Na aim nemám práva dlho, ale zatiaľ na nejakých 2-3 jeho hláseniach som už bol, všetko bolo banned. PRO
E: Bohužiaľ mením na PROTI
Printable View
Na aim nemám práva dlho, ale zatiaľ na nejakých 2-3 jeho hláseniach som už bol, všetko bolo banned. PRO
E: Bohužiaľ mením na PROTI
Hlásí jak voteklej. Tady by se dloho čekat nemuselo. Poslední týden mi nahlásil snad 15 cheateru
//matis : Nemáš baterku
- cheaty by mal poznat
- na DM FFA ma toho odohrate dost
- snazivy, ale zial dost prchky, sem tam vurgarita
skusil by som toho triala na prazdniny, ja si nanho posvietim :D
Je v Pohodě, hRaje tO od nevidim do nevidim a když si ho matis vezme do parády, tak se průserům bude vyhejbat :D
Jen bych pro úplnost dodal: http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bhid=72586 - shoda valveid s bany na nick chr!istu[s] + shoda IP ve hře s IP na fóru + shoda IP s dalším účtem na nick Christus
Citovat:
- ve hře jsem hrál jako .'.CH.'.A.'.O.'.S.'. , Chr!stu[s] a poslední 2 roky hraji jako So'oN ChaoS.
Měním svoje pro na proti z důvodu uvádění lživých informací v žádosti. Téma - zda přijmout bývalého cheatera - je dle mě už passé, ale férovost ti nikdy neuškodí, právě naopak.
No, proč to řešit v PM, tvaroh to snad jasně napsal. Jde o férovost, tak se tady svlíkni, nebudem to pokoutně řešit po PMkach. To by bylo to stejný dokola.
//Ahoj, i přesto, že jsem to sem explicitně napsal, tak jsi mi poslal PMku. Promiň, ale nevím, jestli ti můžu věřit, protože místo toho, aby zmizely pochybnosti o kterých píše bEcause, tak další jenom přibývají. Mě je jedno, jak píše Chemo, jestli jsi byl nebo nebyl cheater. Svoje jsem napsal, za tím si stojím. Cheatery poznáš, aktivní jsi. Ale protože vzbuzuješ víc otázek než odpovědí, nechci se tohohle procesu už dál účastnit, takže moje PRO už neplatí.
Stale som pro,ale tiež by ma dosť zaujimalo vysvetlenie :-)
Podľa mňa tu nejde ani tak o ten trojročný ban, ale o tú férovosť. No zase keby bol férový, tak by ste písali, že bývalého cheatera nechcete. Ja som aj tak Za, už sme sa na tomto portále NERAZ presvedčili, že aj hráč s čistou minulosťou môže zapnúť s admin právami, že ? hh. A ty Chaos, keď chceš, tak mi napíš dôvod do pm, trochu ma to aj zaujíma, ale pokiaľ si to chceš nechať pre seba, tak kľudne, vôbec ma to netrápi. Ako som písal, ban tri a pol roka starý, takže no comment. Nepáči sa mi princíp klamstva, ale spravodlivosť sa v dnešnom svete nevypláca a hlavne nie je ocenená...
Viem o co ide a svoje vyjadrenie nemenim
E:mne si pisal ze ban dostal tvoj brat a nie ty, ako to je nakoniec?
Stojím si za svým PRO. , tento hráč by měl dostat práva, inu i když tady mohl dělat admina zapat1 Zoid , pak ADIO, potom tu ještě smrdí Honey, tak nevidím důvod proč by se nemohla udělat výjimka tu tohoto hráče, je to nejlepší kandidát, žel nedopsal tam patřičné informace ohledně "bratrova" banu. Chaos se snaží a aktivní je, byl by plus pro AT a hlavně pro Kotelnu. Náboráři je to na vás!
