Odpověď: Hearthstone - Heroes of Warcraft
ono sa najviac oplati hrat mech mage alebo nejaky face hunter - najlacnejsie decky a celkom dobre, si sprav nieco z toho
ja truba som zacal hrat warra a tam je dobry iba control, karty mam vsetky okrem legendary, a to sa bez nich s control warrom neda.
Re: Hearthstone - Heroes of Warcraft
jestli s nima máš fakt velkej problém, zkus zatechovat Kezan Mystic, možná bachory. Já teď grindím midrange shaman a ten jim oběma celkem dává, hlavně díky feral spiritům, ale na toho zase potřebuješ nějaký ty legendárky...
E: ještě mě napadá fatigue mage s deathlordama a healbotama :-)
Kezan Mysticu mám v decku už 2x, od té doby, co mě na nižších rankách drtil Freeze mage, vzít si Ice block není k zahození :)
2 je moc, jeden kezan uplne staci.
nebo dneska jsem zkoušel oil rogunu a ta taky funguje fajnově proti aggru (hlavně proti hunterovi a zoo)...jednak souhlas s kazkim, 2 kezani jsou moc
Blizzard opat balancuje hru. :-D
nová expanze zatím moc neoslnila )-:
Uvital by so keby mi niekto mohol vysvetlit princip enchantovania a deenchantovania. Ja sa do tych kariet nejak nerozumiem. Na maga mam "podla mna" celkom dobrý balík, ale hlavne na obranu. Potreboval by som vseobecne poradit co a jak. Aky je rozdiel medzi normalnou kartou a zlatou, alebo legendarnou. Viem ze legendarne su vzácne, ale ziadnu nemám :D tak to porovnat neviem
To není žádnej Majnkraft. Každou kartu chceš získat pouze 2x (Krom legendárky, ta ti stačí 1) Pokud jich máš víc, tak ji "disenchantneš", a získáš za to Dust za ten Dust si craftíš další karty.
To, že karta je zlatá tomu dává jenom Animaci. A "craftí" se to za více dustu, ale také i "disenchantuje" za dust.
Citovat:
Původně založeno
Mr.N0b0dy
To není žádnej Majnkraft. Každou kartu chceš získat pouze 2x (Krom legendárky, ta ti stačí 1) Pokud jich máš víc, tak ji "disenchantneš", a získáš za to Dust za ten Dust si craftíš další karty.
To, že karta je zlatá tomu dává jenom Animaci. A "craftí" se to za více dustu, ale také i "disenchantuje" za dust.
To chápem ze mozes mat iba 2 karty a legendarne iba 1. Ale ten system enchantovania ako vlaste funguje. Nejak spojis karty a mas lepsiu, alebo dostanes ulne inu. Trosku som sa v tom stratil.
Každá karta stojí niekoľko dustu. Ty tým že disenchneš kartu dostaneš zopár dustov (1/4 z ceny keby si ju za dusty urobil). Normal karta stojí 20 dustu ak sa nemýlim, rare 100, epic 400 legend 1600 (disench 5 20 100 400) a zlaté to si niesom istý ako to ovplyvňuje
Odpověď: Re: Hearthstone - Heroes of Warcraft
Citovat:
Původně založeno
metriox
Každá karta stojí niekoľko dustu. Ty tým že disenchneš kartu dostaneš zopár dustov (1/4 z ceny keby si ju za dusty urobil). Normal karta stojí 20 dustu ak sa nemýlim, rare 100, epic 400 legend 1600 (disench 5 20 100 400) a zlaté to si niesom istý ako to ovplyvňuje
Aha uz tomu trochu viacej rozumiem. Ked tak mozeme niekedy na TS zahrat a pokecat bližšie o tom.
Meno: Bujak
http://s18.postimg.org/5t5o8udl5/Hea...5_17_21_13.png
topdicks, RNG a 4x Flamestrike
Deck worth Legendary ranku.
Fajne, ja posledné 3 arény 0:3, 0:3, 2:3 :D a to som vôbec nemal zlé karty, ale keď dá ostatným Ragnarosa a iné blbosti tak bohužiaľ... :D