Odpověď: [31.7.2016] Furien turnaj 5v5 - Diskuze
Dostávali jste na prdel , a najednou jste mluvili o restartu atd. kdyby jste vyhrávali, tak ani neceknete . Fakt tohle , dozor to samé , jsme 4, říkáme že poslední hned dojde, a on si to odstartuje, to je konec toto.
Mám demo ktoré kuká skunky ,kde píše goodplayer" tak hráme" čo je hráč z vášho tímu a pak tam je aj RR ktorý dal práve on
Citovat:
Původně založeno
Pikii :D
Mám demo ktoré kuká skunky ,kde píše goodplayer" tak hráme" čo je hráč z vášho tímu a pak tam je aj RR ktorý dal práve on
Daj
E: ja rikal že tam hned bude a vy tam hrate Skundy to odstartuje ked rikam ze tam zachvilu bude a ked vyhravame tak to napisete? vy ste dost.
Citovat:
Původně založeno
professional
Tak je kokod ked rikam ze tam uz de Pauzet
E: sry blby kolonky.:D
E: podme hrat znova vsichny at tam jsu oba dozorci a delikovo team zacina u Ct.
Tuhle šanci vám dozor dal, nechtěli jste nám dát 2 kola, tak přišla kontumace
Citovat:
Původně založeno
_Koker_
Dostávali jste na prdel , a najednou jste mluvili o restartu atd. kdyby jste vyhrávali, tak ani neceknete . Fakt tohle , dozor to samé , jsme 4, říkáme že poslední hned dojde, a on si to odstartuje, to je konec toto.
Skunky má demo, hned po vašem /rr jsem se ptali co jako děláte. Hráli jsme dál po /rr, protože na serveru nebyl nikdo kompetentní :--)
http://leteckaposta.cz/674002787
Demo na ktorom je vidieť 2:0 pre náš tím ,správa "už hráme " aj rr
Neni čo riešiť váš bordel jeden napšíe hráme druhý nie... vaša chyba mali ste si to načasovať alebo kúpiť lepší internet čakali sme na lasta 10 min neprišiel odštartovalo sa koniec.
Citovat:
Původně založeno
Nikdo nevěděl že hrajeme víš to je problem protože se každý ptal:)
Citovat:
Původně založeno
professional
Nikdo nevěděl že hrajeme víš to je problem protože se každý ptal:)
Goodplayer "napísal v deme "ok tak už hráme" skunky to štartol to si si mohol dovtipiť s tým,že sme hrali knife kolo ktoré sme vyhrali ,,vybrali sme tím takže ak si dilino a hodíš sa niekde k "T/CT" len tak ked su rozhodené tímy tak tu netrep,že si nevedel...
Já si chtěl zahrát, jenže tady jsou všichni kohouti a hrajou o 10 000 000$$
Stejně oba týmy postupujeme, jenže vy si nechcete zahrat, vy chcete ani nevim co.
Citovat:
Původně založeno
http://leteckaposta.cz/674002787
Demo na ktorom je vidieť 2:0 pre náš tím ,správa "už hráme " aj rr
Neni čo riešiť váš bordel jeden napšíe hráme druhý nie... vaša chyba mali ste si to načasovať alebo kúpiť lepší internet čakali sme na lasta 10 min neprišiel odštartovalo sa koniec.
E: J ma by zajmalo ked sme dostavali tak nic o zadnem rr nepadlo ked vyhravame 5 :0 tak pisete rr? Ste normalní?
Citovat:
Původně založeno
Mr.N0b0dy
Já si chtěl zahrát, jenže tady jsou všichni kohouti a hrajou o 10 000 000$$
Stejně oba týmy postupujeme, jenže vy si nechcete zahrat, vy chcete ani nevim co.
Já si chcěl zahrát. to max vše.
Gratuluji vám k výhře , byli jste opravdu dobrý , parádně jsem si zahrál , jste prostě nejlepší !:wub::hypocrite:
Citovat:
Původně založeno
professional
E: J ma by zajmalo ked sme dostavali tak nic o zadnem rr nepadlo ked vyhravame 5 :0 tak pisete rr? Ste normalní?
??? NIC? prišiel skunky povedal vám "dajte RR dajte si 2 kola kill do konzole a hráme od 2:0" tak si už uplne bezmozeg?
+ to ,že tam máte hrača "player" ktorý tam píše sračky a len nadáva aky sme kokoti si tiež vyriešte"
GG :) příště bez těch výmyslů když to neumíte uhrát :)
Citovat:
Původně založeno
??? NIC? prišiel skunky povedal vám "dajte RR dajte si 2 kola kill do konzole a hráme od 2:0" tak si už uplne bezmozeg?
+ to ,že tam máte hrača "player" ktorý tam píše sračky a len nadáva aky sme kokoti si tiež vyriešte"
Spittu si neber do huby prosím, a to že píše RR když nebyl důkaz a já říkal že ať počkáte že tam už jde pauzet tak ste asi vypatlaní.
Vsechno jsem vam vysvetlit ve voicechatu i v normalnim chatu + jste tam zacli nadavat atd.... tak kontumacne vyhral Kral Potaha[overene vse mam]