Tak len.
Printable View
Tak len.
Nie, ty choď.
anooo ako vždy, vy my začnete nadávať, ja sa bránim, a potom ja mám ban, zeusova matka je piča, muhahahahahaah.
Za to nemůžeme, že nedokážeš pochopit, že si dostal ban za reklamu v nicku.... a jestli mě tím chceš naštvat tak se hodně vedle :D
Budu si kvůli Tobě shazovat CSko ne ? Si asi upadl z višně... Kdyby sis dal jinej nick, tak by si ban nemusel vůbec dostat. Je to jenom Tvá vina. Neznalost pravidel neomlouvá.
Já se nenechám vyprovokovat tímhle individuem :)... Uvidíme za 3 dny, jestli mu tahle nálada zůstane ;)
Sorry, ale myslel som že Kotel dáva práva adminom čo to robiť chcú proste a robia to zodpovedne. Si kokot lenivý vyjebaný proste, si to priznaj a nevyhováraj sa na pičoviny.
:-d :-d
No uzasny, misto toho, aby byl ten pripad rad, ze to dostal na pul hodky, tak nas tu vsechny posle do pici a zacne nadavat do rodiny... Vasi te mlati, co foxik?
Retardovany dite, divej se co pises, abys pak v jinym threadu nepicoval, ze proti cechum nic nemas, ok? Mel jsi nick zacinajici na www. a koncici na .com, coz vypovidalo o tom, ze se jedna o webovou stranku. Mohlo jit o stranku jineho herniho portalu nebo o stranku obsahujici hacky/cheaty, ktere jsou zde zakazane. Nemusel kontrolovat, co to je za website, on proste videl reklamu. Jeste ti pred tim napsal 2x do chatu, aby sis zmenil nick, ale tys neuposlechl. Pote nasledoval ban. Vic polopate ti to vysvetlit neumim, kdyztak si ty casti, kterejm nerozumis vyg00gluj, retarde.