Odpověď: Pravidla turnaje-Classic 5v5
Všetko ohľadom turnaja by si sa mal s niekým poradiť, kto už má skúsenosti. Zatiaľ mi to všetko príde chaotické a neusporiadané...
tak tohle si nemůžu nechat ujít :D budou povolený i příkazy typu rtv nebo /me ? :( třeba kdyby se mi nelíbila uprostřed matche mapa víš jak
Nevim, jestli to na serverech už není, ale třeba tam hodit reklamu na ten turnaj jako vždycky
Re: Pravidla turnaje-Classic 5v5
Este zmen smokescreen. Sprav to na poziadanie druheho teamu, ja ti nebudem po kazdom zapase posielat kazdeho SG..
Hlavně ať je tam 16 týmu, psalo se, že budou 2 skupiny po 6 teamech = nesmysl....
Odpověď: Re: Pravidla turnaje-Classic 5v5
Citovat:
Původně založeno
UnGi
Este zmen smokescreen. Sprav to na poziadanie druheho teamu, ja ti nebudem po kazdom zapase posielat kazdeho SG..
Tobě se tam ty medaile za chvíli nevlezou. :D
Dobre upravil sem ten smokescreen ale bylo to mysleno jednou za kolo...tj.na zacatku kola :) ale tak demo je povinne :P
Citovat:
Původně založeno
aTko
Hlavně ať je tam 16 týmu, psalo se, že budou 2 skupiny po 6 teamech = nesmysl....
Vis kdyby si cetl tak vis ze to budou 16 teamu po 3 nebo 4 skupinach a ze kdyz bude vic zajemcu tak to se to rozsiri...
Citovat:
Původně založeno
keOX
Dobre upravil sem ten smokescreen ale bylo to mysleno jednou za kolo...tj.na zacatku kola :) ale tak demo je povinne :P
Demo je povinné natáčet, to víme, ale posílat ti to po každym zápasu chceš taky? Nějak tě nechápu a asi nejsem sám :D
Shrnuto + rada pro keOx-e
Každý hráč je povinen natáčet demo + udělat sg test...
Pokud si druhý tým myslí, že hráč nehrál čistě, mohou si zde na forum požádat od demo/screen po zápase. V takovém případě, že bude po někom žádané demo, si ho koukne admin/dohlížející/whoever a rozhod e se o tom jestli daný cheatoval, nebo ne.
Pokud si nikdo demo/screen nevyžádá, není třeba nic uploadovat a řešit popř. kontrolovat.
My opinion ;)
E:
Proto pišu, že je to rada, a ne můj nápad :)
Citovat:
Původně založeno
ZeMi7
Shrnuto + rada pro keOx-e
Každý hráč je povinen natáčet demo + udělat sg test...
Pokud si druhý tým myslí, že hráč nehrál čistě, mohou si zde na forum požádat od demo/screen po zápase. V takovém případě, že bude po někom žádané demo, si ho koukne admin/dohlížející/whoever a rozhod e se o tom jestli daný cheatoval, nebo ne.
Pokud si nikdo demo/screen nevyžádá, není třeba nic uploadovat a řešit popř. kontrolovat.
My opinion ;)
Tak to ale je vždycky :)
pokud bude vic jak 10 tymu tak poskladam tym taky tak se snazte to nekde rozsirit :D
Citovat:
Původně založeno
Maaaaaaaaaaja
Tobě se tam ty medaile za chvíli nevlezou. :D
Disfalifikacia hned na zaciatku turnaja :D:D:D
Aj ja si chcem zahrat pls mam steam