Odpověď: Re: Odpověď: Posilovna
Citovat:
Původně založeno
bloodykill
Co ta kůra udělá? Zkurví ti játra, ledviny... Super že budeš namakanej, když budeš mít už 3. darovanou ledvinu-_-
Udělá to, že na konci života nebudu brečet nad tím, že jsem chtěl něco dokázat a neměl jsem koule to zkusit, kvůli tomu, že jsem si chtěl ušetřit zdraví, abych nechcípl o 5 let dřív..
Eso, já ti klidně pomůžu, když se domluvíme, třeba čtvrtek po vysvědčení budu mít do večera čas, tak si můžeme sednout, třeba u skypu/tska a něco vytvořit, vše co tě zajímá ti povím, ale tolik peněz nechci, radši si za to kup něco co chceš :)
Odpověď: Re: Odpověď: Posilovna
Citovat:
Původně založeno
Slunicko
Udělá to, že na konci života nebudu brečet nad tím, že jsem chtěl něco dokázat a neměl jsem koule to zkusit, kvůli tomu, že jsem si chtěl ušetřit zdraví, abych nechcípl o 5 let dřív..
Eso, já ti klidně pomůžu, když se domluvíme, třeba čtvrtek po vysvědčení budu mít do večera čas, tak si můžeme sednout, třeba u skypu/tska a něco vytvořit, vše co tě zajímá ti povím, ale tolik peněz nechci, radši si za to kup něco co chceš :)
Dik za ochotu Slunicko :) dnes som sa nakontaktoval s profi trenerom a chce za to 19 (jedalnicek) + 20 (treninigovy plan) eur co mi pride ako fajn cena :) Ukaze mi co a ako cvicit.. atd. Ale este raz dik za ochotu!