1 příloha (y)
Odpověď: Volby do PS 2013
Citovat:
Původně založeno
3k a Jerry
Víc stran nechce euro :) Aj Vandas z DSSS řekl že zakládní věc kterou chce udělat odstoupit z EU aby nás neřidíla a neříkala co máme dělat...
tu jsem volil dřív, ale nikdy se tam snad nedostala. Protože v téhle zemi je už snad více cikánů http://s16.postimg.org/kvb836fkh/smile_puke.gif než čechů. A hodně lidí odradí to ss. Tak by zase nepostoupila...škoda hlasu.
Nwm proč piráty. Ikdyby zlegalizovali stahování, tak nikdo si nic pak nebude kupovat a stát nebude dostávat z prodeje nic. Takže by si peníze musel vzít odjinud. :/
Já si myslím že tenhle rok DSSS bude mět víc hlasu než v předešlích letech..
Jednak pár lidem to už dochází co se tu děje a i nějake ankety o tom dost svědčí i když odhadovat výsledek voleb podle anket taky neni zrovna štastné řešení..
To že si každý řekne ta strana nemá šanci bude mět málo hlasu, akorát udělá efekt jako každý rok dají hlast někomu uplně jinemu, kteří se tam stejně nedostanou a jsou tam opět stejní šaškové..
Jinak nemyslím si že hlavu vzhůru bude na tom o tolik lépe než DSSS
Každopádně jak vojta dával na první stránce to video, tak doporučuji kouknout ješte jednou :)
Neberu vám sice názor, ale to jak si stále stojíte za piráta a komárama mě už vrtá hlavou.
to neni duvod proc davat hlas babisovi, je to vychcanej zlodejskej dedek, na yt je nahravka, jak cepuje redaktora, protoze o nem nenapsal, je to stbak, zlodej, je nesympatickej, lidi v jeho prosperujicich tovarnach pobiraji smesne mzdy, sidi je kde muze, krmi narod srackama (mluvim o jidle), tomuhle mame dat hlas?
Re: Odpověď: Volby do PS 2013
Citovat:
Původně založeno
Noxian
to neni duvod proc davat hlas babisovi, je to vychcanej zlodejskej dedek, na yt je nahravka, jak cepuje redaktora, protoze o nem nenapsal, je to stbak, zlodej, je nesympatickej, lidi v jeho prosperujicich tovarnach pobiraji smesne mzdy, sidi je kde muze, krmi narod srackama (mluvim o jidle), tomuhle mame dat hlas?
No povedzeme si na rovinu, moc v našich krajinách aj tak nemáme na výber :D
havel nikomu nedal koblihu
Dneskaj kluci na praxi měli zaplej myslím že přímej přenos z nějake debaty kde byli předsedové z větších stran a taky že to byla větší zábava než u partičky..
Na Babiše jsem taktéž zmenil názor nejprve jsem si myslel že to je to menší zlo přitom je to EX komunista, který chce ovládat víc a víc .. Prostě člověk, který okomentoval to jak by řídil ekonomiku ČR - stejně jako firmu a kdo nemá velkou firmu ten prej nepochopí.. + To jeho přirovnání ze židlema už mě vážne sere, zmínil ho myslím ale 3x za debatu..
Tomio a jeho úsvyt .. Stále něco plácal o tom jak by jsme se měli podobat Švédsku a Švýcarsku přitom jak vubec nezminil, každopádně řekl bych že usvít bude jedna z těch lepších stran a to menší zlo.
ČSSD vede to debil a prostě tolik let slibují vživotě nic neudělali posrali to proč jim dávat další příležitost .. Jediné plus bych mu dal že tolik nekličkoval u odpovědí..
Zemanovci - ten předseda kluk popletený (debil naprostý) prostě pokaždý když dostal hlas to perla .. prosím nevolte tuhle stranu v zájmu všech protože aby na otázku (ted si nejsem jistej) nominujte jednoho z vaší strany kdo by byl nejlepší ministr financí a další 2 ministři čehosi jineho řekl že kromě M.Zemana, který by byl nejlepší ministr financí (lol :D) prostě řekl pičovinu roku zeman si nedokáže spočítat ani kolik stojí dvě flaše becherovky a prej nejlepší ministr financí..A ješte se ptal publika, které se válelo po zem1 proč se smějí ..
TOP 009 jak si říkají - Když jsem panu knížeti něco rozuměl tak řekl že by byl ministr financí Kalousek, který to prej nejlepe vede už několik let - proboha nevolit !
KSČM - Předseda debil největší o tom žádná pokaždé odpovědel uplně abnormalně na něco jineho než se ptal a když se Moravec zeptal "Na co jsem se vás ptal" tak hodil debilní usměv a naprosto nevědel + historie komunistu a celkově taky to neni zrovna to štastne řešení ..
Strana zelenych i když předseda vedel celkem co mluví každopadně to kamaradění s ciganama mě absolutně nevyhovuje ..
Pak tam byl ješte někdo z ODSka, ale jinak asi tohle mě nejvíc dostalo..
Každopadně když jsem to tak viděl sedet tak je mě stejne lito že ti idioti co se vešli k jednomu stolu pořídí stát :/
Zemana podceňuješ, on rozhodně neni blbej a vyzná se, navíc si nebere servítky, zkus na něj názor ještě přehodnotit.
Odpověď: Re: Volby do PS 2013
Citovat:
Původně založeno
Celenka
Tohle může napsat puberťak co videl poprve v zivote volebni debatu.
Dík, ale poprvní to opravdu nevidím :)
Myslíš celkovej text nebo máš na mysli určitou větu ?
Zeman jako hloupej neni, jinak by nebyl tam kde je, ale kdyby byl ministr financí, dík ne
Jinak doufám že si tu debatu také dnes sledoval s Moravcem, nebo se ti alespon pokusím sehnat záznam abys pochopil o čem mluvím..