1.6 jsem dlouho nezapl, jsem zaloha pro vsechny, mam v pici s kym budu hrat. Stejne si potim prdel u pocitace, tak aspon ukazu jak jsem za ty 4 mesice zacal hrat spatne, ale zaroven jsem se z go naucil hrat vic na team nez na sebe. Kdyztak pm
Printable View
1.6 jsem dlouho nezapl, jsem zaloha pro vsechny, mam v pici s kym budu hrat. Stejne si potim prdel u pocitace, tak aspon ukazu jak jsem za ty 4 mesice zacal hrat spatne, ale zaroven jsem se z go naucil hrat vic na team nez na sebe. Kdyztak pm
Cože? :ddd
Ak tak zahrám ;) ako náhrada teamu alebo v základu :)
Takže k věci ...... lidi, jak jste na tom ohledně turnaje ? ..... Zatím je jen 8 týmů, což je dost málo ..... U našeho týmu je půlka lidí na dovči, čiže to by bylo jen 7 ..... Nevím, jestli i další týmy mají takový problém, ale věřím, že nejsme jediní .................... plus zatím se pokaždé stalo to, že minimálně 1 tým v den turnaje nedorazil .............. takže asi nastává otázka, či to celé
ODLOŽIT/ZRUŠIT. ??? .... Protože aby se pak o víkendu slezlo třeba 5 kompletních týmů, to uznejte sami, že nemá smysl. No rád bych vaše názory na věc. Děkuji.
8 týmů stačí, to akorát neroztahuj na 2 dny :D
Určite nezrusit ani nepresuvat Maaajo :) Hral som turnaj aj v 4 teamoch,je to na nich ci prídu či nie.
Moj team potom nemože tak ako aj aurelonov a my musime zahrať proti sebe :happy:.
Zamna 7-8 teamov bohate stačí,je ešte par dni,možno sa tu posklada ešte jeden team.
Odkaz pre tých ktorý tu napísali ,že hladajú team, zložte jeden nech je väčšia sranda :)
Takže zamna asi takto :)
A ešte posledna vec,vela krat som videl,že borci sa prihlasia na turnaj a pridu na forum až v den turnaju ked si myslia ,že sa hraje.
Raz čo bol 1on1 presunulo sa to o dva dni a nakoniec prišlo 10 hračov z 30 :)
Takže nepresuvať /nerušiť.
Teším sa moc.
bye :wink:
Ja se dnes v praci dozvedel, ze mam zitra aj v nedelu 12ctky, takze dojdu az po 18 hodine. Vecer dodam info, co bude s tymem.. Osobne bych byl pro presunuti.
Ace, mate nahrady nech oni zahraju bez teba ;)