http://www.protein.sk/e-364-mutant-mass---pvl
pokud mas polske chutove bunky tak ti nemusi sednout a pokud cvicis a zeres aspon trochu normalne tak naberes i kdyby si nechtel
Printable View
http://www.protein.sk/e-364-mutant-mass---pvl
pokud mas polske chutove bunky tak ti nemusi sednout a pokud cvicis a zeres aspon trochu normalne tak naberes i kdyby si nechtel
Praveze sa stravujem pravidelne, ranajky, desiata, obed, olovrant a nieco lahke na veceru ale chcel som pribrat este viac a rychlejsie. Myslel som ze gainer by mi to urychlil.
podle me je mass mutant jeden z nejlepsich za dobrou cenu jestli sedm kilo nesezeres muzes s nekym koupit na pul a izy
imo kdyz si ektomorf tak je to celkem jedno. vsechno nebude fungovat stejne musi vyzkouset vic ja mam zkusenost s timto tak jsem mu to doporucil
Mutant mass je celkem kvalitní, taky jsem ho měl a nabral jsem, ale stejně je to jen 1/5 toho, co musíš sežrat abys nabral, nabrat se dá i bez těchto doplňků stravy, stačí když si rozvrhne jídlo podle typu genetiky nebo jak se to jmenuje, pokuď jsi ektomorf, tak musíš jíst denně 1,5g x 1kg bílkovin, 7.5g x 1kg sacháčů, 1.5g x kg tuku, tím bys měl přibrat, tak si rozvrhni to jídlo, aby to tak nějak sedělo a přibereš ani nevíš jak, taky jsem ektomorf, takže to máš ozkoušené :)
Ale ty svaly se pak vypracovávají hodně těžce, při tomhle typu genetiky ti ty svaly rostou hrozně pomalu a je to hodně dlouhá a těžká cesta to vymakat, takže si to rozmysli předem, nebo pak skončíš s pneumatikou v pase <3
stejne si rejpnu Termínem somatotyp označujeme kvantitativní popis stavby a kompozice lidského těla.
Kaufly, ja ho taky mel a je jasne, ze za tu nizkou cenu to nebude unikat ale pro tyhle "cvicence" je to idealni, do zacatku
(to není urážka, je to myšleno tak, že když začínáte, tak je to ideální :))
Tak co měsíc to tady sedí kolik špačku ješte cvičí a papá sypáníčko ?
Vykašlal se na to už někdo, nebo přib1l někdo navíc kdo začal cvičit ?
Ješte otázka na slunce .. Jak jsi psal na první stránce ten tvuj jídelníček, stále ho ještě dodržuješ ?
Jasně že se pořád cvičí, je to srdeční záležitost :-)
tomu sa proste nevyhneš, je to ako fet, stále tú posilku potrebuješ :), a takisto aj sypaníčko, aj jedálniček
Spravna muzika ta nastartuje lepsie jak kreatin , topka Fort Minor-Remember the name
Sypání je pro bábovky :D Stejně nejvíc uznávam borce, kteří mají náročnější práci a mají sílu z dělaní ne že jen sedí u pc a mamka podej, udělej a vy jen sedíte u pc a žerete odměrky jednu za druhou a zvedate činky v posilce at je biceps ..
A nebo druha možnost workout ..
Na další stranu každého vkus a každý at si řídí svuj život jak chce ..
plz rekni mi jak mam zit v sedmnacti letech si toho zazil asi hodne a te prace
ted vazne nevim proc porad narazis na doplnky stravy az budes nemocnej taky ti nebudu rikat ze si babovka ze beres antibiotika a ze pak se o tebe musi nekdo starat a ze cenim radsi lidi co nejsou nemocni protoze svestky