey Gold Standard od Optimum Nutrition a je vinikajúci, super rozpustnosť a chuť, mám extrémne mliečnu čokoládu, chutí ako kakavko, keď je mliekom.
Příloha 3039
Ja volim radsej alternativnu metodu ale nie kvoli tomu ze sa mi zdaju byt prasky skodne ale kvoli tomu ze su pre mna drahe :D
Ja nic na regeneraci momentalne neberu a cvicim 5 dni v tydnu, jak jsem psal, po nejakejm case si zvyknes, kazda partie potrebuje jinou dobu ale nohy te budou bolet furt a ze vseho nejvic..
Někdo nějaké nové centimetry ? :)
Možná tam v pase :-D
Od doby co jsem založil firmu, tak jsem posilovnu neviděl. Nemám na to čas, za to mám spusty výmluv proč tam nejít :-)
Když jsem chodil na výšku, tak jsem ještě posilku zvládal a taky jsem zkoušel různé ty "pomocníky" (L-glutamin, Kre-alkalin 1500, atp.)
Završil jsem to sérií "Benche" 2x105kg, 2x100kg a pak jsem prostě už do posilky nechodil.
Aky gainer by ste mi vedeli odporucit? Bojim sa ze budem stracat na vahe pritom cviceni. Deli sa to aj nejako na vahovu kategoriu?
xD
A to je Cesky vyrobok? Lebo google mi jedine pod slovom milka najde cokoladu :D ps: len Slovenske e-shopy.
aj s protakom naberies,aj schudnes, podla stravy, len potrebujes v prvom rade dobru stravu, tvori 70% úspechu, radšej investuj najprv do toho, ako do doplnkov