Byl jsem tu já, dostal jsem práva, ale já jsem nezapl a ani na mém VID nebyla permica. Ale jsem tady díky své tvrdohlavosti a cílevědomosti, to samé platí u Chaosa, kromě té permy, ale taky je cílevědomý a spolehlivý. Já tomu co mi Chaos pověděl věřím. Když jste vzali do Admin Teamu mě, tak vemte i Chaosa. GL Chaosi držím ti palce.
//Vy co jste dali svá PRO, a poté změnili na PROTI., a to vše jen kvůli 3 a půl roku starému banu?? Který byl dán jeho bratrovi? Udělejte POSLEDNÍ výjimku při vybírání hráčů s minulostí.
///Ano, Seiter to vystihl. Žádal si Villi Zanej, perfektní uchazeč na BB, ale žel zapl cheaty. Vím, že to je takové protiřečení, ale musím jít na tu stranu, na které je pravda. Kdyby si dostal práva Chaosi, tak by to bylo vlastně nespravedlivé vůči Villimu. Na každý stejný metr. Už je na mě udělaná anketa, dlouho tu asi nebudu. Můj názor nemá žádnou váhu.
Bylo by to nefér vůči lidem, kterým jsem dal svá Proti. z důvodu toho že mají či měli ban za cheaty. Proti.
pár hlásení od neho som postrehla, všetko banned.... ako povedal Unihoc 3,5 roku je dávna doba, neriešim jeho vec. odo mňa ma PRO, hlási ? hlási, je aktívny? je,rozozná cheaterov? rozozná. o čo vám ide ? neriešte minulosť, podľa čoho zase meníte názor na PROTI? po zistení že mal permu pred tromi rokmi ???? to je smiešne ako možte čumieť na minulosť nejakého hráča, keby to mal pred pár mesiacmi nepoviem, ale 3 dlhé roky je moc... reagujem len na to čo som sa dočítala, chaosa nepoznám, vy čo ste zmenili pro na proti na základe banu ktorý je starý 3 roky,tak si rozmýslite čo vlastne chcete a nemente názory zo dna na den po niečom čo ani tu nie je doležite ,keďže je to starý ban. ešte raz, PRO bol by prínosom ma veľa hlásených cheaterov.... PEACE
Proti Chaosovi nič nemám, ale tu ide o pricíp a férovosť. Ak tu bude žiadať opäť niekto s čiernou minulosťou a tvrdiť toto isté, tak som zvedavý či ho tiež budete chcieť medzi sebou. Nehovorím o tom, koľko žiadostí sa už zamietlo, kvôli takejto podobnej situácií. Pravda to môže byť, ale aj nemusí...
E: Seiter to presne vystihol
Jdu si pro pár palců dolu, ale musim se vyjádřit.
Většina lidí, co je stále pro nepochopila pointu opačné strany. My nemáme nic proti tomu, že cheatoval před třemi lety, já sám jsem zastáncem 'druhé šance', už si to vyžral, je to za ním, nezajímá mě důvod cheatingu a nenapadá mě žádný, který by to ospravedlňoval, i kdyby cheatoval někdo jiný, ale ok, dá se to překousnout. Co mně osobně vadí je, že přijde a suverénně napíše 'žádný ban za kody' a klidně by tu z nás dělal debily tak dlouho, dokud by na to někdo (v tomto případě Does) nepřišel. Takže tu nejde o nějakou minulost, ale o současný chování a postoj k problému. Jo, je to kvalitní uchazeč o práva, ale tím, že mu dáme práva vlastně dáváme najevo, že ze sebe necháme dělat idioty a uchazeči si můžou vymýšlet a doufat, že na to nepřijdem, a i když, tak to stejně neovlivní nábor.
Za mě si musí nést následky za své rozhodnutí, proti.
+ Ještě se musím vyjádřit k Chemově větě "Nepáči sa mi princíp klamstva, ale spravodlivosť sa v dnešnom svete nevypláca a hlavne nie je ocenená..." - promiň, ale to je trošku rezignační věta, dělaj to všichni, tak to budu dělat taky? Tím se snižuješ na jejich úroveň. Svět je takovej jakej si ho uděláme a jestli ho chceš změnit, tak musíš začít u sebe.