-
Re: de_nuke - rampa
2Karl0s: ano, já si to také pamatuji a teď, když mám nabidnováno "say guns" tak to jde celkem rychle, ale nikdy to nebude tak rychlé, jako kdyby jsi zmáčkl jen jedno tlačíko.. a ještě když jsi v takové situaci, že potřebuješ rychle změnit na AK, tak se člověk 50x překlikne...:D
2hopik: to mě už právě přijde, že je to jedno, jestli budu mačkat čísla nebo x,c,v .. oboje je blízko :)
2Kotel:ten bind by asi fungoval na lanu, nebo kdybych měl ping 1-5, ale s 25-40 to buď nekoupí nic, nebo něco úplně jiného :X
-
já to myslel tak, že bys měl na Y guns, na X 1, na C 3 a na V 2.. třeba.. jako že bys jel popořadě :D po Y bys dal 1 pro new weapons, na C bys měl 3 jako pro dgl a na V 2 pro ak..:)
-
Já se překliknu jen kvůli pingu když to okno naskočí pozdě a já už automaticky mačkám další čislo.. to mě taky dokáže nasr4t
-
K tomu DM buy menu
Mohlo by vypadat následovně:
1. New weapons
2. Previous Setup
3. 2 + uz nezobrazuj toto menu
4. Nastavit Spawn
5. M4A1 + DGL
6. AK47 + DGL
7. AWP + DGL
Prostě k tomu menu dát ty nejpoužívanější kombinace nákupů.
-
-
nevracet rychlopalku! zrušít jí na celym CSku nejlíp :D
-
preco by malo byt na ceskom servery anglicke menu?.. namiesto toho New weapons Nove zbrane a namiesto Previous setup Predchadzajuce nastaveni..
-
To je to vedlejší, jakým jazykem to je ... To je názorná ukázka, jak by to menu mohlo vypadat.
Jo a ta rychlopalka? bože teda Kotle jen tu ne :-D :-D
-
Nebo dát easyyymu práva, ať si to poslapuje ;)
-
rofl :D to bysme pak už vůbec neměli šanci
jinak gratulace k skóre 200+ na dust4ever
-
on dal 200+? blázen :D já dal max snad 160 :D
-
asi 204 ku 45 nebo tak :D moje max bylo asi 130 ku 45
-
přes 200 jsem dal jednou na 4ever, ale nevim, jak jsem to udělal. :-D Jinak easyyy dal nedávno na 2009 skóre 214:20, což je taky pěkný.
-
tk nac 09 se nedivim :D tam má každej T dobrý score.. spíš o to nechápu proč ti skileři nechoděj k CTčkám..
-
od CTček to moc nejde... Zkus si to.