-
Re: Mezdery
Joo diky aspon budu dohliizet na poradek . Pravidla umim perfekt a nekdy jak vidim ty CT je mi na .... :( takze diky moc pokud schvalite . Jsem na JB celej VECER a pres den jsem tam asik 5 hodin takze muzu dohlizet na poradek skoro porad. a Diky moc GEJZIKU za tvuj hlas :)
-
Toto nie je výberové konanie na Spešl. To už sa zrušilo (prihlasky k spesl). Musia na to prísť sami admini.
-
On taky o spešl neprosí . On jak mu pár adminů řeklo že by to mohl dostat tak je natěšenej a netrpělivej :drool: že hecte :mml:
-
-
JJ som sa za aby ste dali Hectssss spesl, ale ako pisal charon toto nieje vyberove konanie takze asi sa tie medzery doriesili. Poprosim lock
-
Taky bych rád dal Hectssovi spešl... Je to spolehlivý hráč, pravidla umí.. u spešl CT by byl jen posilou :)
-
no jo hectssssss sa dá ale nieje to na nás ale na adminoch... ohľadom tých medzier : robím to aj ja ale nie veľmi často , buď poviem že budete automaticky doplňovat medzeri , alebo poviem že v boxe pri zadnej stene ale na čiare (aká je mapa) pustite klávesnicu ...
-
Podľa mňa to je tiež nevýhoda pre začiatočníkov na Jaile ktorý ju doplnia, ale musia sa to naučiť, všetci sme tak začínali a CT sa len potrebuje zbaviť prebytočných T :)