no, 10 min na jeden zapas, podla mna je to trochu malo, ked sa bude tym zbierat 3 minuty a vitaz musi vyhrat 15 kol, 10 min je podla mna malo casu
Printable View
no, 10 min na jeden zapas, podla mna je to trochu malo, ked sa bude tym zbierat 3 minuty a vitaz musi vyhrat 15 kol, 10 min je podla mna malo casu
Poslední 3 volná místa :)
No sakra,t0p team,tak to račej tam ani nejdeme ... :DD
Impossible a WelcometoFZone, tipuju :D
Impossible by si měl sehnat náhradníka , protože v pravidlech turnaje máme , že se ho nesmí zůčastnit hráči s perma banem na kotelně . Jinys tu má perma ban za knifebot ....
Jo. Teraz som sa to dozvedel takže do 17:00 potrebujem zohnať hráča kto ma záujem at tu napíše :)
Hotovo. Teď musím ještě dořešit, co se skupinou D, protože je tam o jeden team méně. Někdo nějaký nápad? :/
Team jsme sehnaly , takže je vše připravené :)
Nakonec jsme to dali dohromady, takže finální tabulky v prvním příspěvku. Těším se na zítřejší účast všech teamů a doufám, že nenastanou nějaké neočekávané komplikace :)
Před účastí si prosím ještě jednou pročtěte pravidla. V zájmu všech hráčů budeme požadovat dema od výherců, abychom se vyhnuli cheatingu.
Team (hug) zrušil svou účast, jednotlivé zápasy v daných časech s tímto teamem se tedy neuskuteční a team tak kontumačně prohrál.
Ak to dobre dopadne tak to asi bude najlepší turnaj aký kedy na kotelne knife bol :D škoda že som nestihol napísať clan :D ináč prosím mám na vás otázku :D keď nebude na servery plno môžem byť pozorovateľ ? :D
Do 1. příspěvku jsem dodal IP pro live sledování HLTV. U skupiny A je ještě menší problém, ale jinde funguje.
Sledovat turnaj můžeš přes HLTV live, IP na HLTV jsem doplnil do 1. příspěvku. Na herní server se prosím jako spectator nepřipojujte.